Nikodije Posted Sunday at 18:02 Posted Sunday at 18:02 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: da li ćemo čuti nešto večeras? Ne, nema najvatrenijih navijača 1
kud u maglu Simoviću Posted Sunday at 18:04 Posted Sunday at 18:04 oni su prošli put rekli da će da biju ko ne sluša
Lord Stef Posted Sunday at 19:34 Posted Sunday at 19:34 A sta je sa Daumom uopste, ja videh negde oko nove godine povreda ali nisam naisao na detalje
Nikodije Posted Sunday at 19:51 Posted Sunday at 19:51 16 minutes ago, Lord Stef said: A sta je sa Daumom uopste, ja videh negde oko nove godine povreda ali nisam naisao na detalje Žena mu je trudna, pohvalio se danas. Već ko zna koji naš stranac po redu koji je ovde napravio dete. Nešto ih inspiriše u tom Beogradu na vodi.
Lord Stef Posted Sunday at 21:03 Posted Sunday at 21:03 1 hour ago, Nikodije said: Žena mu je trudna, pohvalio se danas. Već ko zna koji naš stranac po redu koji je ovde napravio dete. Nešto ih inspiriše u tom Beogradu na vodi. Pa dobro, nije on otvorio trudnicko
Filozof manijak Posted Monday at 13:44 Posted Monday at 13:44 3 minutes ago, Lena said: Na koga li me podseća ova opsesija Željkom?
booyaka Posted Tuesday at 12:39 Posted Tuesday at 12:39 @Dankan Ajdaho Do tebe je, nije do tima ili rukovodstva
napadaj Posted Tuesday at 21:20 Posted Tuesday at 21:20 (edited) Nije valjda Radonja zbog ovoga izbačen? Spoiler Edited Tuesday at 21:21 by napadaj
copkillah Posted Tuesday at 22:33 Posted Tuesday at 22:33 1 hour ago, napadaj said: Nije valjda Radonja zbog ovoga izbačen? Hide contents to bi se uklopilo u Miloev majndset i trenutnu kulturu kluba 1
kud u maglu Simoviću Posted Tuesday at 22:43 Posted Tuesday at 22:43 obrisao je stori, al bar se nije bamirao sa "hakovan mi je profil" 1
Recommended Posts