Jump to content
IGNORED

Pomozi bratu ciganinu

garmonbozia

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, booyaka said:

Znači, ipak smo ih pustili. Ok.

who the fuck are you?

• +1 1
  • Haha 1
Posted
28 minutes ago, Papovac said:

who the fuck are you?

Your worst nightmare

• Haha 1
Posted
45 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jel ova izjava petruševa bila odgovor na onu kalinićevu izjavu o statistikama?

Csi Miami Sunglasses GIF

Ili to ili obojica pucaju na CMMa, ne znam šta bi treće moglo da bude.

Posted

šilbovanjetm

how obvious

Posted

Promašili ste topic, ovaj tražite

Posted
9 minutes ago, booyaka said:

Promašili ste topic, ovaj tražite

Čekamo tvoju procenu na koga je mislio Kalinić kada je rekao da neki samo brinu o ličnoj statistici i na koga je mislio Petrušev kada je rekao da neki igrači su dobri na treningu a nema ih na utakmicama.

• +1 1
Posted

Hvala na pitanju.

To što je Kalinić uradio je bilo pedagoško - motivacionog tipa, pametno nije rekao na koga se odnosi  kako bi se više igrača prepoznalo i uozbiljilo, i videli smo, to je dalo rezultat odmah na sledećoj utakmici

U sličnom kontekstu treba tumačiti i Filipovu izjavu.

Posted (edited)

@assignment

IMG_20250124_140605.thumb.jpg.0c77ef69c86a0a7c324af4b33e53941d.jpgEvo ti njegova statistika od prošle sezone na osnovu koje smo se odlučili da ga potpišemo. To je to otprilike i na ovogodišnjem nivou imajući u vidu da je prošle godine igrao 29 minuta, ove 24,5 minuta.

Edited by booyaka
  • +1 2
Posted
2 hours ago, booyaka said:

@assignment

IMG_20250124_140605.thumb.jpg.0c77ef69c86a0a7c324af4b33e53941d.jpgEvo ti njegova statistika od prošle sezone na osnovu koje smo se odlučili da ga potpišemo. To je to otprilike i na ovogodišnjem nivou imajući u vidu da je prošle godine igrao 29 minuta, ove 24,5 minuta.

Tek onda ne mogu da verujem da su platili tolike pare za njega...

Posted

To ti je tržište. Neko vredi onoliko koliko je neko spreman da ga plati.

Ako uđemo u plejof ta investicija će se isplatiti.

• Haha 1
Posted

@Heaviside@uini Možda ćete se nasmejati, ali ja mislim da za EL utakmice nam nedostaju Dom (ne Daum, Dom se čita) i Nedović, ali prvenstveno Majk koji je imao doprinos na obe strane terena taman toliko da moraju da malo rašire odbranu jer mu respektuju šut i ume da unese čvrstinu u odbrani obruča i na defanzivnom skoku.

Nedović, jer njegova prednost u odnosu na Kenana je ta što je sekundarni kreator, tj. to radi malo bolje od Ajzeje, a što se tiče microwave učinka obojice guraš onoga koji je raspoloženiji to veče, ako su obojica  u ritmu tim bolje.

• +1 2
Posted

ja se apsolutno slažem sa tobom. daum je vrlo korektan igrač uloge i fino se dopunjuje sa davidovcem, nešto kao bolomboy-petrušev samo na dve klase nižem nivou

zato i kažem da zvezda ima dobar & dubok sastav, pa mi je krivo kada se blate neki sidekicks (koji to ne bi bili da su ili bolji igrači ili mlađi), jer neko od njih 6-7-8, uvek obavi svoje, odnosno, bude taman za pobedu ukoliko big gunz rade svoje

Posted

Sa njima se donekle menja igra, odnosno rešenja u napadu i odbrani, a i plejmejkeri imaju više opcija pa bi i oni bili bolji.

• +1 1