MeanM@ Posted January 23 Posted January 23 7 minutes ago, booyaka said: Sledi nam serija lakših utakmica, na sreću Posle ovakvog raspada prica o lakim protivnicima je apsolutno besmislena. Oscilacije u glavama su krajnje nepredvidive, i u ovom slucaju definitivno bitnije od individualnih kvaliteta i ostalih faktora. Ovaj tim od veceras nema veze sa top8 kontenderom, pa nek je mracenje do sto i nazad.
booyaka Posted January 23 Posted January 23 1 minute ago, MeanM@ said: Posle ovakvog raspada prica o lakim protivnicima je apsolutno besmislena. Oscilacije u glavama su krajnje nepredvidive, i u ovom slucaju definitivno bitnije od individualnih kvaliteta i ostalih faktora. Ovaj tim od veceras nema veze sa top8 kontenderom, pa nek je mracenje do sto i nazad. Mislim da je Nedara pričuvan upravo za sledeće kolo EL. Nije bilo baš previše nerviranja večeras, novi član @YaKa je na tragu nečega. Situacija na tabeli se sve više komplikuje, toliko da će odlučivati i trouglovi, četvorouglovi, tako da ćemo videti na šta će to sve izaći.
copkillah Posted January 23 Posted January 23 13 minutes ago, MeanM@ said: Posle ovakvog raspada prica o lakim protivnicima je apsolutno besmislena. Oscilacije u glavama su krajnje nepredvidive, i u ovom slucaju definitivno bitnije od individualnih kvaliteta i ostalih faktora. Ovaj tim od veceras nema veze sa top8 kontenderom, pa nek je mracenje do sto i nazad. ma hrabri samog sebe, ne ruši mu sneška
booyaka Posted January 23 Posted January 23 @Michael Krueger Ne mogu se dobiti sve utakmice. Ako izgubiš nije bitno da li je -1 ili -15, samo da prođe bez ikakvih povreda. Nije svaka utakmica bitna, to je samo marketing.
smooth.Op Posted January 23 Posted January 23 Ne mogu da nađem tekst (valjda kad smo mi trebali sa Makabijem da igramo) gde piše kako je Sferopulos navratio da pozdravi prijatelje iz Makabija i poželeo im sreću protiv Partizana. Tako nešto. Joooj ne možeš pronaći kad štancaju 57 vesti samo za ovu utakmicu...
kud u maglu Simoviću Posted January 23 Posted January 23 3 minutes ago, smooth.Op said: Ne mogu da nađem tekst (valjda kad smo mi trebali sa Makabijem da igramo) gde piše kako je Sferopulos navratio da pozdravi prijatelje iz Makabija i poželeo im sreću protiv Partizana. Tako nešto. Joooj ne možeš pronaći kad štancaju 57 vesti samo za ovu utakmicu... 1
copkillah Posted January 23 Posted January 23 5 minutes ago, smooth.Op said: Ne mogu da nađem tekst (valjda kad smo mi trebali sa Makabijem da igramo) gde piše kako je Sferopulos navratio da pozdravi prijatelje iz Makabija i poželeo im sreću protiv Partizana. Tako nešto. Joooj ne možeš pronaći kad štancaju 57 vesti samo za ovu utakmicu... https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/sferopulos-na-treningu-makabija-jokubaitis-i-gabrijel-pod-znakom-pitanja/494379 1
kud u maglu Simoviću Posted January 23 Posted January 23 jel ova izjava petruševa bila odgovor na onu kalinićevu izjavu o statistikama?
Recommended Posts