Filozof manijak Posted yesterday at 09:03 Posted yesterday at 09:03 (edited) Sadašnja Yveyda je kao Čaušeskuova Steaua. Prove me wrong Edited yesterday at 09:12 by Filozof manijak 1
SNARC Posted yesterday at 09:11 Posted yesterday at 09:11 7 minutes ago, Filozof manijak said: Sasašnja Yveyda je kao Čaušeskuova Steaua. Prove me wrong Steaua iliti "Stjaua" je u prevodu zvezda. Nego, mozda da ovaj srednji prst stavr na grb umesto petokrake..to bi bilo zmaj. 3
Eleniko Posted yesterday at 09:16 Posted yesterday at 09:16 12 minutes ago, Filozof manijak said: Sadašnja Yveyda je kao Čaušeskuova Steaua. Prove me wrong misliš da osvajamo ligu šampiona? iz tvojih usta u božje uši. 2 1
Filozof manijak Posted yesterday at 09:18 Posted yesterday at 09:18 Sad kad Drkušić prepliva Dunav i emigrira u Baja Mare 1
copkillah Posted yesterday at 09:21 Posted yesterday at 09:21 15 minutes ago, Filozof manijak said: Sadašnja Yveyda je kao Čaušeskuova Steaua. Prove me wrong Ima solidna paralela i sa KKCZ, jer i današnja Steaua takođe baštini istoriju jednog drugog kluba, osim što je KKCZ (2011.) starija nekoliko godina od FCSB (2017.). 2
kud u maglu Simoviću Posted yesterday at 09:28 Posted yesterday at 09:28 26 minutes ago, copkillah said: sever je večeras na potezu sever se oglasio na nekoj od prošlih el utakmica prigodnim skandiranjem ”mi cigani svi umemo ko ne sluša da bijemo” ostaje nam da vidimo jel rađju majke obiliće
Eleniko Posted yesterday at 09:30 Posted yesterday at 09:30 grobari se podsmevaju ciganima sad sam sve video 1
napadaj Posted yesterday at 09:31 Posted yesterday at 09:31 32 minutes ago, copkillah said: sever je večeras na potezu
Eleniko Posted yesterday at 09:35 Posted yesterday at 09:35 1 minute ago, Filozof manijak said: @Eleniko, pronađi razliku nema razlike /grobari ugasite ton da se ne šlogirate od muke/ 1 1
Filozof manijak Posted yesterday at 09:38 Posted yesterday at 09:38 Mene samo stra' da oba kluba ne dožive istu sudbinu kad im mentori zglajznu 2
Recommended Posts