copkillah Posted January 15 Posted January 15 4 minutes ago, pantelia said: Ju, vidi Ostojinih svedoka sto su se povampirili Probaj da pročitaš naziv teme na kojoj pišeš pre nego zakukaš
booyaka Posted January 15 Posted January 15 Nema brige, vrlo brzo će ponovo pobeći na Politiku, Društvo ili Kulinarstvo
Lord Stef Posted January 15 Posted January 15 Jbt stvarno ste najgori, na onoj drugoj temi ste nacukali 100 stranica vise, al' zato cim dodje neko malo da podjebava odmah Ostojini svedoci ovo mi ono mi 1
booyaka Posted January 15 Posted January 15 Deluje da će 18 pobeda biti minimum za plejin s obzirom da deseti Real ima 12:9 u ovom trenutku
Mindaugas Žukauskas Posted January 15 Posted January 15 Pantelia je poznat da najteže podnosi poraz. Pantelija Jr je tata 1
Filozof manijak Posted January 17 Posted January 17 1 minute ago, Eleniko said: ne vade svi matorci nož iz džepa 1
booyaka Posted January 17 Posted January 17 Večeras protiv Monaka, treba podići nivo odbrane, ako to sudije budu prihvatile verujem da će biti egal utakmica do kraja. U svakom slučaju, ne treba se opterećivati previše ni ako se ne dobije utakmica, ima još lufta do kraja da se osigura plejof. 1
booyaka Posted January 17 Posted January 17 Tu je energija, Filipu baš odgovara Monako, i sam je to rekao. Naša mikrotalasna se takođe upalila 😍
booyaka Posted January 17 Posted January 17 Imali smo seriju 17:1 koja lako može da bude odlučujuća. Za očekivati je bio lagani pad pred kraj poluvremena, ali optimista sam pred nastavak.
booyaka Posted January 17 Posted January 17 Očekujem produkciju naših krila Kaline, Gidre i Dede na šutu za tri u drugom poluvremenu.
Recommended Posts