*edited by mod Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 1 hour ago, Dziber said: Ja mislio da su ih otpisali igre i rezultati, kad ono super kompjuter. 3
ZokiAsov Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 Sta zna superkompjuter sta je najbolji tim od barija
Filozof manijak Posted October 24, 2024 Posted October 24, 2024 51 minutes ago, Sokrat said: Ne igra ni Nedović 4 minutes ago, assignment said: Kada se povredio, na treningu? Šteta, taman je u Titogradu opet dobijo samopouzdanje... 8 minutes ago, Eleniko said: 5
kud u maglu Simoviću Posted October 24, 2024 Posted October 24, 2024 saće dođe vaaaazeljiiiin ok, izaćiću sam
Filozof manijak Posted October 24, 2024 Posted October 24, 2024 Svega ovoga ne bi bilo da vas brat Ćiriliko nije danas izđinxovao najkrvavije 12 hours ago, Eleniko said: Uzmete lepo Xavi Pascuala i mirna Bačka. Malo je skuplji od Robie ali so what, spašavajte šta se spasti može. Ovaj je uradio šta je umeo, vratio vas je u EL, prodao sezonske i nakrcao budžet ali aj malo basket. Vidite kako mi igramo lepe lopte sa jednim strejt, školovanim Grkom. 4 1
Recommended Posts