MiddleClass Posted January 12 Posted January 12 1 hour ago, booyaka said: Povrh svega, pametna investicija, vratiće se desetostruko sva ulaganja. A komšije su bunar bez dna. Fijasko kao i svaki drzavni projekat
copkillah Posted January 12 Posted January 12 20 minutes ago, MiddleClass said: Fijasko kao i svaki drzavni projekat Nije u redu da tako pišaš po rezultatima KKCZ u EL koji su stvarno odlični.
Lord Stef Posted January 12 Posted January 12 Komentator kaze "lopta kod Andjusica, tu je najsigurnija", ja se derem na TV sve ti jebem jesi ga gledao poslednje 2 sezone kod nas 2 sekunde kasnije, Andjusic dribla u aut 4
MeanM@ Posted January 12 Posted January 12 10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Mene drago zbog čoveka. Vidi se da mu stalo Prebolečemo mi poraz nekako 1
copkillah Posted January 12 Posted January 12 3 hours ago, MiddleClass said: Fijasko kao i svaki drzavni projekat U sudaru dva državna projekta, ovaj arapski ipak nije ispao fijasko.
Lord Stef Posted January 12 Posted January 12 Sta ce nam nove ideje kad su stare jos uvek savrseno istinite 1 1
booyaka Posted January 12 Posted January 12 Čestitke Dubaiju i onima koji su navijali za njih, navijačima KKP Mogu da razumem povezanost, dva slična kluba, oba napravili nove timove ove sezone 1
WTID Posted January 12 Posted January 12 2 hours ago, *edited by mod said: Habibi... Ima bolja verzija
copkillah Posted January 12 Posted January 12 34 minutes ago, booyaka said: Mogu da razumem povezanost, dva slična kluba, oba osnovana u 21. veku Najbolji opis večerašnjeg susreta 1
Recommended Posts