John Dies at the End Posted Friday at 14:31 Posted Friday at 14:31 4 hours ago, booyaka said: Računam da je srcem i dušom Zvezdaš. Isto kao kad je došao Pero Antić ili kad bi sutra došao Vučević, o tome pričam, da igrač oseća klub, a ne da je došao da odradi tezgu, da mu klub bude prolazna stanica. 4 hours ago, Eleniko said: uvek pero, nikad lesor. 4 hours ago, booyaka said: Pero je car, uopšte me ne zanima koja su mu politička uverenja, taj uticaj koji imaju sportisti u odnosu na to koju političku opciju podržavaju se ionako precenjuje. Ne postoji u ovogodišnjem Partizanu. Ako ste voleli Lesora, Ledeja, (Pantera?) kako ste ih se tako lako ratosiljali? Mozda Pero nije dosao da odradi tezgu, mozda je "najveći" Zvezdas ( ma sta god da to znaci) ali se svojim ponasanjem i zalaganjem na treninzima i utakmicama pokazao savim drugacije. Apsolutno ne profesionalno, poštovanja bez i kao jedno g#vno od coveka ( karakterna osobina). 1 1
booyaka Posted Friday at 14:32 Posted Friday at 14:32 6 minutes ago, smooth.Op said: Ja bih kupio odmah opciju broj dva. To bi bila na neki način kulminacija svih ovih naklapanja o Željku. Na tri dobijene u EL, imate prednost domaćeg terena. Kad bi moglo da se desi i da se završe lupetanja više. Videli smo već u prošloj sezoni, dva puta.
Ros Posted Friday at 14:34 Posted Friday at 14:34 Just now, booyaka said: Videli smo već u prošloj sezoni, dva puta. ja ipak ne bih. najebali bi ako promene spikera u hali 1
smooth.Op Posted Friday at 14:36 Posted Friday at 14:36 Pričamo o EL momci. Ok, očekivao sam šale i pošalice. U pravu ste jedno. Šteta što se neće desiti.
booyaka Posted Friday at 14:57 Posted Friday at 14:57 Budi oprezan šta želiš, može da ti se ostvari 1 1
booyaka Posted Friday at 16:23 Posted Friday at 16:23 Ovo je pravi stav https://www.instagram.com/reel/DEpqbH6NA3I/?igsh=MXZxMzRrZ2V5a3dlOQ==
kralj Posted Friday at 16:44 Posted Friday at 16:44 2 hours ago, smooth.Op said: Pričamo o EL momci. Ok, očekivao sam šale i pošalice. U pravu ste jedno. Šteta što se neće desiti. Hoćeš reći da Aba utakmice nisu bile regularne?
smooth.Op Posted Friday at 17:40 Posted Friday at 17:40 Hoću da kažem da je kkp poslednji put u aba derbiju dobio na gostujućem terenu 2015. godine. U EL ima 2/3 na gostovanjima.
napadaj Posted Friday at 21:01 Posted Friday at 21:01 https://x.com/boo_maryna/status/1877799076751687737?t=orYv60vtz66ANblGbuWXzg&s=19
booyaka Posted Friday at 21:08 Posted Friday at 21:08 5 minutes ago, napadaj said: https://x.com/boo_maryna/status/1877799076751687737?t=orYv60vtz66ANblGbuWXzg&s=19 Mora se govnima poslati poruka
Eleniko Posted Friday at 22:19 Posted Friday at 22:19 38 minutes ago, Midžeta said: Cestitke Booyke Bravo Midži to su pravi maniri ❤️ 1
Eleniko Posted Friday at 22:29 Posted Friday at 22:29 Narode nema nam brata @Nikodije-a. Poslednji put je viđen kako peva BMK. Zna li neko nešto ...?
Recommended Posts