Profesionalac Posted Friday at 10:31 Posted Friday at 10:31 Panter i Ledej kojih smo se "rastosiljali" odigrali isti broj sezona za KKP kao Pero Legenda za KKCZ - kako se tako lako odričete legendi? 2
booyaka Posted Friday at 10:37 Posted Friday at 10:37 Prvo, hvala na pitanju. Pero je došao u Zvezdu na kraju karijere da ostvari dečački san, slično kao Teo, da svojim iskustvom i znanjem doprinese klubu on i off the court. S druge strane, Ledej, Panter, Lovernj, PJ Doužir, Lesor i ostali neka se ne naljute što ih nisam spomenuo, previše ih je, otišli su iz KKP praktično u zenitu karijera svakog od njih. 1
kralj Posted Friday at 10:48 Posted Friday at 10:48 Nisam očekivao ovakav propust, Bujaka. Pero je jedan veliki car. 2 2
booyaka Posted Friday at 10:53 Posted Friday at 10:53 4 minutes ago, kralj said: Nisam očekivao ovakav propust, Bujaka. Pero je jedan veliki car. U pravu si, zaboravih na to. Povlači se paralela sa Nedarom, povratnik koji je ostao u srcu navijača.
copkillah Posted Friday at 11:54 Posted Friday at 11:54 1 hour ago, kralj said: Nisam očekivao ovakav propust, Bujaka. Pero je jedan veliki car. a dobro, nije pratio basket tada, šta sad... 1
copkillah Posted Friday at 11:58 Posted Friday at 11:58 1 hour ago, booyaka said: Prvo, hvala na pitanju. Pero je došao u Zvezdu na kraju karijere da ostvari dečački san, slično kao Teo, da svojim iskustvom i znanjem doprinese klubu on i off the court. S druge strane, Ledej, Panter, Lovernj, PJ Doužir, Lesor i ostali neka se ne naljute što ih nisam spomenuo, previše ih je, otišli su iz KKP praktično u zenitu karijera svakog od njih. Drugom rečenicom si se posrao po igračima iz prve rečenice, koji su u tvoj klub došli tek kada ih više niko drugi nije hteo, kada je zenit karijere bio već daleko iza njih. Nije u redu prema leđendicama.
booyaka Posted Friday at 11:58 Posted Friday at 11:58 Tako je brte Ne skreći sa teme, neće biti poboljšanja sve dok ne izgradite identitet tima 1 1
copkillah Posted Friday at 12:02 Posted Friday at 12:02 Pa ne skrećem sa teme, nego sam sebi skačeš u usta i potvrđuješ da si se u basket uključio tek nedavno jbg.
booyaka Posted Friday at 12:07 Posted Friday at 12:07 Ok, rekao sam što sam rekao Previše ste slepi kod očiju da vidite šta je pravi problem 1
kralj Posted Friday at 12:24 Posted Friday at 12:24 Malo ima iritantnijih stvari nego kad neku banalnu glupost, izmišljenu za potrebe bezazlene (solidne) zajebancije, neki usvoje za ozbiljno i drže je za nepobitni argument. Spočitavati navijaču Z košarkašku tradiciju iz ugla navijača P bukvalno će da obrne smer gravitacije. A da, mi navijamo za KK Stevana Šupljikca, to mi je hronični keep forgettin' Nego šta bi Kopi ovo juče? Opet taj kurac.
Milošica Posted Friday at 12:26 Posted Friday at 12:26 (edited) Niko bujaku ne bi "dirao" da je dobronamerni zajebant, što se da prepoznati iz aviona(ko jeste a ko nije). Ovo što on radi na forumu je patologija. Uvek krećem od njegovih bolesnih komentara na moju odbranu Janisa, i ranije Tea. Edited Friday at 12:30 by Milošica 3 1
booyaka Posted Friday at 13:03 Posted Friday at 13:03 Važi, ti si dobronameran. Ima dobronamernih s vaše strane na forumu, odnosno bolje rečeno onih koji nisu podmukli ali ti nisi među njima.
smooth.Op Posted Friday at 14:09 Posted Friday at 14:09 Čekaj, ajde kad ste se razmahali projekcijama, evo interesuje me nešto. Hipotetički, da vam neko ponudi da birate: - da ste sigurno u plejofu, ali do poslednjeg kola se ne zna da li 4. ili 5. mesto ILI - da ste sigurno 1. u regularnom i da idete na KKP koji dolazi preko plejina. Šta birate?
booyaka Posted Friday at 14:14 Posted Friday at 14:14 Broj 2, to znači da idemo na F4 Ali nećete vi do plejina, na žalost
smooth.Op Posted Friday at 14:25 Posted Friday at 14:25 Ja bih kupio odmah opciju broj dva. To bi bila na neki način kulminacija svih ovih naklapanja o Željku. Na tri dobijene u EL, imate prednost domaćeg terena. Kad bi moglo da se desi i da se završe lupetanja više.
Recommended Posts