dragance Posted Thursday at 14:51 Posted Thursday at 14:51 Just now, Papovac said: kakav basket, nama, te sezone, otisli palja i devac,kod vas matore kuke. radjanje novog partizana. A navijanje pristojno. Bukvalno nebo i zemlja.
Papovac Posted Thursday at 15:07 Posted Thursday at 15:07 period '85-91, u sfrj , je najlepsa stvar koju je evropska kosarka ikad videla. to je moje misljenje. kari mi je pricao da je finale kupa iz' 78 bosna - partizan najveca utakmica odigrana ikad. za njega je to bolja tekma nego seltiksi i lejkersi iz tog perioda. nazalost, nema nikakvog zapisa te utakmice. kaze da je varajic, na tajm autu bacao patike u publiku zbog praje. 4 produzetka, potpuno ludilo. bosna prvak evrope, mi uzeli radivoja koraca, a tekma se igrala u sloveniji. 2 2 1
Valk Posted Thursday at 16:30 Posted Thursday at 16:30 1 hour ago, Papovac said: nazalost, nema nikakvog zapisa te utakmice. Nije ni sačuvan ili je uništen?
booyaka Posted Thursday at 16:41 Posted Thursday at 16:41 @Valk Očekuje se od kluba F4, ali da pritom zadrži svoj identitet a to podrazumeva određen broj domaćih igrača koji učestvuju u kreiranju tog rezultata, još bolje ako su još legende i ikone kluba, kao što su to Teo, Nedara i Kalina uz Dedu, Mitra, Šegija i Petruševa. Naravno da to ne podrazumeva da se ne angažuju strani igrači. Baš ovako kao što Zvezda radi, to je ispravan put. 1 1
booyaka Posted Thursday at 18:50 Posted Thursday at 18:50 Suština je da se biraju inteligentni igrači, a ne oni koji će bez pogovora slušati trenera koji ubija svaku improvizaciju, pa kad ne krene kako je zamišljeno ne može ni aut da se izvede. 1 1
copkillah Posted Friday at 09:42 Posted Friday at 09:42 17 hours ago, booyaka said: @Valk Očekuje se od kluba F4, ali da pritom zadrži svoj identitet a to podrazumeva određen broj domaćih igrača koji učestvuju u kreiranju tog rezultata, još bolje ako su još legende i ikone kluba, kao što su to Teo, Nedara i Kalina Računaš mu i prethodni staž ili samo ovih godinu i kusur?
booyaka Posted Friday at 09:50 Posted Friday at 09:50 4 minutes ago, copkillah said: Računaš mu i prethodni staž ili samo ovih godinu i kusur? Računam da je srcem i dušom Zvezdaš. Isto kao kad je došao Pero Antić ili kad bi sutra došao Vučević, o tome pričam, da igrač oseća klub, a ne da je došao da odradi tezgu, da mu klub bude prolazna stanica. 1 1 1
booyaka Posted Friday at 09:52 Posted Friday at 09:52 Ako se to prenese na vas, nije Robija dovoljan da se izgradi klupski identitet, on ne igra nego je trener, pozicija koja je sve nebitnija u modernoj košarci.
copkillah Posted Friday at 09:53 Posted Friday at 09:53 Došao je sa 36 godina, poslednja stanica ne može ni da bude prolazna stanica Aj pa samo da ne krene stopama pomenutog Pere Antića koji više voli Vučića nego CZ.
copkillah Posted Friday at 09:54 Posted Friday at 09:54 Just now, booyaka said: Ako se to prenese na vas, nije Robija dovoljan da se izgradi klupski identitet, on ne igra nego je trener, pozicija koja je sve nebitnija u modernoj košarci. Ova izjava je u normalnim državama dovoljna za oduzimanje radne sposobnosti. 1
booyaka Posted Friday at 09:59 Posted Friday at 09:59 Just now, copkillah said: Došao je sa 36 godina, poslednja stanica ne može ni da bude prolazna stanica Aj pa samo da ne krene stopama pomenutog Pere Antića koji više voli Vučića nego CZ. Vidi, ovo što pišem iskreno mislim, nije provokacija. Moraš da imaš igrače koje će navijači prihvatiti, voleti kao da su njihovi rođeni maltene. Što se tiče političke opredeljenosti ili moralno- kriminalnog backgrounda koga bi pre izabrao Pekovića ili Marinkovića da ti igra u klubu? Obojica u prajmu.
copkillah Posted Friday at 10:11 Posted Friday at 10:11 9 minutes ago, booyaka said: Vidi, ovo što pišem iskreno mislim, nije provokacija. Moraš da imaš igrače koje će navijači prihvatiti, voleti kao da su njihovi rođeni maltene. Što se tiče političke opredeljenosti ili moralno- kriminalnog backgrounda koga bi pre izabrao Pekovića ili Marinkovića da ti igra u klubu? Obojica u prajmu. Pa ti si to postavio kao da tako nešto ne postoji u KK Partizan, a imaš primere Lovernja, Lesora, Ledeja, da ne pominjem one ostale. Svi su prihvaćeni i voljeni kao rod najrođeniji. Nacionalnost i boja kože nisu nikakve granice, barem u mom klubu, oduvek. A ovo drugo, samo sam ti ukazao da je Pero redovniji na skupovima SNS-a nego na vašim mečevima, a istakao si ga kao nekoga "ko oseća klub".
booyaka Posted Friday at 10:19 Posted Friday at 10:19 Pero je car, uopšte me ne zanima koja su mu politička uverenja, taj uticaj koji imaju sportisti u odnosu na to koju političku opciju podržavaju se ionako precenjuje. Ne postoji u ovogodišnjem Partizanu. Ako ste voleli Lesora, Ledeja, (Pantera?) kako ste ih se tako lako ratosiljali? 1 1
Recommended Posts