booyaka Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 (edited) Jbte kakav blackout, 6 minuta bez poena Edited December 20, 2024 by booyaka
Karelia slims Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 lepo sam ti napisao, bas smo smesna ekipa ovo ako izgubimo, mozemo komotno da istupimo iz lige
booyaka Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 22 minutes ago, Karelia slims said: lepo sam ti napisao, bas smo smesna ekipa ovo ako izgubimo, mozemo komotno da istupimo iz lige Jedno je stići, a drugo održati ili povećati prednost, izgubi se dosta energije Kad smo se uozbiljili vratili smo lagano prednost Ne bi nas dobili još dve utakmice da su se igrale 1
MeanM@ Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 Potezi očajnika. Ae da vidimo koliko će biti ljudi na istoku/zapadu. Nije da pomno pratim, al imam utisak da je poseta generalno u strmopizdu.
John Dies at the End Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 Smrda Koroman, al' dobro, nije da to i nismo znali Nije valjda da i on ima neku "funkciju" u FKCz????!!! 1
MiddleClass Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 9 minutes ago, John Dies at the End said: Smrda Koroman, al' dobro, nije da to i nismo znali Nije valjda da i on ima neku "funkciju" u FKCz????!!! Procitaj dalje od naslova 1 1
John Dies at the End Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 50 minutes ago, MiddleClass said: Procitaj dalje od naslova Uzeo sam pogresnu terapiju 1
Eleniko Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 Pritom Koroman sa Pala a ovako izdaje Precednika. Ja da sam Dodo oduzeo bi mu državljanstvo BiH 1
dragance Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 9 hours ago, John Dies at the End said: Smrda Koroman, al' dobro, nije da to i nismo znali Nije valjda da i on ima neku "funkciju" u FKCz????!!! On to ovako zato što nema funkciju. Ko i ovi “naši” grobari ovde, setio se da bude opozicija kad mu ne ide dobro. 2 1
Moća Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 A kako ce ti radnici da daju podrsku kurcicu? Vikace Vucicu seceru?
MeanM@ Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 13 minutes ago, Moća said: A kako ce ti radnici da daju podrsku kurcicu? Vikace Vucicu seceru? Svojim prisustvom stvoriće dojam da nekog ipak zabole za najbesmisleniju od svih besmislenih proslava. Danas nema ni jednog jedinog razloga da iko ko misli svojom glavom, svojevoljno, bude na Marakani. 2
Recommended Posts