Jump to content
IGNORED

Pomozi bratu ciganinu

garmonbozia

Recommended Posts

Posted
23 minutes ago, Milošica said:

Jedino uvek imate moju podršku da trpate napadaja, uvek i do kraja. Taj neki njegov kompleks prevazilazi sve one osobe koje kao hejtuje, a verovatno zapravo projektuje svoje osobine i komplekse koje vuče kroz život :fantom:

ja imam neki ludački /not in a good way/ respect za svakoga ko u 2024 sanja da nađe dražin grob

pritom četnik ko kuća navija za partizan

ludo burazere

The Shining GIF

Posted

Jugoslovensko sportsko društvo u otadžbini

Kad ga napadaj preimenuje

• Haha 1
  • Tužno 1
Posted
Just now, Nikodije said:

Jugoslovensko sportsko društvo u otadžbini

Kad ga napadaj preimenuje

JSO 

Posted
Just now, Eleniko said:

u metu

Treći metak

Posted
1 minute ago, Milošica said:

Treći metak

ne znam šta sluša

ne bi se iznenadio da je 

• Haha 1
Posted
3 minutes ago, Milošica said:

Treći metak

Zvezdan. Slučajnost? Ne bih rekao :fantom:

• Haha 1
Posted

Reče Petrušev nije smak sveta, slažem se. Tačka.

Posted
1 minute ago, booyaka said:

Reče Petrušev nije smak sveta, slažem se. Tačka.

mislim da sam već nedavno video istu izjavu, da nisu pustili ponovo?

Posted

Kad smo kod prehrambenih proizvoda, koje je omiljeno pivo F.Petruševa?

Druk Lager

• Haha 1
Posted

@Heaviside Ulaskom Brauna u rotaciju i kada Bolomboj dođe do svog nivoa pomeriće se težište protivničke odbrane više ka unutra pa će spoljna linija imati više prostora.

Potrebna je samo bolja reakcija na pritisak koje protivnik vrši na naše ballhandlere, da pripomognu krila i centri ponekad u prenosu postavljanjem blokova  ili i oni da se uključe u prenos lopte i sve će drugačije izgledati.

Posted

Britanski food inluencer Pakito, kaže da se najbolje služi ohlađeno na temperaturi od -22 stupnjeva Celzija

• Haha 3
Posted
2 minutes ago, booyaka said:

@Heaviside Ulaskom Brauna u rotaciju i kada Bolomboj dođe do svog nivoa pomeriće se težište protivničke odbrane više ka unutra pa će spoljna linija imati više prostora.

Potrebna je samo bolja reakcija na pritisak koje protivnik vrši na naše ballhandlere, da pripomognu krila i centri ponekad u prenosu postavljanjem blokova  ili i oni da se uključe u prenos lopte i sve će drugačije izgledati.

A možda malo, ali ne verujem da će to biti u tolikoj meri da nadomesti ovakva ustajanja na levu nogu svih bekova. Nije ni Braun neki napadač i u teoriji bi pre Daum trebalo da obezbedi spejsing za bekove nego on. Mislim da će bekovi terati kao i do sada, toplo-hladno, ali ćemo u nastavku sezone imati Petruševa i Bolomboja istovremeno plus Brauna i odličan raspored u 7 utakmica posle Barselone. Za očekivati je da ćemo na početku tog stinta imati skor 9-9 i ja verujem da na kraju februara možemo da imamo recimo 14-11 što bi nam dalo lepe šanse za sedmo ili osmo mesto na kraju. 

Na momente igramo lepu i pametnu košarku, imamo nekoliko igrača koje je baš lepo gledati, nabošćemo i taj plejin pa će biti i loženja do poslednje utkamice…biće skroz dobra sezona za naše standarde.

• +1 2
  • Haha 1
Posted
2 hours ago, Milošica said:

A šta mu je koji kurac proturio kroz noge.

Mnogo većih problema ima na ovom forumu od Nikole Kalinića.

A proturio mu i kurac? Ja mislio samo loptu.