ZokiAsov Posted December 14 Posted December 14 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel si zviždao gazo kad je onaj na megafonu rekao “da se to slučajno više ne dogodi, da ćemo mi odlučiti kada…” jesi li bar u sebi rekao da jede govna megafondžija? Zvizdala je cela hala, samo je neko izbrisao to na onom snimku koji si okacio... 1
Valk Posted December 14 Posted December 14 Malo ste se previše zaneli. Šala i benigne provokacije da, ali na vređanje zaboravite, gospodo! 3 1 1 1
kralj Posted December 14 Posted December 14 42 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel si zviždao gazo kad je onaj na megafonu rekao “da se to slučajno više ne dogodi, da ćemo mi odlučiti kada…” jesi li bar u sebi rekao da jede govna megafondžija? A jel si ti zviždao kad Željko apeluje da se ne vređa Vučić ili u sebi rekao da jede govna? 1
Eleniko Posted December 14 Posted December 14 vraćam pare svim žetonlijama koji su sinoć izgubili novac. pošaljite zahtev u imboks, naslovite poruku sa: propo mi žeton
kralj Posted December 14 Posted December 14 Jes vala, Bujaku treba vratiti na sport, a zabraniti mu sportić. 1
MiddleClass Posted December 14 Posted December 14 1 hour ago, kralj said: A jel si ti zviždao kad Željko apeluje da se ne vređa Vučić ili u sebi rekao da jede govna? Ne razumijes ti to. On je moralna gromada - protiv vrijedjanja bilo koga pa i Vucica. Isto tako je protiv vrijedjanja Ostoje, ali ne zato sto je sns vec zato sto je predsjednik kluba Vidio si kako ocinski grli Nana na +20 Kad Zelimir digne glas protiv Vucica znajte da je gotov 1 2
kud u maglu Simoviću Posted December 14 Posted December 14 Quote slučajno više da se nije dogodilo, mi ćemo ući kada mi budemo mislili da treba 1 1
Karelia slims Posted December 14 Posted December 14 (edited) 2 hours ago, kralj said: A jel si ti zviždao kad Željko apeluje da se ne vređa Vučić ili u sebi rekao da jede govna? ovo ne razumem... ušao si u poslednju trećinu života, bio si a i dalje si uspešan, svi te poštuju u evropi i srbiji i ti ne smeš ništa da kažeš o vučiću, već i apeluješ da se ne vređa?! kad takve veličine ne smeju ili ne žele, šta onda običan narod da kaže? bilo bi lepo da se i dalje postavljaju takvi i slični transparenti, čisto da se simpatizeri oslobode i da to bude podstrek da se na ulici izbori za promenu vlasti. Edited December 14 by Karelia slims 3
kralj Posted December 14 Posted December 14 Uostalom, ako ste spremni na fajt, čuvajte tu spremnost za ulicu, povicimq sa tribina i transparentima u Areni možete da smenite eventualno trenera. 1
*edited by mod Posted December 14 Posted December 14 21 minutes ago, kralj said: Uostalom, ako ste spremni na fajt, čuvajte tu spremnost za ulicu, povicimq sa tribina i transparentima u Areni možete da smenite eventualno trenera. Ma naravno, ne treba da se sad talasa dodatno pa još u terminu koji gleda dobar deo zemlje. A i ovi što se skupljaju na ulicama neka čuvaju snagu za kada se raspišu izbori, na ulici eventualno mogu da smene saobraćajca... 6
MeanM@ Posted December 14 Posted December 14 (edited) 28 minutes ago, kralj said: Uostalom, ako ste spremni na fajt, čuvajte tu spremnost za ulicu, povicimq sa tribina i transparentima u Areni možete da smenite eventualno trenera. Hm, ovo sto si predlozio upravo njima odgovara. I nije u pitanju fajt, vec pokazivanje bunta bas tu gde dopire do jednog ogromnog dela populacije. Sto direktno, sto indirektno. I niko se ne junaci ovde, prosto pricamo o mogucim scenarijima i mozda nekoj neminovnosti desavanja istih ako pricamo o sustinskim promenama trenutne situacije. Da su velike i opasne stvari u pitanju, to je svima jasno Edited December 14 by MeanM@ 3
Recommended Posts