December 14, 2024Dec 14 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel si zviždao gazo kad je onaj na megafonu rekao “da se to slučajno više ne dogodi, da ćemo mi odlučiti kada…” jesi li bar u sebi rekao da jede govna megafondžija? Zvizdala je cela hala, samo je neko izbrisao to na onom snimku koji si okacio...
December 14, 2024Dec 14 Malo ste se previše zaneli. Šala i benigne provokacije da, ali na vređanje zaboravite, gospodo!
December 14, 2024Dec 14 42 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel si zviždao gazo kad je onaj na megafonu rekao “da se to slučajno više ne dogodi, da ćemo mi odlučiti kada…” jesi li bar u sebi rekao da jede govna megafondžija? A jel si ti zviždao kad Željko apeluje da se ne vređa Vučić ili u sebi rekao da jede govna?
December 14, 2024Dec 14 vraćam pare svim žetonlijama koji su sinoć izgubili novac. pošaljite zahtev u imboks, naslovite poruku sa: propo mi žeton
December 14, 2024Dec 14 1 hour ago, kralj said: A jel si ti zviždao kad Željko apeluje da se ne vređa Vučić ili u sebi rekao da jede govna? Ne razumijes ti to. On je moralna gromada - protiv vrijedjanja bilo koga pa i Vucica. Isto tako je protiv vrijedjanja Ostoje, ali ne zato sto je sns vec zato sto je predsjednik kluba Vidio si kako ocinski grli Nana na +20 Kad Zelimir digne glas protiv Vucica znajte da je gotov
December 14, 2024Dec 14 Quote slučajno više da se nije dogodilo, mi ćemo ući kada mi budemo mislili da treba
December 14, 2024Dec 14 2 hours ago, kralj said: A jel si ti zviždao kad Željko apeluje da se ne vređa Vučić ili u sebi rekao da jede govna? ovo ne razumem... ušao si u poslednju trećinu života, bio si a i dalje si uspešan, svi te poštuju u evropi i srbiji i ti ne smeš ništa da kažeš o vučiću, već i apeluješ da se ne vređa?! kad takve veličine ne smeju ili ne žele, šta onda običan narod da kaže? bilo bi lepo da se i dalje postavljaju takvi i slični transparenti, čisto da se simpatizeri oslobode i da to bude podstrek da se na ulici izbori za promenu vlasti. Edited December 14, 2024Dec 14 by Karelia slims
December 14, 2024Dec 14 Uostalom, ako ste spremni na fajt, čuvajte tu spremnost za ulicu, povicimq sa tribina i transparentima u Areni možete da smenite eventualno trenera.
December 14, 2024Dec 14 21 minutes ago, kralj said: Uostalom, ako ste spremni na fajt, čuvajte tu spremnost za ulicu, povicimq sa tribina i transparentima u Areni možete da smenite eventualno trenera. Ma naravno, ne treba da se sad talasa dodatno pa još u terminu koji gleda dobar deo zemlje. A i ovi što se skupljaju na ulicama neka čuvaju snagu za kada se raspišu izbori, na ulici eventualno mogu da smene saobraćajca...
December 14, 2024Dec 14 28 minutes ago, kralj said: Uostalom, ako ste spremni na fajt, čuvajte tu spremnost za ulicu, povicimq sa tribina i transparentima u Areni možete da smenite eventualno trenera. Hm, ovo sto si predlozio upravo njima odgovara. I nije u pitanju fajt, vec pokazivanje bunta bas tu gde dopire do jednog ogromnog dela populacije. Sto direktno, sto indirektno. I niko se ne junaci ovde, prosto pricamo o mogucim scenarijima i mozda nekoj neminovnosti desavanja istih ako pricamo o sustinskim promenama trenutne situacije. Da su velike i opasne stvari u pitanju, to je svima jasno Edited December 14, 2024Dec 14 by MeanM@