Eleniko Posted December 14 Posted December 14 ne mogu da se strpe par dana, sledeće kolo je šansa da se ubaci novi žeton. žetonjeri forum jug
napadaj Posted December 14 Posted December 14 7 minutes ago, kralj said: Jok, ovi čuvari murala ne mogu da smisle Vučića. Dao Kosovo, a drugo, ali ne i manje bitno - Cigan. Jedan mi je komšija. Ostale komšije ga zovemo Unesko. I glupani sa Zvezdinih utakmica su iz istih pobuda napušavali Dačića. Postoji jednostavna zakonitost u svim ultras stavovima i to jednostavna zakonitost, ako znaš da ćeš da se opečeš ako diraš ringlu, sve ti je jasno. Ako ne, ima roditeljska kontrola. Nikad nije cela tribina u službi, ko što nismo ni mi koji smo nekada išli delili pare sa Klempavim i Budalom od transfera Nemanje Tomića i sličnih. Ono što meni nije jasno je kako je moguće da se ostatak stadiona i hale ne buni protiv severa i njihovih mongoloidnih stavova.
kralj Posted December 14 Posted December 14 4 minutes ago, napadaj said: Nikad nije cela tribina u službi, ko što nismo ni mi koji smo nekada išli delili pare sa Klempavim i Budalom od transfera Nemanje Tomića i sličnih. Ono što meni nije jasno je kako je moguće da se ostatak stadiona i hale ne buni protiv severa i njihovih mongoloidnih stavova. Naravno da nije. 90% hale je pro bono u službi navijačke grupe i možda ima 50ak ljudi ukupno koji su košarkaški entizujasti i isprate utakmicu uprkos pećinskom ambijentu. Tih 90% ostatka ne dira Vučića iz istog razloga zato što ostatak od Juga nikada nije navijao protiv ijednog deklarisanog Grobara. Sad već objašnjavam narečenu elementarnu logiku. 1
napadaj Posted December 14 Posted December 14 Hvala ti, o učitelju. A protiv kog deklarisanog grobara je jug mogao da navija? Tome Grobara nebitnog? Borisa Tadića kojem je jedno zasukavanje rukava donelo neviđenu mržnju? Mirka Marjanovića koji je u stvari bio navijač Hajduka, po Cveletovim rečima?
kralj Posted December 14 Posted December 14 Šarićev kum predsednik kluba, ostatak od Juga dreči o Čovićevoj ženi i Nedovićevom detetu. 1 1
Eleniko Posted December 14 Posted December 14 a žeton efendija stoji sa štopericom i broji koliko je desetinki duže ostao grobarski transparent protiv vučića od ciganskog..... 1
Eleniko Posted December 14 Posted December 14 3 minutes ago, copkillah said: mali ćopi se ponado al propo ko ŽETON 1
copkillah Posted December 14 Posted December 14 Obojica znamo da si trenutno crveniji u licu i od Željka. 1
Eleniko Posted December 14 Posted December 14 jel se i dalje kaže propo ko žeton ili sad kažemo propo ko mali ćopi
kud u maglu Simoviću Posted December 14 Posted December 14 jel si zviždao gazo kad je onaj na megafonu rekao “da se to slučajno više ne dogodi, da ćemo mi odlučiti kada…” jesi li bar u sebi rekao da jede govna megafondžija?
copkillah Posted December 14 Posted December 14 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: jel si zviždao gazo kad je onaj na megafonu rekao “da se to slučajno više ne dogodi, da ćemo mi odlučiti kada…” jesi li bar u sebi rekao da jede govna megafondžija? od 99% cigana na forumu koji su realno popizdeli na to, ti si našao da pitaš baš taj 1% 1
Eleniko Posted December 14 Posted December 14 @kud u maglu Simoviću ni lud, ja sam tapšao oduševljen to samo vi zviždite velji nevolji mi cigani nikad nikome, mi tapšemo 1 1
Recommended Posts