MeanM@ Posted December 13 Posted December 13 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: Jos par hrabrijih da se pojavi, mogu da ga duvaju sa sve finansijerima. Bukvalno jedna sinhronizovana akcija po celom nivou 400, mogu samo se deru u megafon. Ovima sto su okacili veceras transparent, ruke se pozlatile 3
booyaka Posted December 13 Posted December 13 (edited) @copkillahJesi li ovo sam uradio ili ti je neko pomogao? Edited December 13 by booyaka
copkillah Posted December 13 Posted December 13 2 minutes ago, MeanM@ said: Jos par hrabrijih da se pojavi, mogu da ga duvaju sa sve finansijerima. Bukvalno jedna sinhronizovana akcija po celom nivou 400, mogu samo se deru u megafon. Ovima sto su okacili veceras transparent, ruke se pozlatile sinhronizovana akcija se neće desiti, ali bilo bi sjajno da na sledećoj utakmici vidimo novi transparent, u inat ekipi sa kranovima i bujaki koga je to izgleda pogodilo 2
Eleniko Posted December 13 Posted December 13 (edited) 11 minutes ago, copkillah said: Kog kolegu, sa koje šipke? Opet neke haludže? :( Zna se ko je ovde fan te ekipe i ko ih je srčano branio onaj iznad mog prvog posta, ne prođe dan da taj ne traži dražin grob znam da je bizarno ali nije do mene Edited December 13 by Eleniko
kralj Posted December 13 Posted December 13 Ovoga dodneseš u menjačnicu, dobio bi možda nešto u metalu.
kud u maglu Simoviću Posted December 13 Posted December 13 3 minutes ago, MeanM@ said: Jos par hrabrijih da se pojavi, mogu da ga duvaju sa sve finansijerima. Bukvalno jedna sinhronizovana akcija po celom nivou 400, mogu samo se deru u megafon. Ovima sto su okacili veceras transparent, ruke se pozlatile i ja mislim da će se ta sinhronizovana akcija teško desiti, prekoputa imaju bukvalno parapolicijsku organizaciju
Valk Posted December 13 Posted December 13 1 hour ago, napadaj said: On 5. 12. 2024. at 20:38, kud u maglu Simoviću said: bila i zastava krvave ruke na jug 400 promptno je skinuta God damm hippies! 1
Eleniko Posted December 13 Posted December 13 1 minute ago, Valk said: God damm hippies! definicija nabijanja do bubrega
MeanM@ Posted December 13 Posted December 13 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: i ja mislim da će se ta sinhronizovana akcija teško desiti, prekoputa imaju bukvalno parapolicijsku organizaciju Ma ne moze ta paravojska previse da uradi ako ostatak hale kolektivno popizdi. Slazem se da se nece lako desiti, al opet pun je kurac ljudima ovakvih bolestina sa megafona. Plus verujem da je veceras brdo ljudi ispizdelo na ove onanije sa bratstvom. Ako se jos omasovi generalno nezadovoljstvo i protesti, targetirace se i desavanja na utakmicama, i ako to bude neko sa planom, a ne akt par pojedinaca, moze sluzba da ga duva. Videcemo, ja hocu da verujem da moze i ovde stvar da se preokrene 2
copkillah Posted December 13 Posted December 13 10 minutes ago, Valk said: God damm hippies! Ne zna baš kums, on je mislio i da su navijači PAO bacili dinamitaru Inače zastava je stajala pre početka utakmice, skinuta je kada je utakmica počela, što je i očekivano. 1
smooth.Op Posted December 13 Posted December 13 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: nemoj udri A ja sam odličnooooo. Mp3
kud u maglu Simoviću Posted December 13 Posted December 13 15 minutes ago, Valk said: God damm hippies! 1
Valk Posted December 13 Posted December 13 Mnogo lep čovek bio Voja. Sad ozbiljno, slaviću dan kad se reše govna bivoglava. Pošto su počela i deca da ih tuku na ulicama, pitanje je trenutka kada će fasovati motke i na tribini. Makar od policije, kad je obrlatimo da pređe na našu stranu. 3
copkillah Posted December 13 Posted December 13 9 minutes ago, MeanM@ said: Ma ne moze ta paravojska previse da uradi ako ostatak hale kolektivno popizdi. Slazem se da se nece lako desiti, al opet pun je kurac ljudima ovakvih bolestina sa megafona. Plus verujem da je veceras brdo ljudi ispizdelo na ove onanije sa bratstvom. Ako se jos omasovi generalno nezadovoljstvo i protesti, targetirace se i desavanja na utakmicama, i ako to bude neko sa planom, a ne akt par pojedinaca, moze sluzba da ga duva. Videcemo, ja hocu da verujem da moze i ovde stvar da se preokrene A jbg sad vidim da je većina držala onu bRaTsKu kOrEoGrAfIju, koja je baš sramotna, jer ti je to bukvalno protivnik. Ovo drugo, mislim da će teško to premašiti činove pojedinaca još neko vreme, ali iskreno se nadam da grešim. 1
Recommended Posts