napadaj Posted December 12 Posted December 12 Cigani i humor Nepopravljivo ih oštetili RSB i delije.net
MiddleClass Posted December 12 Posted December 12 8 minutes ago, shimpu said: Ovo moje je bas super dobra fora. Otisao Imalimun u podzemni svijet. Doceka ga Ad i pita ga kako se zove. Imalimun, Ade 3
Filozof manijak Posted December 12 Posted December 12 2 hours ago, MiddleClass said: Otisao Imalimun u podzemni svijet. Doceka ga Ad i pita ga kako se zove. Imalimun, Ade A Aco mu iz drugog ćoška odgovori: - Nema. Posle par minuta, priupita ga Ad i jopet: - Aco, a sade? 2
booyaka Posted December 13 Posted December 13 ... sestri ciganki Imam i ja wingspan od 203 cm na 192 cm visine pa se ne hvalim
kud u maglu Simoviću Posted December 13 Posted December 13 petrušev dolazi da otkrije tajne olimpijakosa kolorizovano 3 2
smooth.Op Posted December 13 Posted December 13 Što napisa neko, dopalo mu se da druka. Uđe u krv i gotovo 3 1
Tresko Posted December 13 Posted December 13 4 hours ago, smooth.Op said: Što napisa neko, dopalo mu se da druka. Uđe u krv i gotovo Čuj udje u krv. Nije nikad ni izlazilo iz krvi. 1 1
booyaka Posted December 13 Posted December 13 @Frank Pembleton Nije baš tako jednostavno. Mitrović je brži i okretniji od Milutinova, a ovaj je jači i zauzima više prostora pod košem.
kud u maglu Simoviću Posted December 13 Posted December 13 5 hours ago, smooth.Op said: Što napisa neko, dopalo mu se da druka. Uđe u krv i gotovo i posle kuka što ga tretiraju kao krpu 1
Recommended Posts