kralj Posted December 12 Posted December 12 Čiji si sad pa ti!? Po količini traume rekao bih da je a Tekstilac, a Partizan.
Filozof manijak Posted December 12 Posted December 12 Opet Kroasani bolji od naše Zvezde. Dokle, Tuđmane, dokle?!
Nikodije Posted December 12 Posted December 12 5 minutes ago, Filozof manijak said: Opet Kroasani bolji od naše Zvezde. Dokle, Tuđmane, dokle?! Tuđman kad vidi da je Dinamo ispred Zvezde Kad vidi u kakvom mu je stanju Partizan 9
ZokiAsov Posted December 12 Posted December 12 Ovaj prvi spomenik kad je izaso sa aftera u tri popodne 2
Eleniko Posted December 12 Posted December 12 Just now, ZokiAsov said: Ovaj prvi spomenik kad je ćiro blažević izaso sa aftera u tri popodne FIFY
theanswer Posted December 12 Posted December 12 4 hours ago, kralj said: Ma šta zna to šta je humor. U dubokoj agoniji nekako naslute trenutak u kome bi trebalo da se raduju, pa onda to izgleda kao Pajtić na legendarnom klipu. 3 hours ago, kralj said: 47 minutes ago, kralj said: Čiji si sad pa ti!? Po količini traume rekao bih da je a Tekstilac, a Partizan. Baš te trigeruje neduhovitost.
Nikodije Posted December 12 Posted December 12 Dok sedim i razmišljam ko je na ovim topicima duhovit, pa mi stigne odgovor 1
Filozof manijak Posted December 12 Posted December 12 Meni kralj najduhovitiji, pa deset praznih mesta, pa Ćiriliko. 3
kud u maglu Simoviću Posted December 12 Posted December 12 najbolje fore ima nikodije, al ga jebe % dok natrčiš na dobru foru osediš 1
kralj Posted December 12 Posted December 12 Istina živa, ovo vaše je ozbiljna krindžana. Da se sapletem pa slučajno šerujem na forum, molio bih moderaciju da hitno briše.
shimpu Posted December 12 Posted December 12 booyaka, pun si fora ko pustinja semafora. Ovo moje je bas super dobra fora. 3
Recommended Posts