ZokiAsov Posted December 11 Posted December 11 1 minute ago, napadaj said: Evo kaže Milojević hibridni rat protiv turbopravoslavlja, UEFA mafia, udar na predsednika i sudija grobar ustaša. Gde si nasao titl?
napadaj Posted December 11 Posted December 11 1 minute ago, ZokiAsov said: Gde si nasao titl? Imam plagin za staroslovenski jezik naših pravoslavnih predaka koji se neguje u podbanjičkom kolekt... ovaj na našem najvećem stadionu.
Ivo Petović Posted December 11 Posted December 11 Tjah, skromni uradci. @Nikodije, čak i u trenutku kad vidi Kurtija na TV-u, ima više šarma i duhovitosti od cele grobarske ekipe zajedno. 3 1 1 1 1 2
ZokiAsov Posted December 11 Posted December 11 Mala smo, ali smo ponosna zemlja. Iskren da budem, sad mi je još draže što smo mali, a ovako ponosni" Ovde je i citirao sefa fazon 1
MeanM@ Posted December 11 Posted December 11 57 minutes ago, pantelia said: Kako ste se usrali bili Teškoe
kud u maglu Simoviću Posted December 11 Posted December 11 i meni je lubeničar prošao kroz glavu kad sam ga video u onim teenage farmerkama šteta što se nije videla cela figura, top bi bilo da su mu se videli članci
Eleniko Posted December 12 Posted December 12 1 hour ago, Ivo Petović said: Tjah, skromni uradci. @Nikodije, čak i u trenutku kad vidi Kurtija na TV-u, ima više šarma i duhovitosti od cele grobarske ekipe zajedno. tu smo mi cigani da izađemo u susret i pomognemo
ZokiAsov Posted December 12 Posted December 12 Da li ce rosoneri da izvedu sutra na treningu onaj korner sto im nije dao spanac ogavni 2
Filozof manijak Posted December 12 Posted December 12 5 hours ago, Eleniko said: tu smo mi cigani da izađemo u susret i pomognemo Vidim da je situacija ozbiljna, čim se poteže Žex 1
Recommended Posts