booyaka Posted December 6 Posted December 6 Džoel se, po svemu sudeći, vraća 18-og u roster protiv Efesa. 1
booyaka Posted December 6 Posted December 6 Fali bolji protok lopte, brži prenos, sigurnost u driblingu i bolji uglovi dodavanja.
Eleniko Posted December 6 Posted December 6 Just now, booyaka said: Fali bolji protok lopte, brži prenos, sigurnost u driblingu i bolji uglovi dodavanja. kako da napišeš lipov qrac od igre a da ne napišeš lipov qrac. ovo što mi igramo i ono što je kkp igrao sinoć, to bi trebalo drugačije zvati. ni +4 ne uliva poverenje.
booyaka Posted December 6 Posted December 6 1 minute ago, Eleniko said: kako da napišeš lipov qrac od igre a da ne napišeš lipov qrac. ovo što mi igramo i ono što je kkp igrao sinoć, to bi trebalo drugačije zvati. ni +4 ne uliva poverenje. Nije baš, odbrana je korektna.
Eleniko Posted December 6 Posted December 6 Just now, booyaka said: Nije baš, odbrana je korektna. iz tvojih usta u božije uši
booyaka Posted December 6 Posted December 6 Kako sada izgleda nama će kritični minuti biti sa Filipom na parketu. Dobra odluka Sferoa da stavi Plavšića u roster.
MiddleClass Posted December 6 Posted December 6 1 hour ago, booyaka said: Džoel se, po svemu sudeći, vraća 18-og u roster protiv Efesa. Nadam se da si u pravu
booyaka Posted December 6 Posted December 6 Sa više strana sam čuo taj datum. Kao, moglo bi i ranije ali hoće da budu sigurni da se zalečio 100%. Potpuno ispravan rezon. 1
booyaka Posted December 6 Posted December 6 Počeli su bolje da nam brane pick i nemamo rešenje za to. U ovim situacijama treba da imaš igrača koji će igrati u izolaciji kao Nedara, ovde bi trebalo to da igra Kenan.
booyaka Posted December 6 Posted December 6 Moraš da imaš igrače kao što su Kenan i Nedović koji će da izmisle poene kada protivnik poništi timske akcije. 1 1
booyaka Posted December 6 Posted December 6 20 minutes ago, booyaka said: Izmiče ovo bez obzira što ima još dosta do kraja. Mentolu šta pričaš gluposti 😂 4
Recommended Posts