Filozof manijak Posted December 5 Posted December 5 Stradanije Lukijanovo, freska na kupoli milanske katedrale, autor fra Gillermo del Traditore 1 1
Eleniko Posted December 5 Posted December 5 Drago mi je što širimo vidike čak i kolegama ogrezlim u svinjogojstvo i blud! Krmivoje Filozofe kako ćeš nam se odužiti?
Filozof manijak Posted December 5 Posted December 5 Častim sve tugujuće porcijom u Pizzeria Milano, u Osečini
ZokiAsov Posted December 5 Posted December 5 I matori mesina ih zajebava, kaze pobedili su mnogo dobar tim 1
Tresko Posted December 5 Posted December 5 52 minutes ago, ZokiAsov said: I matori mesina ih zajebava, kaze pobedili su mnogo dobar tim Još kaže mnogo dubok tim. 1
Valk Posted December 5 Posted December 5 5 hours ago, ZokiAsov said: I matori mesina ih zajebava, kaze pobedili su mnogo dobar tim ''Today we beat a good team'' Mesina, 15.11.2024. Sad ne znam, vi ste dobri a mi mnogo dobri. Očigledno za da ne kažem šta
Filozof manijak Posted December 5 Posted December 5 Dobar smisao za potpckivanje ima matori Talijanac
Mindaugas Žukauskas Posted December 6 Posted December 6 Šta uopšte znači 'flejm' na Sportiću Pa ovde je svaki drugi post flejm. Konkretno slika koja mi je obrisana, crvena šaka koju su istakli grobari, je itekako on topic, pomažem braći ciganima da shvate da je takvo nešto moguće, i da očekujemo uskoro i na njihovim utakmicama. 2
Valk Posted December 6 Posted December 6 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Šta uopšte znači 'flejm' na Sportiću Pa ovde je svaki drugi post flejm. Konkretno slika koja mi je obrisana, crvena šaka koju su istakli grobari, je itekako on topic, pomažem braći ciganima da shvate da je takvo nešto moguće, i da očekujemo uskoro i na njihovim utakmicama. Ne slažem se, a i ti znaš da to nije razlog što si okačio, no nek ti bude.
Mindaugas Žukauskas Posted December 6 Posted December 6 Bukvalno ne vidim šta drugo može da bude razlog. Kakogod, nisam tu radi prepirke
Recommended Posts