booyaka Posted Sunday at 22:49 Posted Sunday at 22:49 John Brown III, deluje mi da će imati ulogu u drugom delu sezone, slično kao Trejo prošle godine. Low risk, high reward.
booyaka Posted Sunday at 23:25 Posted Sunday at 23:25 I da, najviše ga vidim kao zamenu za Mitrovića.
booyaka Posted Monday at 12:52 Posted Monday at 12:52 Poslat Dalibor u Spartak, otvara se pozicija za JBIII
booyaka Posted Monday at 13:20 Posted Monday at 13:20 Što se tiče Džoela, mislim da se vraća do utakmice sa Olijem.
Papovac Posted Monday at 21:15 Posted Monday at 21:15 coki objasnjava kod marica, steta da se propusti.
Eleniko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Večeras je retka prilika da bi možda gledao uživo proverbijalni KKP pa čak možda, eventualno - i podržao. Saću vidim da potražim koviljke za džabicu... 1 1
*edited by mod Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Radujte se ovo je pobeda i za vas braćo, osvetili smo vas u Beogradu, osvetićemo vas i u Kaunasu. Čak smo i ispravili nepravdu Smajlijevog lakta pri kucanju. 3
Eleniko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago naravno. to što jaučem na vlahovića je moja snobovska i unapred izgubljena borba protiv seljačina u srpskom javnom prostoru tako i čitam reakcije na moj komenar vlahovića... baš sam se začudio ko je skočio smajlović je izvesno najveći bolid u evropskoj EL košarci - totalno van žalgiris koncepta.
booyaka Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 24 minutes ago, *edited by mod said: Radujte se ovo je pobeda i za vas braćo, osvetili smo vas u Beogradu, osvetićemo vas i u Kaunasu. Čak smo i ispravili nepravdu Smajlijevog lakta pri kucanju. Nema potrebe, mi ćemo to sami da završimo kada budu nama gostovali. Vratićemo sve sa kamatom.
*edited by mod Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 13 minutes ago, booyaka said: Nema potrebe, mi ćemo to sami da završimo kada budu nama gostovali. Vratićemo sve sa kamatom. Jače je od nas, leže nam, sad ih već imamo u seriji 6-0 1
booyaka Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ovo sada je bliže njihovom realnom dometu, mnogo utakmica su nezasluženo dobili. Najodvratnija ekipa u EL. 1
Milošica Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Jbt "preuzimanje odgovornosti" se poziva na seljačine. Htede jedna devojčica sa majkom u Pončo, rekoh im da ne idu jer su "preuzele odgovornost" time što su otišle u Arenu. 1
Recommended Posts