December 1, 2024Dec 1 John Brown III, deluje mi da će imati ulogu u drugom delu sezone, slično kao Trejo prošle godine. Low risk, high reward.
December 3, 2024Dec 3 Večeras je retka prilika da bi možda gledao uživo proverbijalni KKP pa čak možda, eventualno - i podržao. Saću vidim da potražim koviljke za džabicu...
December 3, 2024Dec 3 Radujte se ovo je pobeda i za vas braćo, osvetili smo vas u Beogradu, osvetićemo vas i u Kaunasu. Čak smo i ispravili nepravdu Smajlijevog lakta pri kucanju.
December 3, 2024Dec 3 naravno. to što jaučem na vlahovića je moja snobovska i unapred izgubljena borba protiv seljačina u srpskom javnom prostoru tako i čitam reakcije na moj komenar vlahovića... baš sam se začudio ko je skočio smajlović je izvesno najveći bolid u evropskoj EL košarci - totalno van žalgiris koncepta.
December 3, 2024Dec 3 24 minutes ago, *edited by mod said: Radujte se ovo je pobeda i za vas braćo, osvetili smo vas u Beogradu, osvetićemo vas i u Kaunasu. Čak smo i ispravili nepravdu Smajlijevog lakta pri kucanju. Nema potrebe, mi ćemo to sami da završimo kada budu nama gostovali. Vratićemo sve sa kamatom.
December 3, 2024Dec 3 13 minutes ago, booyaka said: Nema potrebe, mi ćemo to sami da završimo kada budu nama gostovali. Vratićemo sve sa kamatom. Jače je od nas, leže nam, sad ih već imamo u seriji 6-0
December 3, 2024Dec 3 Ovo sada je bliže njihovom realnom dometu, mnogo utakmica su nezasluženo dobili. Najodvratnija ekipa u EL.
December 3, 2024Dec 3 Jbt "preuzimanje odgovornosti" se poziva na seljačine. Htede jedna devojčica sa majkom u Pončo, rekoh im da ne idu jer su "preuzele odgovornost" time što su otišle u Arenu.