booyaka Posted November 27 Posted November 27 Drago mi je i zbog svih grobara koji na stadionu prisustvuju ovoj veličanstvenoj predstavi jedinog srpskog tima u LŠ.
WTID Posted November 27 Posted November 27 Salu na stranu, svaka čast na utakmici i rezultatu večeras. Duh jugoslovenskog fudbala se vratio u Beograd 3 1
Eleniko Posted November 28 Posted November 28 više me brine to što vidim zokija iz kafeterije/lavfesta pored terze znači da su se vranjski glodari podelili, ovaj ovde a geri u partizanu jebo im ja pas mater vrnjačka banja strogo napalm bez upozorenja
shimpu Posted November 28 Posted November 28 (edited) Ohoho opet pukla petarda, samo se brukate, napustite takmicenje. Sad vidim da ste pobedili, izvinite Edited November 28 by shimpu 1 2 5
shimpu Posted November 28 Posted November 28 Hajde da se ipak pravimo da ste popili petardu, da bude zanimljivije Jel 1, nije Jel 2, nije Jel 3, nije Jel 4, nije Jel 5, jeste Za zvezdu, nije Za Stutgart, jeste
shimpu Posted November 28 Posted November 28 Sastali se Monako, Barselona i Stutgart i poceli da bacaju petarde, a jos nije nova godina Hahahha, kako sam lud
John Dies at the End Posted November 28 Posted November 28 3 hours ago, shimpu said: Hajde da se ipak pravimo da ste popili petardu, da bude zanimljivije Jel 1, nije Jel 2, nije Jel 3, nije Jel 4, nije Jel 5, jeste Za zvezdu, nije Za Stutgart, jeste Ovo "ti ostalo" od "Kroacije" , Vose... itd?
John Dies at the End Posted November 28 Posted November 28 Dobro de, shvatam, razumem, neke stare navike se tesko menjaju.
shimpu Posted November 28 Posted November 28 1 hour ago, booyaka said: Daj stavite nešto smešno booyaka 3
Recommended Posts