dragance Posted November 15 Posted November 15 Dvorana je bila hladna. Košava nad Ronom i Sonom, dimnjaci Renoove fabrike kamiona su nam smetali.
Nikodije Posted November 15 Posted November 15 (edited) Mi kukamo posle meča kad nas pokradu, ima neko ko kuka akontaciono™ jer zna kakav kurton od tima je selektirao Edited November 15 by Nikodije 2
bradilko Posted November 15 Posted November 15 4 hours ago, ZokiAsov said: Je l su cigani priznali jedan poraz ove sezone? Mrzi ih bodiroga sto su srbi i sto vole ruse ove sezone? oni tako citav zivot. sta ce mucenici 1
ZokiAsov Posted November 15 Posted November 15 16 minutes ago, Nikodije said: Mi kukamo posle meča kad nas pokradu, ima neko ko kuka akontaciono™ jer zna kakav kurton od tima je selektirao Ovo vec nije u redu sta nam rade... oce centrala da pogresi jednom. Ko ono kad je fener bio domacin u litvaniji Zelimir kuka ali bar ostane ko covek na konfi da ga rokaju rada i rajko. Ne zapali ko ona grcka baba 1
shimpu Posted November 21 Posted November 21 Sreli se King Kong i Bonga Zdravo, Kinze Konze Zdravo, Ajzace Bonze
*edited by mod Posted November 21 Posted November 21 (edited) Za utehu je nekada najbolje skrenuti misli shoppingom. Ne mora to da bude nešto skupo ili veliko. Sada ima Temu pa može čovek da skrene misli sa derbija i nekom sitnicom. Evo npr ima i ova stvar Edited November 21 by *edited by mod
ZokiAsov Posted November 21 Posted November 21 Daj sfera, obrisi suze mala moja, da li ce uspeti da odgovori radi... 1
ZokiAsov Posted November 21 Posted November 21 Evo ga sfero, nije bilo defanzivno na nivou, nista suvlaki, da je nedovoljno przen bio, jagnjece nogice, deluje da je problem u velikoj emociji, borio se, ali caciki je bio tanak
Recommended Posts