shimpu Posted November 15 Posted November 15 Kakve su sanse da Zvezda pobedi Asvel? MALE DO Nikakve 3
shimpu Posted November 15 Posted November 15 Izvinjavam se svim ciganinima sto sinoc nisam mogao da pomogne, ali tu sam danas ceo dan, stojim na raspolaganju. Pomaganje moze da pocne
shimpu Posted November 15 Posted November 15 Stop, stop, stop, stop, stop. Ponudjena slova su a, e, l, s, v. Sastavite najduzu rec Imam rec od 5 slova - ASVEL
shimpu Posted November 15 Posted November 15 Koje reci mogu da se naprave od slova a, e, s, l, v? Moji predlozi - vesla, slave, svale, svela Da li neko ima jos neku rec? Da li bi neko mozda TEO da proba? 2
*edited by mod Posted November 15 Posted November 15 Pomoći nije bilo, jer je sve rešeno i pre početka utakmice Spoiler 15 hours ago, Defunctus said: Da li ce ovo biti sezona gde smo dobili Albu kuci i Asvel u gostima, neki glitch paralelnih dimenzija
shimpu Posted November 15 Posted November 15 Znao sam da gubim, da me neces ti. Nisi TELA da te ljubi TEO gubitnik
Mindaugas Žukauskas Posted November 15 Posted November 15 10 minutes ago, *edited by mod said: Pomoći nije bilo, jer je sve rešeno i pre početka utakmice Reveal hidden contents 2
Nikodije Posted November 15 Posted November 15 26 minutes ago, shimpu said: Koje reci mogu da se naprave od slova a, e, s, l, v? Moji predlozi - vesla, slave, svale, svela Da li neko ima jos neku rec? Da li bi neko mozda TEO da proba? Može i sleva u smislu s leva, kao s leve strane, pošto ste vi grobari jugosloveni, to je onda prava pomoć bratu ciganinu s leva.
copkillah Posted November 15 Posted November 15 8 hours ago, Valk said: Smeje mu se Žofri u lice i onda mu piša po klubu, legenda
Nikodije Posted November 15 Posted November 15 Žofri tj. Žo free, botuje besplatno, ne uzme čak ni sendvič 1 1
Recommended Posts