booyaka Posted November 14 Posted November 14 Loši smo pod oba koša, malo gori pod svojim, i par otvorenih šuteva je promašeno. Mora da se bolje zagrađuje i malo više samopouzdanja i energije u napadu.
Lord Stef Posted November 14 Posted November 14 4 minutes ago, Eleniko said: Grobosi gde ste kad je teško, ne zabušavajte Jes' pa da mi na nos izadje kad ih okrenete u drugom, nisam ja veverica 4
booyaka Posted November 14 Posted November 14 Sudije počele da kenjaju mnogo u drugoj polovini treće četvrtine.
Eleniko Posted November 14 Posted November 14 1 hour ago, Lord Stef said: Jes' pa da mi na nos izadje kad ih okrenete u drugom, nisam ja veverica Ljukavče, utekao si nam sa panja 1
Valk Posted November 14 Posted November 14 Just now, Ratamahatta said: Je l' to ispred Makronovih odaja? Na inicijaciji Makronovog intimusa, došao Žofri da mu šapne “Vucicy, pederrrry” dok se pravi da mu čestita i ljubi se tri x.
booyaka Posted November 14 Posted November 14 12 minutes ago, Valk said: Znao je Žo na vreme čije skute da ljubi da mu karijera ne bi bila ugašena kao Duleta Vujoševića.
Lord Stef Posted November 15 Posted November 15 2 hours ago, Eleniko said: Ljukavče, utekao si nam sa panja Zamalo i da budem u pravu, samo sto je Zvezda resila da oda omaz Partizanu u poslednjem minutu
Recommended Posts