booyaka Posted November 10 Posted November 10 Efikasan i ambiciozan, lepo i nadasve tačno. Dodao bih obrazovan i inteligentan. 1
*edited by mod Posted November 10 Posted November 10 5 minutes ago, booyaka said: Efikasan i ambiciozan, lepo i nadasve tačno. Dodao bih obrazovan i inteligentan. Ujedno i visok, lep i naočit. 1
bradilko Posted November 10 Posted November 10 nekad miloseviceva pudlica danas vuciceva. sutra ko zna cija
shimpu Posted November 11 Posted November 11 - brt, kad bi svi ljudi sa ppp- bili kao nikodije, gde bi nam bio kraj - brt, hajde da budemo kao nikodije
sigurnost Posted November 11 Posted November 11 On 10. 11. 2024. at 14:04, *edited by mod said: Ujedno i visok, lep i naočit. Ča, ča, čaroban, mlad, romantičan, nedovoljno iskusan ...
Nikodije Posted November 12 Posted November 12 On 23. 10. 2024. at 13:00, radnik said: Kako si cigo? m'onako +1000 2 1
copkillah Posted November 12 Posted November 12 1 minute ago, Filozof manijak said: I ovo će sutra da citira
Filozof manijak Posted November 12 Posted November 12 3 minutes ago, copkillah said: I ovo će sutra da citira znam 1
Milošica Posted November 12 Posted November 12 Just now, Nikodije said: Vidi Itudisa što lepo peva Pevaće i "Da volim crno bele" kad Željko da ostavku posle dva poraza ove nedelje.
copkillah Posted November 12 Posted November 12 Just now, Filozof manijak said: znam a pa da, ti bukvalno pomažeš bratu ciganinu 4
Eleniko Posted November 12 Posted November 12 1 minute ago, Milošica said: Pevaće i "Da volim crno bele" kad Željko da ostavku posle dva poraza ove nedelje. to nipošto, evo ja ću da navijam da dobijete puta barsu a da u sukobu 2 senilna titana pobedi stariji a i priča se da je ovo nekakva selekciona sezona, to ne znam šta je majke mi https://x.com/lumumbaKri/status/1856437975812583836
booyaka Posted November 12 Posted November 12 24 minutes ago, Filozof manijak said: Grupa JNA bi ovo bolje otpevala. 2
Recommended Posts