kud u maglu Simoviću Posted October 31, 2024 Posted October 31, 2024 21 minutes ago, copkillah said: bočni udari 7
Eleniko Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 ko bi reko da evroligaski kvislinzi - kojima oh wait ne smeta da je vlasnik zalgirsa ujedno CEO EL - zdusno rade da se nametnu vaznije teme u javnosti od teske oruzane pljacke u kaunasu. samo napred, vise, jace, bolje.
Filozof manijak Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Ja bih demonstrativno napustio takmičenje da sam na Drčelinom mestu. Stvarno nema smisla, em plaćate tolike novce za WC, em vas bezočno kradu.
Lord Stef Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Hm, da, letimicnim pogledom na jucerasnju stampu da se primetiti da je izbacen veliki broj clanaka o sudijskoj kradji u Kaunasu. S druge strane jedan do dva koji stidljivo pominju sudijsku kradju u Pioniru. Vaistinu vise, jace, bolje. 2
smooth.Op Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 13 minutes ago, Eleniko said: ko bi reko da evroligaski kvislinzi - kojima oh wait ne smeta da je vlasnik zalgirsa ujedno CEO EL - zdusno rade da se nametnu vaznije teme u javnosti od teske oruzane pljacke u kaunasu. samo napred, vise, jace, bolje. Ako želiš da im pošalješ neku razglednicu: Quatre Camins, 9-13 08022 Barcelona, Spain Možda imaju viber ili vacap, treba probati: +34-933-278-427 Email: [email protected] U mojoj zemlji to se gospodo zove krađa
Filozof manijak Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Nisam baš siguran, ali mislim da se isto kaže kao i na katalonskom
ZokiAsov Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Posto su se strasti malo smirile, Smajlagic i drustvo iz coska salju pozdrave... 2
Tresko Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 4 hours ago, smooth.Op said: Sad tek vidim ovo Slika ovog smrada treba da stoji u enciklopediji kod izraza "Ružan i glup" Naprednjačka bahata stoka.
Recommended Posts