May 19May 19 4 minutes ago, Nikodije said:Btw kad smo već kod toga u Zvezdi su početkom ovog veka igrali ljudi koji su se zvali Ardian Đokaj i Sanibal Orahovac. 25 godina kasnije to ne bi bilo moguće.A tek Šabanadžović ili Prosinečki...8 minutes ago, kronostime said:Ujedinitelj Delija? I Zdravko Čolić i Frenk Zapa
May 19May 19 1 hour ago, kronostime said:Ujedinitelj Delija? Znam ovoga čoveka, Željko sladoledžija, najbolji đelato u gradu
May 19May 19 a propo arkana, on je vise uradio za partizan nego za zvezdu. 1998. je dogovoreno raspodelio trofeje sa fkp po principu "nama titula, vama kup" i tu je zvezda ostala kratka iako je te sezone imala najbolji tim.
May 19May 19 Izgleda da se Zvezda decenijama borila sa dušmanima, sve dok nije došao lebdeći Aleksandar koji i njoj i Partizanu daje podjednako.
May 19May 19 pa ne decenijama, ali devedesetih politika nije bila naklonjena zvezdi uglavnom, a bogami ni kasnije sve do dolaska ovog bolesnika, koji je sve to naplatio sa kamatom.
May 19May 19 4 hours ago, kronostime said:Ujedinitelj Delija? zahvaljujući momku desno od arkana herceg novi je ostao srbski
May 21May 21 Prekosutra pocinje F4 Evrolige. Vi biste igrali u 20h da su vas pustili Bajern, Real i Olimpijakos
May 21May 21 na vašem mestu ja bi vratio pantera u kkp, meni se sviđa kako vas je pogurao protiv reala onomad.nezaboravno!