Ros Posted September 9 Author Posted September 9 9 minutes ago, kalabaster said: a kakva je to shumska liga ? to je vec popunjeno ? shumska je The League (keeper) zvanicna je standardna h2h najverovatnije ima jos jedno mesto. daj mi jos par dana da nesto resim 1
Ros Posted September 9 Author Posted September 9 redosled na draftu za Shumsku: Draft: 1 monopolisti 2 leteci magarci 3 GBG Thunder 4 sixers4guidos 5 Cuvari Tradicije 6 Arby (189-) 7 Granicar 8 Sent White Collars 9 Out indefinitely 10 Pticice* 11 Black Blocks 12 KK IMT 13 Spark 14 Homer
Ivo Petović Posted September 9 Posted September 9 Rose, mislim da je u zvaničnoj jedan tim bio neaktivan prošle godine, a vidim da je ostao i ove. Za šumsku beše tri igrača ostaju? btw, koji tim je kralj?
Ros Posted September 9 Author Posted September 9 32 minutes ago, Ivo Petović said: Rose, mislim da je u zvaničnoj jedan tim bio neaktivan prošle godine, a vidim da je ostao i ove. Za šumsku beše tri igrača ostaju? btw, koji tim je kralj? sumska je 0-3 da li smo ikad igrali zvanicnu bez jednog neaktivnog? ako se jos neko javi, zamenicemo ga. luzer united?
Ivo Petović Posted September 9 Posted September 9 Da, Luzer united je neaktivan. Kod mene u šumskoj Morant Jalen Kuminga
Ros Posted September 9 Author Posted September 9 Just now, Ivo Petović said: Da, Luzer united je neaktivan. Kod mene u šumskoj Morant Jalen Kuminga ne moras da zuris. imas vremena do 15-16 oktobra. do tad ce morant jos tri puta vaditi pistolj
DrZhivago Posted September 13 Posted September 13 U zvanicnoj Luzeri i Cuvari tradicije skoro da nista nisu namjestali, provjeri ti imaju li namjeru igrati. 1
John Dies at the End Posted September 25 Posted September 25 Pozz svima Igrao bih ja fantasy, obe lige, imam kakav takav poduži staž, redovan sam sa izmenama i itd
Ros Posted October 9 Author Posted October 9 14 hours ago, kralj said: @Ros, ima li novosti o neaktivnima? u shumskoj imamo samo @zoki u ligi @zoki igras li NBA fantasy ili da ti trazimo zamenu? 1
lord_s Posted October 14 Posted October 14 (edited) @Ros Keeperi u Shumskoj - Sengun Markkanen Brunson Hvala Edit - set-ovao sam 4 keepera u Nova PPP lizi, to je ok proces tamo? Za slucaj, evo ovde - KAT, Cunningham, Adebayo, Morant Edited October 14 by lord_s
kalabaster Posted October 14 Posted October 14 pitanje u vezi shumske lige .. gledam ovaj tim koji sam nasledio (Pticice) i tri igraca su upisana crveno (Durant, Mitchell i Porzingis)... da li to znaci da njih ne mogu da izberem ? nego trojicu od ovih ostalih ?
kralj Posted October 14 Posted October 14 Da, u narednim kolonama ti stoji sa koje pozicije mozes ostale da biras. ako neces ne moras. Mada po sećanju, ptičice su perspektivan tim. Rose, ako imamo spremnu zamenu za Zokija, ja bih tu sekao. Ništa lično, ali ako je cele godine zabušavao i sad ga nema....
189- Posted October 14 Posted October 14 znaci tu imamo dva drafta u ponedeljak. ja bih u keeper ligi zadrzao samo durena.
kalabaster Posted October 14 Posted October 14 evo konkretno tim ... znaci ako bih hteo da zadrzim npr whitea, moram ga uzeti u prvoj rundi ? ili jamala/kawhia moram uzeti jednog od njih dvojice u drugoj rundi? zasto bih ikoga zadrzao, ako sam 10. na draftu, sigurno cu pokupiti u prvoj rundi boljeg igraca od bilo kog iz mog tima da li mogu npr uzeti random igraca u prvoj, a onda uzmem jamala u drugoj ? prastajte, smaram vas sada da ne bude na dan drafta
Recommended Posts