Ros Posted September 5 Posted September 5 lige su obnovljene, draft termin postavljen. izgleda cemo trebati jos jednog igraca za sumsku ligu. tim Pticice se jos nije prijavio. dacu mu jos malo vremena da se prijavi u zvanicnoj ligi teoretski ima jos 2 mesta. ima nas 12, ali sa 14 bi bilo zanimljivije
Ros Posted September 6 Author Posted September 6 1 hour ago, kralj said: Rose, bio je i jedan skroz neaktivan. u shumskoj su svi bili aktivni u zvanicnoj je bilo zabusanata, ali to je valjda tradicija
Ros Posted September 6 Author Posted September 6 prosirio sam zvanicnu na 14 mesta. @kalabaster jesi li igrao fantazi ranije? imas li jos jednog igraca u "rezervi" jer nas mora biti paran broj
kralj Posted September 6 Posted September 6 6 minutes ago, Ros said: u shumskoj su svi bili aktivni u zvanicnoj je bilo zabusanata, ali to je valjda tradicija Onaj poslednji mislim nije uopšte igrao, osim što je kipere odabrao. Ako neće, sad imamo vremena da nađemo nekog, da ne bude kao prošle godine kad smo poslednji dan našli dvojicu.
Ros Posted September 6 Author Posted September 6 2 minutes ago, kralj said: Onaj poslednji mislim nije uopšte igrao, osim što je kipere odabrao. Ako neće, sad imamo vremena da nađemo nekog, da ne bude kao prošle godine kad smo poslednji dan našli dvojicu. moguce je...
kalabaster Posted September 6 Posted September 6 6 hours ago, Ros said: prosirio sam zvanicnu na 14 mesta. @kalabaster jesi li igrao fantazi ranije? imas li jos jednog igraca u "rezervi" jer nas mora biti paran broj igram yahoo h2h od recimo 2008. i nemam nikoga u rezervi, nazalost
Ros Posted September 7 Author Posted September 7 15 hours ago, kalabaster said: igram yahoo h2h od recimo 2008. i nemam nikoga u rezervi, nazalost posalji mi email u PM da ti posaljem poziv da preuzmes tim u shumskoj ligi i da upadnes u zvanicnu
Ros Posted September 7 Author Posted September 7 3 minutes ago, 189- said: ako jos trebaigraca, mogu i ja igrati. za zvanicnu sigurno treba jedan igrac. salji mi email u PM
Ros Posted September 9 Author Posted September 9 (edited) keeperi za novu sezonu u shumskoj su spremni. molim proverite FinalRosters2023_Shumska.xlsx Edited September 9 by Ros
Ros Posted September 9 Author Posted September 9 ne menjajte nista u fajlu vec objavite keepere ili ovde ili na stranici lige
Recommended Posts