Posted September 5, 2024Sep 5 lige su obnovljene, draft termin postavljen. izgleda cemo trebati jos jednog igraca za sumsku ligu. tim Pticice se jos nije prijavio. dacu mu jos malo vremena da se prijavi u zvanicnoj ligi teoretski ima jos 2 mesta. ima nas 12, ali sa 14 bi bilo zanimljivije
September 6, 2024Sep 6 Author 1 hour ago, kralj said: Rose, bio je i jedan skroz neaktivan. u shumskoj su svi bili aktivni u zvanicnoj je bilo zabusanata, ali to je valjda tradicija
September 6, 2024Sep 6 Author prosirio sam zvanicnu na 14 mesta. @kalabaster jesi li igrao fantazi ranije? imas li jos jednog igraca u "rezervi" jer nas mora biti paran broj
September 6, 2024Sep 6 6 minutes ago, Ros said: u shumskoj su svi bili aktivni u zvanicnoj je bilo zabusanata, ali to je valjda tradicija Onaj poslednji mislim nije uopšte igrao, osim što je kipere odabrao. Ako neće, sad imamo vremena da nađemo nekog, da ne bude kao prošle godine kad smo poslednji dan našli dvojicu.
September 6, 2024Sep 6 Author 2 minutes ago, kralj said: Onaj poslednji mislim nije uopšte igrao, osim što je kipere odabrao. Ako neće, sad imamo vremena da nađemo nekog, da ne bude kao prošle godine kad smo poslednji dan našli dvojicu. moguce je...
September 6, 2024Sep 6 6 hours ago, Ros said: prosirio sam zvanicnu na 14 mesta. @kalabaster jesi li igrao fantazi ranije? imas li jos jednog igraca u "rezervi" jer nas mora biti paran broj igram yahoo h2h od recimo 2008. i nemam nikoga u rezervi, nazalost
September 7, 2024Sep 7 Author 15 hours ago, kalabaster said: igram yahoo h2h od recimo 2008. i nemam nikoga u rezervi, nazalost posalji mi email u PM da ti posaljem poziv da preuzmes tim u shumskoj ligi i da upadnes u zvanicnu
September 7, 2024Sep 7 Author 3 minutes ago, 189- said: ako jos trebaigraca, mogu i ja igrati. za zvanicnu sigurno treba jedan igrac. salji mi email u PM
September 9, 2024Sep 9 Author keeperi za novu sezonu u shumskoj su spremni. molim proverite FinalRosters2023_Shumska.xlsx Edited September 9, 2024Sep 9 by Ros
September 9, 2024Sep 9 Author ne menjajte nista u fajlu vec objavite keepere ili ovde ili na stranici lige