namenski Posted September 28 Posted September 28 50 minutes ago, April said: Hodajuće groblje hamburgera Ukradeno bestidno i direkttm od Remarka, Tri ratna druga, odlomak svadje sa prolaznikom... U s/h prevodima: putujuce groblje bifteka... 2 1
Milosh76 Posted October 28 Posted October 28 (edited) ČAČAK – U znak sećanja na Boru Đorđevića, simbolično, na dan njegovog rođenja, u petak, 1. novembra, sa početkom u 20 sati, u Kulturnom centru Čačak biće održan dvosatni muzički spektakl. Borine pesme izvešće njegove kolege sa kojima je bio u bendovima “Hermelini“, “Suncokreti“ i “Riblja Čorba“, ali i čačanski bendovi “Teatar Dur“, “Akustik Bend“ i Miroljub Hadžić, dečiji hor OŠ “Branislav Petrović“ iz Slatine, veliki hor čačanske Gimnazije i bend “Ružičasti slonovi“. Publiku očekuje dva sata kvalitetne svirke i sećanja na jednu od najvećih rokenrol legendi na ovim prostorima. Ulaz je slobodan, a besplatene ulaznice mogu se preuzeti od utorka, 29. oktobra, na biletarnici Kulturnog centra. Edited October 28 by Milosh76 1
Milosh76 Posted November 3 Posted November 3 (edited) U nekom sam snu i čekam neko da me probudi. Ne verujem da je Bora otišao i nama je ovo večeras bila neka injekcija adrenalina i dokaz da možemo da idemo dalje. Bora nam je preko Dubravke poručio da želi da nastavimo da sviramo i da novi pevači bude Joca, koji je s nama deset godina kao prateći vokal. Najverovatnije “Čorba“ nastavlja da radi – rekao je član grupe Vicko Milatović, koji je tako stavio tačku na nagađanja da rok grupa posle smrti Bore Đorđevića prestati da postoji. Novi pevač Jovan Jeftić, poznat kao Joca Zmaj, imao je najveću tremu. Otišao je naš mentor i brat. Prvi put sam ušao u kombi Riblje čorbe sa 18 godina. Sve sam naučio uz ove ljude. Koncert u Čačku je bio težak. Dužni smo da Čorba nastavi da živi – rekao je Jovan. Za novi album moraćemo da sačekamo još nekoliko nedelja. Ploča je gotova. Nove pesme će doći do publike. Dužni smo mu to. Na kraju smo ga pitali o prvim impresijama sa svirke. Sve vreme sam se okretao i čekao kad će Bora da uleti. Mislim da je dobro zvučalo – poručio je novi vokal “Riblje čorbe“. Edited November 3 by Milosh76
napadaj Posted November 3 Posted November 3 U institutu Servantes ambasada Meksika postavila Dia de Muertos za Boru. 🤨🤔 3
Recommended Posts