ObiW Posted September 7, 2024 Posted September 7, 2024 3 hours ago, Uskebasi said: Ali jedno je sigurno, dok mu se ovde spocitava srbovanje i četništvo, on je bez problema živeo u Sloveniji, a njegove pesme su se svih ovih godina slušale i u Zagrebu i u Sarajevu i u svim onim gradovima za koje moralno ispravni veruju da ih je Bora lično zavio u crno. I slušaće se i dalje, uz malo sreće oslobođene negativnog moralisanja. Mišljenja o Bori su podeljena i u Hrvatskoj: 1
kralj Posted September 7, 2024 Posted September 7, 2024 Ma lupeta gluposti. To što se negde neko sluša, veze nikakve nema sa životom. Ovde se slušaju Desingerica i Lukas, pa niko normalan na osnovu toga ne bi izvlaĉio zaključke ni o nama, koji igrom slučaja živimo tu, a ni o njima koji kao nastupaju.
Ayatollah Posted September 7, 2024 Posted September 7, 2024 Zaboravili smo i na ovaj hit iz zlatnih devedesetih:
kralj Posted September 7, 2024 Posted September 7, 2024 (edited) Viđao sam ih skupa u kafani (Bajonea i Boru). Dolazio i Prele i gomila staaarih Beograđana. Edited September 7, 2024 by kralj
Nikodije Posted September 7, 2024 Posted September 7, 2024 Da li ste znali da je Bajone, pre nego što je počeo da radi sa decom, imao singl Atak na batak 2 1
kralj Posted September 7, 2024 Posted September 7, 2024 E sad mi drugar reče da nije bio Bajone nego neki Baša Imao neku duet sa dejanom pantelicem sa pinka. Nije mi ovo trebalo.
goofs Posted September 7, 2024 Posted September 7, 2024 (edited) Baša tebr, nemoj da me sad razočaraš Na Bajoneta su nas vodili sa školom u SC, recimo u trećem razredu. Nismo imali prava na izbor. Edited September 7, 2024 by goofs
kralj Posted September 7, 2024 Posted September 7, 2024 Izvor Ja sam ubeđen da je mani Bajone gostovao u osnovnoj na kermesu. Još je Slobodanka Gruden bila gradonačelnica. Mislio sam da ću tu traumu u grob povesti, al eto... Možda je i to bio Baša. 1
goofs Posted September 7, 2024 Posted September 7, 2024 E jeste, i nama je pevao u školskoj sali za fizičko, to je bilo pre nego je avanzovao na Sava Centar. 1
kralj Posted September 7, 2024 Posted September 7, 2024 SC je u devedesetim baš bio svratište. Napravi koncert onaj ko izvisi za Kuglaš. 1
goofs Posted September 7, 2024 Posted September 7, 2024 A mislim da grešiš, SC je tad bio najbolja koncertna sala u gradu. Balašević je godinama imao serijal od 3-4 novogodišnja koncerta za koje se uvek tražila karta više. Ovaj je samo bio u nekom dilu sa SPSom pa se uhljebio tamo gde je našao mesto. Ne sećam se dal su deca plaćala nešto za taj koncert, nadam se da nismo. 2
kralj Posted September 7, 2024 Posted September 7, 2024 Ma SC je što se tiče akustike i danas bez premca. Kakvi crni Vesićevi Mts talovi. Al u to vreme je tamo nastupalo sve i svašta. U tom smislu kažem. Balaševića sam jednom pogledao i svejedno tvrdim da je njegova SC nova godina bila najlepša kulturno-umetnička tradicija na ovim prostorima. A svakakav sam hipsteraj overavao. 4
kud u maglu Simoviću Posted September 7, 2024 Posted September 7, 2024 na bajoneta je išla i mira marković Spoiler ne pitajte kako znam 1
Svemir Zeka Posted September 7, 2024 Posted September 7, 2024 5 hours ago, Uskebasi said: nego što ih se prepoznalo u pomalo tragičnim, muškim, ljubavnim pesmama Muška sabornost?
Recommended Posts