Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, namenski said:

Koliko price, galame, briga, samo zarad prenebregavanja detalja da je boljetm daleko bilo razboleti se ili abortirati u jednom raspadu od vuciceve Srbije nego u zemlji krunskom dragulju demokratije i svakojakih vrednostitm...

Ziv nisam kako cu da spavam do americkih izbora... :fantom: 

Edit: Opus Dei... :isuse: 

Sta ti imas protiv toga da neko ko pozove hitnu plati 3-6k dolara samo za prevoz...treba i ti siroti medicinari od necega da zive pobogu.

• +1 1
Posted
59 minutes ago, namenski said:

Koliko price, galame, briga, samo zarad prenebregavanja detalja da je boljetm daleko bilo razboleti se ili abortirati u jednom raspadu od vuciceve Srbije nego u zemlji krunskom dragulju demokratije i svakojakih vrednostitm...

Ziv nisam kako cu da spavam do americkih izbora... :fantom: 

Edit: Opus Dei... :isuse: 

ali si itekako zivahan da zaseravas ovaj topik budalasanjem i cackanjem nekih koji imaju nesto da kazu.

• +1 4
  • Haha 1
  • -1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
2 hours ago, Roger Sanchez said:

Opet isto, obarana je prikrivena segregacija.

tada je bilo neke logike, više ne. nije ovo Singapur.

Posted
1 hour ago, copkillah said:

Ma ona je privid pristojnosti, iako je teško ljudsko smeće. Stvar sa Trampom je što to shvatiš čim otvori usta i izgovri dve reči, dok ona ima to neko lice pristojnosti, pa pristojnity lako popuši tu priču.

Sreća da je sa nama svisuistojnity, da objasni narandžastog orangutana bez i da izgovori te dve reči..

On 2. 11. 2024. at 20:54, copkillah said:

i opet su te navukli

I kad ga već pominješ, kako ti popušiš ovaj primitivizam, pa se trudiš još i da ga objasniš. Šta kao ima problem s mikrofonom, pa ga to amnestira za majmunisanje?

• +1 3
Posted

20 minutes ago, 3opge said:

ali si itekako zivahan da zaseravas ovaj topik budalasanjem i cackanjem nekih koji imaju nesto da kazu.

Ma cekam ja, ali nikako da docekam...

Mislim te koji imaju nesto da kazutm...

On 11. 9. 2024. at 21:49, 3opge said:

shupichku govno jedno nakazno

on moze da napravi dete jedino trumpu

Nego im nesto ne ide, ne dobacuju... :D 

A trude se, ne mogu da kazem...

Aj sad nastavi sa smatranjimatm...

Posted
4 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Sreća da je sa nama svisuistojnity, da objasni narandžastog orangutana bez i da izgovori te dve reči..

I kad ga već pominješ, kako ti popušiš ovaj primitivizam, pa se trudiš još i da ga objasniš. Šta kao ima problem s mikrofonom, pa ga to amnestira za majmunisanje?

Mnogo si prso oko svega ovoga, nadam se da ekonomski ne zavisiš od ishoda, to bi bilo jedino racionalno objašnjenje za ovakvu uključenost i ostrašćenost. Sve ostalo bi bilo :unsure:

Ja sam se bavio samo činjenicama, a činjenica je da nije simulirao oralni seks, kako je braca opet naivno poverovao u neki tvit. Nisam davao vrednosnu ocenu majmunisanju, niti mislim da je to potrebno pošto je očigledno, ali ako treba stalno da ti se ponavlja "TRUMP BAD, TRUMP PRIMITIVE, MKAY?" da bi skontao nečiji stav, onda to nije nikakav problem.

Čuj, amnestija za majmunisanje :D Idi spavaj.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, copkillah said:

Mnogo si prso oko svega ovoga, nadam se da ekonomski ne zavisiš od ishoda, to bi bilo jedino racionalno objašnjenje za ovakvu uključenost i ostrašćenost. Sve ostalo bi bilo :unsure:

Ja sam se bavio samo činjenicama, a činjenica je da nije simulirao oralni seks, kako je braca opet naivno poverovao u neki tvit. Nisam davao vrednosnu ocenu majmunisanju, niti mislim da je to potrebno pošto je očigledno, ali ako treba stalno da ti se ponavlja "TRUMP BAD, TRUMP PRIMITIVE, MKAY?" da bi skontao nečiji stav, onda to nije nikakav problem.

Čuj, amnestija za majmunisanje :D Idi spavaj.

Bukvalno je simulirao oralni sex. Nepromisljeno, retardirano, ali baš to. I bukvalno trčiš na svaki takav da kažeš da je Kamala "ljudsko đubre". I bukvalno sam napisao tri posta na ovoj temi, čuj ostrašćenost i uključenost :isuse:

Ekonomski zavisim od ishoda, čuješ li ti sebe? Školski primer učitavanja i prsnuća.

• +1 3
  • Hvala 2
Posted
46 minutes ago, 3opge said:

cackanjem nekih koji imaju nesto da kazu

Ovde jedino moze nesto da se kaze kade budu rezultati brojanja. 

Sve ostalo, do tog momenta, je obicno navijanje. Kamalci, ex Dzovci, ce prenositi "super" objektivne prognoze/procene da ce pobediti ona. Na drugpj strani neo-fasisti, i svi ostali, koji prenesu prognozu da ce Donald pobediti su "gomna fasisticka".

Eventualno moze da padne neki post o Srbiji i Srbima, cisto da pljuvacne zlezde ne zahrdjaju do kraja izborne noci ;)

Posted
Just now, Vasilij Zajcev said:

Bukvalno je simulirao oralni sex. Nepromisljeno, retardirano, ali baš to. I bukvalno trčiš na svaki takav da kažeš da je Kamala "ljudsko đubre". I bukvalno sam napisao tri posta na ovoj temi, čuj ostrašćenost i uključenost :isuse:

Ekonomski zavisim od ishoda, čuješ li ti sebe? Školski primer učitavanja i prsnuća.

Nisam ja ništa učitavao, pitao sam i rekao da se nadam da nije tako, jer si i prošli put delovao preterano ostrašćeno kad smo pričali o tome. Da se desilo samo jednom, okej. Drugi put je već da se zapitaš ono šta sam se ja zapitao, a ako bude trećeg puta, onda...

Što ti je toliko stalo da odbraniš Kamalu Haris od epiteta ljudskog đubreta? Samo zato što je veće đubre na drugoj strani, je l' to?

• Haha 1
Posted
8 minutes ago, copkillah said:

Nisam ja ništa učitavao, pitao sam i rekao da se nadam da nije tako, jer si i prošli put delovao preterano ostrašćeno kad smo pričali o tome. Da se desilo samo jednom, okej. Drugi put je već da se zapitaš ono šta sam se ja zapitao, a ako bude trećeg puta, onda...

Što ti je toliko stalo da odbraniš Kamalu Haris od epiteta ljudskog đubreta? Samo zato što je veće đubre na drugoj strani, je l' to?

Nisi ti ništa lepo pitao, nego si postavio envelope, ili sam ekonomski zavistan ili sam dlu.

21 minutes ago, copkillah said:

Oldest trick in a book forumskih imputacija i učitavanja, viđano toliko puta do sad :rolleyes:

Dočim uredno trčiš okolo i objašnjavaš ljudima kontext kada 80godišnji čovek simulira pušenje i drkanje mikrofona. Dodajući da je Kamala ljudsko đubre. Tako da odgovore koje tražiš imaš već u sebi, samo treba da zaviriš malo tamo.

• +1 3
Posted

Mene baš zanima zašto je Kamala djubre 

• +1 1
Posted
1 minute ago, Vasilij Zajcev said:

Nisi ti ništa lepo pitao, nego si postavio envelope, ili sam ekonomski zavistan ili sam dlu.

Oldest trick in a book forumskih imputacija i učitavanja, viđano toliko puta do sad :rolleyes:

Dočim uredno trčiš okolo i objašnjavaš ljudima kontext kada 80godišnji čovek simulira pušenje i drkanje mikrofona. Dodajući da je Kamala ljudsko đubre. Tako da odgovore koje tražiš imaš već u sebi, samo treba da zaviriš malo tamo.

Ovaj, pomešala su ti se moja dva odvojena posta, različitim ljudima, na različite teme. Kažem ti, mnogo si involviran u ovo, postavljao ja envelope ili ne.

Nego, samo mi reci, van konteksta, da li je Kamala Haris ljudsko smeće ili ne? Ako može prosto "da" ili "ne", a može i obrazloženje. Bez whataboutisma ako može, fala unapred.

Posted
7 hours ago, Budja said:

Pa, dobro, uvek moze treci put da bude zajeb.

U septembru je imala Trampa na +4. Sving u mesec dana od 7pp je ogroman.

Ili ce Selzer biti heroina, ili ce joj trebati policijska zastita od uplata na Harisovu u poslednjem trenutku.

Sto se 2016 tice nije da je bila jedina, tendencija smanjenja  prednosti Klintonove je bila vidljiva kod dobrog broja polstera i Silver je, cini mi se, to takodje uhvatio.

ABC Nesw/Ipsos nacionalni:

29/10 - 01/11  Harris +3

18/10 - 22/10  Harris +4

Veći je bio swing od Bajdena ka Heris, mislim da je bilo +16 Tramp ili tako neka nenormalna cifra. U svakom slučaju mogućnost da Ajova od +16 dođe do -3 je nemoguća, samo ostaje da se vidi koji je poll bio užasan od ta 2. 

Posted
1 minute ago, copkillah said:

Ovaj, pomešala su ti se moja dva odvojena posta, različitim ljudima, na različite teme. Kažem ti, mnogo si involviran u ovo, postavljao ja envelope ili ne.

Nego, samo mi reci, van konteksta, da li je Kamala Haris ljudsko smeće ili ne? Ako može prosto "da" ili "ne", a može i obrazloženje. Bez whataboutisma ako može, fala unapred.

Nisu se pomešala, quote-ovo sam ti oba, samo sam ih povezao u kontext. Juče si objašnjavao braci da su ga navukli, te da ovaj degenerik nije radio ovo što je ceo svet video da je radio, a danas iskačeš sa svisuistizmom. Ja ti samo držim ogledalo.

A što se tiče Kamale, evo najiskrenije, ja ne znam da li ljudsko smeće. I generalno ne dajem sebi za pravo da postavljam takve kvalifikacije ljudima koje ne poznajem.. Mislim da je neharizmatična, praznjikava, loš govornik... I sve takva, kakva je, 1000x pristojnija opcija od ovog orangutana s kojim pokušavaš da je izjednačiš. 

• +1 4
Posted
12 minutes ago, braca said:

Mene baš zanima zašto je Kamala djubre 

Svi političari koji dođu do tog nivoa su đubrad. Nema šanse da se provuče neki normalan. 

• +1 2
  • Hvala 1
  • Create New...