Seabass Posted November 3 Posted November 3 8 hours ago, Roger Sanchez said: She will screw it all by landing in NYC and Malo je cringe ali nije fijasko. 1 2
theanswer Posted November 3 Posted November 3 (edited) Poslednji NYT / SIENA pollovi PA, MI Tie WI H+2 NC H+2 GA H+1 AZ T+4 NV H+3 Izbori su tossup, gold standard pollovi opet ukazuju na blagu prednost za Heris u EC. Across these final polls, white Democrats were 16 percent likelier to respond than white Republicans. That’s a larger disparity than our earlier polls this year, and it’s not much better than our final polls in 2020 — even with the pandemic over. It raises the possibility that the polls could underestimate Mr. Trump yet again. We do a lot to account for this, but in the end there are no guarantees. Edited November 3 by theanswer 1
April Posted November 3 Posted November 3 Posle Ajove prestajem da pratim predikcije. Pokaže li se tamo rezultat tačnim, sva dalja predviđanja su tapkanje u mraku.
vememah Posted November 3 Posted November 3 (edited) Ovo su Silverovi rejtinzi najboljih agencija pre ovog ciklusa: https://www.natesilver.net/p/pollster-ratings-silver-bulletin Edited November 3 by vememah
Moonwalker Posted November 3 Posted November 3 (edited) https://www.huffpost.com/entry/trump-mocks-black-greek-basketball-player-giannis-antetokounmpoheritage_n_67262a95e4b00acf55d9ef5c Ne znam da li je ovo za izbore ili NBA temu. Ja kontam da provocira napade najvise na Crnce jer ih ima manje od ostalih «manjina» i slabije stoje materijalno pa da mogu ozbiljno da vrate, a rasizma prema njima ima kod svih ostalih. Je li se ovaj kosarkas nesto oglasavao oko izbora? Ne verujem, a zamisli da mu porodicu potkaci neka dijabola. Plus ovo sa zenama gadjaju ciljne grupe svih nijansa koze. Takvima goli zivot mozes da uzmes samo da im das neku neku da je kinje bez posledica. Edited November 3 by Moonwalker 1
Budja Posted November 3 Posted November 3 8 hours ago, theanswer said: 47-44 jeste prenisko za 3 dana pred izbore u smislu glasova za top 2 kandidata, jeste da je težak outlier trenutno, aaaaali i 2016 i 2020 je njihov poll predosetio nešto što većina drugih nije. Neka bude Ajova i +3 Tramp. To je opet priličan poraz u ostalim midwest državama van Ohaja Pa, dobro, uvek moze treci put da bude zajeb. U septembru je imala Trampa na +4. Sving u mesec dana od 7pp je ogroman. Ili ce Selzer biti heroina, ili ce joj trebati policijska zastita od uplata na Harisovu u poslednjem trenutku. Sto se 2016 tice nije da je bila jedina, tendencija smanjenja prednosti Klintonove je bila vidljiva kod dobrog broja polstera i Silver je, cini mi se, to takodje uhvatio. ABC Nesw/Ipsos nacionalni: 29/10 - 01/11 Harris +3 18/10 - 22/10 Harris +4
Cash Posted November 3 Posted November 3 Stručnjaci jel se isplati dati bar 50 EU na Kamalu. Ovde je kod mene kvota 2. 30.
Gandalf Posted November 3 Posted November 3 (edited) 22 hours ago, Seabass said: Izbor Trumpa je rat protiv zena i pokusaj talibanizacije Amerike. čista demokratska propaganda/paranoja. sem JD Vensa, u užem krugu oko Trampa nema nekih izrazitih religioznih konzervativaca. pri tome Vens vuče na katoličku stranu, nije jevanđelista. Edited November 3 by Gandalf 3
Gandalf Posted November 3 Posted November 3 (edited) On 31. 10. 2024. at 16:54, Budja said: Opet, pretpostavljam da se neki favours u kampanji moraju platiti. Vise me brine Liz Cheney u SD nego Tulsi Gabbard. kameleoni koji svima obećavaju sve. šta će od toga ispasti, nemam pojma. pa se nadam da Haris dobije za predsednika, a republikanci preuzmu punu kontrolu nad Kongresom. kakvi su jedni i drugi, umanjivanje štete je najbolja varijanta. Edited November 3 by Gandalf 1
Recommended Posts