Roger Sanchez Posted November 2 Posted November 2 Je, malo mu je problem da (obično) Ann Selzer don't miss 1 1
theanswer Posted November 2 Posted November 2 Selzer je toliko dobar polster da bi ovo mogao da znači zaista Heris landslide. Sve i da Tramp dobije Ajovu, nema šanse da je Selzer promašila za 10%. Ili ima?
Venom Posted November 2 Posted November 2 Bilo bi nekako previše lepo da je ovaj iz Roganove ekipice uništio Trumpa. 2
Budja Posted November 3 Posted November 3 1 hour ago, theanswer said: Selzer je toliko dobar polster da bi ovo mogao da znači zaista Heris landslide. Sve i da Tramp dobije Ajovu, nema šanse da je Selzer promašila za 10%. Ili ima? Otkud znam, Emerson ima Trampa na +10%. 1 stvar cudna kod DM Register: Kenedi na 3% (post je na listicu).
mraki Posted November 3 Posted November 3 O kakvoj se veverici radi na tviteru, i kakve to veze ima sa izborima? :veverica:
braca Posted November 3 Author Posted November 3 1 hour ago, mraki said: O kakvoj se veverici radi na tviteru, i kakve to veze ima sa izborima? :veverica: Ukratko, tip držao vevericu (i rakuna) u stanu u Njujorku, neko ga prijavio, došla inspekcija, pokupila i uspavala brže bolje obe zverke… Ne znam dalje detalje, verovatno imaju neki zakon protiv držanja divljih životinja u stanu u gradu… Pošto su u Njujorku na vlasti demokrate, trumpisti pokušavaju da guraju priču demokrate = bad, upadaju vam u kuće i ubijaju ljubimce… 1
theanswer Posted November 3 Posted November 3 (edited) 4 hours ago, Budja said: Otkud znam, Emerson ima Trampa na +10%. 1 stvar cudna kod DM Register: Kenedi na 3% (post je na listicu). 47-44 jeste prenisko za 3 dana pred izbore u smislu glasova za top 2 kandidata, jeste da je težak outlier trenutno, aaaaali i 2016 i 2020 je njihov poll predosetio nešto što većina drugih nije. Neka bude Ajova i +3 Tramp. To je opet priličan poraz u ostalim midwest državama van Ohaja Edited November 3 by theanswer
radnik Posted November 3 Posted November 3 Tramp uzima Ajovu sigurno, to je seljacki/ruralni kraj. Moja sestra (od tetke) je zivela 4 godine tamo, pa presli ona i zet u LA da dovrse studije. I prica setala u LA u nekom duksu Univerzitet Ajova, kad 2 tipa hahahaha vidi seljanka de ti je krava... nesto tako. Ja je pitao jesi li ga nosila vise... De bre, jesi lud
vememah Posted November 3 Posted November 3 (edited) 8 hours ago, Roger Sanchez said: Je, malo mu je problem da (obično) Ann Selzer don't miss Evo malo objašnjenja kakve posledice bi moglo imati to ako je En Selzer (opet) u pravu. Ostatak prvog tvita: Quote And I thought, "Either she's finally missed the mark hard, or everyone else is wrong" And guess where we ended up Misli na anketu firme Selzer iz 2020. po kojoj je Tramp imao 7 poena prednosti u Ajovi (firma radi samo ankete u toj zemlji), što je opet bilo značajno drugačije nego kod drugih. https://en.wikipedia.org/wiki/Statewide_opinion_polling_for_the_2020_United_States_presidential_election#Iowa Tramp je dobio tada Ajovu sa 8,2 procentna poena prednosti. Quote Donald Trump 53.09% Joe Biden 44.89% https://en.wikipedia.org/wiki/2020_United_States_presidential_election_in_Iowa Latinoamerikanci inače čine oko 7% populacije u Ajovi. Edited November 3 by vememah
vememah Posted November 3 Posted November 3 (edited) Navodno je i po samim anketama kojima raspolaže Trampov štab on osetno slabiji nego pre 4 godine u Ajovi, ali naravno vodi. Inače, dosta su kljoknule Trampove kvote na kladionicama posle ove vesti, najveći pad u poslednja 3 meseca, ali Tramp i dalje vodi. https://www.realclearpolling.com/betting-odds/2024/president Edited November 3 by vememah
Recommended Posts