Roger Sanchez Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 Je, malo mu je problem da (obično) Ann Selzer don't miss 1 1
theanswer Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 Selzer je toliko dobar polster da bi ovo mogao da znači zaista Heris landslide. Sve i da Tramp dobije Ajovu, nema šanse da je Selzer promašila za 10%. Ili ima?
Venom Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 Bilo bi nekako previše lepo da je ovaj iz Roganove ekipice uništio Trumpa. 2
Roger Sanchez Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 She will screw it all by landing in NYC and
Budja Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 1 hour ago, theanswer said: Selzer je toliko dobar polster da bi ovo mogao da znači zaista Heris landslide. Sve i da Tramp dobije Ajovu, nema šanse da je Selzer promašila za 10%. Ili ima? Otkud znam, Emerson ima Trampa na +10%. 1 stvar cudna kod DM Register: Kenedi na 3% (post je na listicu).
mraki Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 O kakvoj se veverici radi na tviteru, i kakve to veze ima sa izborima? :veverica:
braca Posted November 3, 2024 Author Posted November 3, 2024 1 hour ago, mraki said: O kakvoj se veverici radi na tviteru, i kakve to veze ima sa izborima? :veverica: Ukratko, tip držao vevericu (i rakuna) u stanu u Njujorku, neko ga prijavio, došla inspekcija, pokupila i uspavala brže bolje obe zverke… Ne znam dalje detalje, verovatno imaju neki zakon protiv držanja divljih životinja u stanu u gradu… Pošto su u Njujorku na vlasti demokrate, trumpisti pokušavaju da guraju priču demokrate = bad, upadaju vam u kuće i ubijaju ljubimce… 1
theanswer Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 (edited) 4 hours ago, Budja said: Otkud znam, Emerson ima Trampa na +10%. 1 stvar cudna kod DM Register: Kenedi na 3% (post je na listicu). 47-44 jeste prenisko za 3 dana pred izbore u smislu glasova za top 2 kandidata, jeste da je težak outlier trenutno, aaaaali i 2016 i 2020 je njihov poll predosetio nešto što većina drugih nije. Neka bude Ajova i +3 Tramp. To je opet priličan poraz u ostalim midwest državama van Ohaja Edited November 3, 2024 by theanswer
radnik Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 Tramp uzima Ajovu sigurno, to je seljacki/ruralni kraj. Moja sestra (od tetke) je zivela 4 godine tamo, pa presli ona i zet u LA da dovrse studije. I prica setala u LA u nekom duksu Univerzitet Ajova, kad 2 tipa hahahaha vidi seljanka de ti je krava... nesto tako. Ja je pitao jesi li ga nosila vise... De bre, jesi lud
vememah Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 (edited) 8 hours ago, Roger Sanchez said: Je, malo mu je problem da (obično) Ann Selzer don't miss Evo malo objašnjenja kakve posledice bi moglo imati to ako je En Selzer (opet) u pravu. Ostatak prvog tvita: Quote And I thought, "Either she's finally missed the mark hard, or everyone else is wrong" And guess where we ended up Misli na anketu firme Selzer iz 2020. po kojoj je Tramp imao 7 poena prednosti u Ajovi (firma radi samo ankete u toj zemlji), što je opet bilo značajno drugačije nego kod drugih. https://en.wikipedia.org/wiki/Statewide_opinion_polling_for_the_2020_United_States_presidential_election#Iowa Tramp je dobio tada Ajovu sa 8,2 procentna poena prednosti. Quote Donald Trump 53.09% Joe Biden 44.89% https://en.wikipedia.org/wiki/2020_United_States_presidential_election_in_Iowa Latinoamerikanci inače čine oko 7% populacije u Ajovi. Edited November 3, 2024 by vememah
vememah Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 (edited) Navodno je i po samim anketama kojima raspolaže Trampov štab on osetno slabiji nego pre 4 godine u Ajovi, ali naravno vodi. Inače, dosta su kljoknule Trampove kvote na kladionicama posle ove vesti, najveći pad u poslednja 3 meseca, ali Tramp i dalje vodi. https://www.realclearpolling.com/betting-odds/2024/president Edited November 3, 2024 by vememah
Recommended Posts