Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, catfish said:

Nevjerovatno je da iko koga je rodila zena, ima zenu, kcerku ili je zena, da moze dati glas narandzastom liku.

Par kvalitetnih razloga da se glasa za narandžastog, posebno među religioznim konzervativcima. Ostali republikanci su im obećavali, ovaj je i radio šta su želeli. Oprostiće mu što je svinja.

Posted
29 minutes ago, Gandalf said:

Par kvalitetnih razloga da se glasa za narandžastog, posebno među religioznim konzervativcima. Ostali republikanci su im obećavali, ovaj je i radio šta su želeli. Oprostiće mu što je svinja.

Ne vidim da ga njegove pristalice smatraju za svinju, vise ima oblike kulta, Trump im je drazi od Isusa. Izbor Trumpa je rat protiv zena i pokusaj talibanizacije Amerike. 

• +1 4
Posted
53 minutes ago, braca said:

gledajuci sve ovo sto kacis, nemali broj puta sam pomislio da je to ai generated .. neverovatno da nesto takvo moze biti u trci za za bilo sta

Posted
20 minutes ago, cedo said:

gledajuci sve ovo sto kacis, nemali broj puta sam pomislio da je to ai generated .. neverovatno da nesto takvo moze biti u trci za za bilo sta

nestvarno bizaran lik. po ljudskosti sličan srpskom kolegi ali ih razlikuje što ovaj ovde ne pravi seksualne aluzije i ne ismeva ljude zbog fizičkog izgleda. to verujem da ga je naučio šešelj jer sumnjam da mu je došlo spontano. ali besmisleno je reći da je tramp gori. može samo da bude isti jer gori ne postoji. gori politički ali ne i ljudski bi bio neko sa sličnim ljudskim kvalitetima koji je uz to ideološki nabrijan.  

• +1 2
Posted

Moje predviđanje 297:241 Tramp

Screenshot 2024-11-02 at 19-51-32 2024 Presidential Election Consensus Forecast - 270toWin.png

• Haha 1
Posted

Poslednje  tendencije su povoljne za Harisovu.

Ne samo Marist (gde Harisova u Mi, PA i WI gore stoji nego po istoj agenciju u septembru) nego Atlas Intel gde je Trampova prednost u tri drzave smanjena u odnosu na proslu nedelju:

MI

27-30/10 Tie

25-29/10  +1 Trump

12-17/10 +3 Trump

PE

27-30/10  +1 Trump

25-29/10  +3 Trump

WI

30-31/10 Tie

25-29/10 Tie

12-17/10 +1 Harris

Posted

Sad, taj Atlas Intel ima takodje nenormalno velike varijacije u kratkom roku.

Ovo je NC:

27-30/10 +4 Trump

25-29/10  +1 Harris

12-17/10 +2 Harris

Posted
3 hours ago, braca said:

i opet su te navukli

Posted

Everything's closed, everything's gone

• +1 1
Posted

Moje predviđanje: