x500 Posted November 1 Posted November 1 Juce sam natrcao na DW vest da je preko 60 miliona amerikanaca vec glasalo.
namenski Posted November 1 Posted November 1 25 minutes ago, Roger Sanchez said: Ali ajmo za promjenu na ppprave i opppipljive ppprednosti izbora Trumpare za predsjednjikaru, koje se prate Рођо, Рођо, zasto na silu naturas podelu Kamala/Tramp koja jedino ima smislau tvom - i ne samo tvom - pokusaju da se tom nazovi podelom pokazu neke ovdasnje, izmisljene podele, po kojima su trampisti nesto bljak, a kamalisti OK i vise nego OK... I poslednji balkanski vrabac zna da se americka spoljna politika - osim u nijansama - nece bitno promeniti i, sto se ostatka sveta tice - to je to... Od svih vratolomija poslednjih SAD izbora, sa sve gromopucateljno najavljivanom биденомијом, jel' tako bese, ostao je zajednicki imenitelj sa Trampom: Kina i, za sada i do sada, ekonomske (protiv)mere... Unutrasnja politika, sta god i kako god, pokazuje da su SAD duboko podeljeno drustvo cije su napetosti prevazisle dvopartizam onakav kakav znamo i kakav je vrsio pos'o... Vise ne vrsi jebiga, ali to ce, za nadati se, Amerika da resava... To da je Amerika spala na 1 Trampa i 1 Kamalu izvucenu iz rukava samo je simptom: i oni pomenuti balkanski vrapci, vas demokrate po defaultu ne racunam, znaju da nije niti ce biti ni do Kamale ni do Trampa... Dakle: pppuca mi ppprsluk za rezultat - ko god da pobedi znam, a i ti bi morao da znas da ako upadnemo u jamu sa govnima, znacemo na cijim ramenima ce da stoje oni koji imaju moc da se pobrinu da im barem nos viri iznad govana... 1 1
Roger Sanchez Posted November 1 Posted November 1 Namenski, ima tu barem dva člana koji zaista gaje nadu u tramprekretnicu, ali to retorički skrivaju ko zmija noge da ne bi ispali smešni u društvu. Taj moj post je posvećen njima
namenski Posted November 1 Posted November 1 23 minutes ago, Roger Sanchez said: Namenski, ima tu barem dva člana koji zaista gaje nadu u tramprekretnicu, ali to retorički skrivaju ko zmija noge da ne bi ispali smešni u društvu. Taj moj post je posvećen njima A kako bi bilo da ne lovimo clanove koje god vere, pola, seksualnog opredeljenja, itd, itd..., bili? Ako je 1 Tramp, takav kakav je, legitimna izborna mogucnost za nekoliko desetina miliona Amerikanaca, pa neka ga i za ovde... Ne boj se, daleko je jos to sve od fasizma, znaces vec kad zagusti...
Gojko & Stojko Posted November 1 Posted November 1 Away from the ballot box, this vote is stacked for Trump SaE
Roger Sanchez Posted November 1 Posted November 1 Još jedan raskoljeni brak Barbara je očito do grla nacuclana FoxNewsom Quote "He is the future for America," she said. "I don't want to see people coming over our border. We've had women murdered and raped by illegal immigrants. Who wants their children dead as a result of fentanyl, which comes over the border?" ..ali najtužnije je kad u suzama na 2:14 kaže Quote I just have this pain in my heart that my husband is going to cancel out my vote for Donald Trump. Nadam se da neće do utorka zaključiti da je brak prolazan i zemaljski, a Trump vječan i nebeski, i zatući sirotog supruga Dona Younga meatcleaverom u snu
x500 Posted November 2 Posted November 2 Times Radio je potvrdio pobedu KH na izborima na osnovu glasanja unapred Ceo snimak YT.
Seabass Posted November 2 Posted November 2 Nevjerovatno je da iko koga je rodila zena, ima zenu, kcerku ili je zena, da moze dati glas narandzastom liku. I to je samo jedan od bezbroj jos gorih razloga koji ga diskvalifikuju od bilo kakve javne pozicije, kamo li od najvece. Amerika se totalno pogubila, kolektivno ludilo. Ko god da dobije ove izbore bice tamo picvajz. 7
Engineer Posted November 2 Posted November 2 1 hour ago, catfish said: Nevjerovatno je da iko koga je rodila zena, ima zenu, kcerku ili je zena, da moze dati glas narandzastom liku. Jesi li živeo nekad u Srbiji? I po ko zna koji put - Mi smo već 200 godina avangarda ove planete, svet u proseku kasni 30 godina za nama 1
theanswer Posted November 2 Posted November 2 (edited) Trampov schedule poslednja 3 dana: Gastonia, NC Salem, VA Greensboro, NC Lititz, PA Kinston, NC Macon, GA Raleigh, NC Reading, PA Pittsburgh, PA Grand Rapids, MI On the final weekend before Election Day, Harris will travel to Atlanta on Saturday for a rally in the Peachtree State with remarks by Spike Lee, Victoria Monét, and performances by 2 Chainz, Big Tigger, Monica, and Pastor Troy. The vice president will then head to Charlotte, North Carolina for a Get Out The Vote event featuring Kerry Washington and performances by Brittney Spencer, Jon Bon Jovi, Khalid, and The War And Treaty. Edited November 2 by theanswer
Seabass Posted November 2 Posted November 2 1 hour ago, Engineer said: Jesi li živeo nekad u Srbiji? I po ko zna koji put - Mi smo već 200 godina avangarda ove planete, svet u proseku kasni 30 godina za nama Lol, i meni je palo na pamet da su ovi mracnjaci u americi uzeli srpski blueprint pa ga uzdigli na jedan jos debilniji nivo. Mada US imaju vise sansi da se i nakon Trumpa vrate na normalni kolosijek, taman kad bi imali i gradjanski rat nakon izbora. Dok Srbiju ne vidim do se moze otarasiti Vucica i satrapa mu barem jos 20 godina.
VoodooDerina Posted November 2 Posted November 2 Rekao bih da Tramp više nije favorit, opet je apsolutni coin toss. Svakako najveći value bet je kvota 4 na Haris 270-299 elektora.
Recommended Posts