Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted

Eto ovaj tenkre iz republikanskog generalštaba instinktivno ocrtava na što se otprilike misli u Trumpworldu s tim u vezi

• +1 2
Posted
5 minutes ago, Roger Sanchez said:

Eto ovaj tenkre iz republikanskog generalštaba instinktivno ocrtava na što se otprilike misli u Trumpworldu s tim u vezi

Ova zena, ko god da je ona, ga je pitala pravo pitanje, ali ljigica je naravno kompletno izignorisao...

Posted (edited)
18 minutes ago, Roger Sanchez said:

Najbolje je bilo kad je jedan rekao sta koji djavo imaju zene preko 50 da glasaju zbog abortusa kad nece radjati vise.

Koliko je njima u mozak usadjeno racunanje na licnu sebicnost i fragmentaciju unutar neke grupe, ono ne tice se mene, ove ostale neka pocrkaju. 

Ne radi se ovde o par procenata poreza levo desno, ovde se radi o fundamentalnom ataku na slobode zene kao individue. Ne bila u kozi porodicama sa takvim razlikama.

Edited by Moonwalker
  • +1 3
  • Hvala 1
Posted
3 hours ago, Roger Sanchez said:

E da, zaboravio sam pitati, jel nam stav ove plavuše s ulice podmećeš kao službeni diktum Trampove kampanje? Izgledalo je tako, spominje se ''lesser evil'', plavuša mora da je glasnogovornica i sad sa srećom očekujem Prez Trampa jer očekuje nas disestablishment Izraela by Trampara i iljadugodišnji mir na Blistoku

Da, ja sam zvanični predstavnik Trampove kampanje zadužen za PPP grassroots aktivnosti :nobles: Plavuša ilustruje poražavajuću ali neporecivu činjenicu da "lesser evil" princip kojim toliko voliš da vitlaš predstavlja mač sa dve oštrice double-headed dildo. 

Njeno odbijanje trenutne politike prema Izraelu u nadi da će nova biti manje loša = bira manje zlo. 

Tvoja odbrana trenutne politike prema Izraelu u strahu da će nova biti još gora = biraš manje zlo.

Moje ukazivanje da ste ti i plavuša odrazi u ogledalu jedno drugom = a plague o' both your houses, smrt Velikom Šejtanu.

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Kladim se da niste znali da vaš omiljeni very stable genious dizajnira ratne brodove u slobodno vreme : 

• Wub 1
  • Haha 4
Posted (edited)
14 minutes ago, Weenie Pooh said:

Moje ukazivanje da ste ti i plavuša odrazi u ogledalu jedno drugom

Teza ti je kriva jer je njezina nada potpuno neosnovana, jer nijedan Republikanac nije nikad ništa dobro učinio za Palestince otkad Palestinci postoje, naprotiv

Demokrati su im bar nastojali kreirati barem Green-Line-državu, što je vrlo uspješno sabotirao baš današnji premijer Izraela (i veliki Tramparin prijatelj) u ključnim trenucima kasnih 90tih, kad se početna palestinska bantustanizacija trebala postupno - ukinuti, a otoci pospajati

Dakle, ona i ti ste delusional contrarians, a ja sam libtard realist, jaz među nama je nepremostiv, ja koristim sjećanje i razum, a vi koristite bazalne ganglije

Edited by Roger Sanchez
  • +1 1
  • Haha 1
Posted

https://www.salon.com/2024/10/31/im-gonna-do-it-whether-the-women-like-it-or-not-closing-argument-is-masculinity/

Spoiler

No one doubts, of course, the misogyny of Musk and Trump and the MAGA movement. Just last year, a civil jury found Trump sexually assaulted journalist E. Jean Carroll. He's been accused by countless other women, many of whom describe attacks much like the one he bragged about in the infamous "Access Hollywood" tape. Multiple former employees of Musk's have filed lawsuits alleging sexual harassment and gender discrimination. But what is a little strange is how the Trump campaign embraced misogyny, until this late-breaking scramble. Proud woman-hating is also a feature at Trump rallies, as we saw just a few days ago, when former Fox News host Tucker Carlson gave a speech where he rolled out an incestuous BDSM fantasy about "Daddy" giving "a vigorous spanking" to the "bad girl," imagined as a teenage daughter. 

Spoiler

Who knows if Trump's campaign managers think misogyny is a smart tactic or if they're simply trying to make electoral lemonade out of political lemons. The latter does make sense. Trump and the men he surrounds himself with are so wholly committed to woman-hating that there's likely no way to convince them to tone it down. In MAGA world, the only way to be a man is to embrace toxic masculinity. That much was made clear in a recent Q&A event, where Musk complained, "If masculinity is so toxic, how come the kids that are messed up don't have dads?"

There's no need here to rehash the lengthy debunkings of this myth, which you can read elsewhere. But it is telling that Musk ignores that when fathers abandon their children, it's usually a direct result of toxic masculinity. It's toxic masculinity that tells men it's emasculating to embrace caretaking duties. It's toxic masculinity that teaches that a man's role is to be an aloof "provider" who is barely around and who disappears entirely if the relationship with their mother ends. Musk should know this, as his daughter told NBC News, "He doesn’t know what I was like as a child because he quite simply wasn’t there," and it's "generous" to say he was around "maybe 10% of the time." That is toxic masculinity embodied: believing "fatherhood" is about contributing the DNA and putting your name on a birth certificate, but nothing more. 

Of course, in MAGA world they don't blame the men who abandon their children. They blame women. When a man like Musk walks away from his kids, the right wants to accuse the mother of running him off, usually by not being submissive enough. In the Trump/Musk worldview, men are to hold all the power, but they are never expected to take responsibility for their choices. 

Trump ally and fellow Hitler-praiser Nick Fuentes illustrated this "childish kings" view of manhood in a nutshell in a recent tweet: "If Trump loses, blame women." 

A better way to phrase this is "thank women." But this epitomizes the all-power-no-responsibility model of MAGA manhood. The GOP nominated a candidate who ushered in abortion bans and is, by his own account and according to a civil court of law, a sexual assailant. His favorite words for women are "nasty" and "pigs." On the rare occasion that he praises a woman, it's almost always for being sexually attractive to him, and not for any talents she may have. He's explicitly running a campaign of male grievance. That grievance is comically unjustified, mostly a long series of complaints that women aren't compliant enough or that they'd rather be childless cat ladies than partnered with MAGA men.

• Hvala 1
Posted

Saće ti vini reć da se baviš idpolom, umjesto da submisivno pomažeš nekom revolucionarnom trad-muškom klasnom borcu u njegovom vrlo glasnom usmenom protestu protiv svegaaa, ti tu teraš neke ženske idpol teme i to je već dosta da se kompletno blokiraju napredak i spašavanje ovog našeg razboljelog društva :fantom:

• Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

E i to me zabole…

Nikad nisam ni verovala da ovo ima veze sa materijalnim, sad samo isplivava na povrsinu crno na belo. Mozda to nije ni lose na neki nacin.

Usrace se njima (obicnima) ovakvi izbori u zivot bili toga svesni ili ne. Pogotovo revolucionarima. Ovo tech govno ce da izvuce manji porez stoga jedino i interesuje.

Edited by Moonwalker
Posted
19 minutes ago, Roger Sanchez said:

Teza ti je kriva jer je njezina nada potpuno neosnovana, jer nijedan Republikanac nije nikad ništa dobro učinio za Palestince otkad Palestinci postoje, naprotiv

Demokrati su im bar nastojali kreirati barem Green-Line-državu, što je vrlo uspješno sabotirao baš današnji premijer Izraela (i veliki Tramparin prijatelj) u ključnim trenucima kasnih 90tih, kad se početna palestinska bantustanizacija trebala postupno - ukinuti, a otoci pospajati

Dakle, ona i ti ste delusional contrarians, a ja sam libtard realist, jaz među nama je nepremostiv, ja koristim sjećanje i razum, a vi koristite bazalne ganglije

Njena nada jeste neosnovana, a tvoj Happy Tittle Elves in Tinkly-Winkly Town vajb još više. 

"Demokrati su im bar nastojali kreirati državu" ne znači ništa, nastojanje se ne maže na hleb. Rezultati su rezultati, apsolutno katastrofalni u svakom smislu. Tramp ni uz najgore namere ne bi mogao mnogo gore od ovoga - jednostavno nema kapacitet da stotine hiljada žrtava apgrejduje na milione, ponestalo bi mu Palestinaca ako ništa drugo.

Jedina deluzija na delu je umišljanje da će decenije američke bajpartizanske™ simbioze sa izraelskim lobijem okončati bilo koji od ponuđenih kandidata. 

• +1 3
Posted

Još jedan raspali fosil izvučen iz fioke da nacrta zabludelim muslimanskim biračima koliko greše.

"That oughtta be enough", trebalo je da im to bude slogan čitave kampanje.

• Haha 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)
12 minutes ago, Weenie Pooh said:

Jedina deluzija na delu je umišljanje da će decenije američke bajpartizanske™ simbioze sa izraelskim lobijem okončati bilo koji od ponuđenih kandidata.

Dakle plavuša je delusional contrarian? Fala

12 minutes ago, Weenie Pooh said:

Tramp ni uz najgore namere ne bi mogao mnogo gore od ovoga - jednostavno nema kapacitet da stotine hiljada žrtava apgrejduje na milione, ponestalo bi mu Palestinaca ako ništa drugo.

Zvučat ću grozno, ali nadam se da ćemo vidjeti u čemu će sve Tramp inejblati Izrael i Bibija, teško da neće nadmašit tvoja očekivanja. Recimo, svi zaboravljaju da je drone war pojačao do daske, masovna deluzijo-amnezija

Edited by Roger Sanchez
Posted
Just now, Roger Sanchez said:

Dakle plavuša je delusional contrarian? Fala

Naravno, baš kao i ti. 

looking-good-garfield.gif 

Ona ima kakva-takva opravdanja, 1) mladost ludost, 2) njeni nisu trenutno na vlasti. A na šta se ti vadiš?

Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

A na šta se ti vadiš?

405px-Trump_Peace_Plan_(cropped).jpg

• Haha 2
  • Create New...