Roger Sanchez Posted October 31 Posted October 31 9 hours ago, Weenie Pooh said: Malo lesser evilisma za sve prosvećene antigenocidaše među nama Zapravo nam prikazuješ totalnu mentalnu disocijaciju na granici šizofrenije, nužnu za hardkor Trumpturdizam u glavuši, u kojoj nije bitno što Trampara najavljuje, a kamoli radi, i koliko je to kontra nekom tvom svjetonazoru u bilo kojoj drugoj sferi, ti mu moraš opsesivno-kompulzivno fafati jer si se mentalno impregnirao da je on 42 Šteta što nitko neće ovu šucštafl arijsku plavušu za 3 godine pitati follow-up pitanje kako joj se sviđa aktualna situacija u Judeji i Samariji nakon 2-3 godine safarija na njene mile Palestince 3
Weenie Pooh Posted October 31 Posted October 31 1 minute ago, Roger Sanchez said: Zapravo nam prikazuješ totalnu mentalnu disocijaciju na granici šizofrenije, nužnu za hardkor Trumpturdizam u glavuši, u kojoj nije bitno što Trampara najavljuje, a kamoli radi, i koliko je to kontra nekom tvom svjetonazoru u bilo kojoj drugoj sferi, ti mu moraš opsesivno-kompulzivno fafati jer si se mentalno impregnirao da je on 42 Šteta što nitko neće ovu šucštafl arijsku plavušu za 3 godine pitati follow-up pitanje kako joj se sviđa aktualna situacija u Judeji i Samariji nakon 2-3 godine safarija na njene mile Palestince Ako joj neko bude postavio to sasvim validno pitanje za 3 godine, ona bi verovatno zvučala kao današnji bleeding hearts liberali koji sa suzicom u očima prate genocid, ali racionalizuju da bi moglo biti i gore kad bi oni kojim slučajem sišli sa vlasti. (Za ilustraciju te licemerne pozicije vidi nedavne nastupe Bernie & Bill dynamic duo, kako twerkuju za Kamalu po mičigenskom emiratu.) Večita ljudska težnja za promenama je savršeno normalna stvar, ma koliko bila naivna i osuđena na propast. Plavokosa MAGA antigenocidašica se s pravom nada boljitku, sreći, & miru u svetu. Ništa od toga neće biti isporučeno, naravno, ali validno je pokušavati, validno je prepoznati apokaliptičnu trajektoriju na kojoj se svet nalazi i posezati za kormilom. Nije validno samo zabadati glavu u pesak i braniti status quo, ubeđivati sebe i druge da je sve pod kontrolom, da je budućnost svetla.
Roger Sanchez Posted October 31 Posted October 31 "Posezati za kormilom" je zanimljiv izraz za Završetak scene znamo
Roger Sanchez Posted October 31 Posted October 31 E da, zaboravio sam pitati, jel nam stav ove plavuše s ulice podmećeš kao službeni diktum Trampove kampanje? Izgledalo je tako, spominje se ''lesser evil'', plavuša mora da je glasnogovornica i sad sa srećom očekujem Prez Trampa jer očekuje nas disestablishment Izraela by Trampara i iljadugodišnji mir na Blistoku 2 1
theanswer Posted October 31 Posted October 31 10 hours ago, VoodooDerina said: Zašto misliš da je baš ovo problematično u njihovom sistemu? U tom slučaju bi kongres doneo konačnu odluku (i to delegacije država, što mi je logično kako bi se očuvao princip federalizma kao i sa elektorima), a tamo su takođe izabrani predstavnici. Zato što je to cirkus u najavi, kao što je cirkus da se čekaju rezultati izbora 5 dana jer primaju poštu u nekim državama do kraja izbornog dana itd itd. 2
theanswer Posted October 31 Posted October 31 (edited) U Nevadi je glasalo oko 850k ljudi od ukupno 1,3-1,4 miliona koja je pretpostavka da će biti izlaznost. Republikanci imaju prednost od oko 5% u odnosu na Demokrate odnosno 40.000 ljudi više. Još dva dana in person glasanja su ostala koja pogoduje Republikancima da ovaj gap još malo povećaju ali pošta stiže do izbornog dana koja pogoduje Demokratama. Sam izborni dan kao i uvek pogoduje Republikancima kao u svim državama ali je pitanje koliko će ove godine to biti izraženo jer Republikanci svuda glasaju ranije nego ikada. A i udeo glasova tog dana je oko 11% u čitavom biračkom telu. U Pensilvaniji je 1,5 miliona ljudi već glasao i prošao je rok da tražiš mail in listić. Sad samo mogu da se pošalju. Od ovog broja 880k su Demokrate, a 500k Republikanci. Republikanci su na nivou iz 2020. ali su Demokrate ispod za oko 400k glasova u ovo vreme na 5 dana pred izbore. Mail in vote je bio ubedljivo demokratski u PA na skoro svim izborima, kada se uključe others oko 70-30 za Demokrate. Demokrate mora da se nadaju da će veliki deo glasača njihovih izači na izborni dan koji to nisu radili 2020. zbog pandemije kao i da su Republikanci kanibalizovali veliki deo svog izbornog dana u early vote. Crveno svetlo za Heris u PA je što iako su svi pollovi tu negde u margini greške, od zadnjih 6,7 kojih sam video svi su ili tie ili Tramp do +2. Čekajući poslednje NYT pollove i DMR poll Ajove koji je nebitan za Ajovu ali jako dobro oslikava midwest sliku trenutni proseci po Silveru kome najviše verujem i koji ima ugrađen house effect za pollove po tome koliko su naklonjeni kome je Heris +1,1 što ako mene pitate je narrow win za Trampa u EC. Silver ima PA na Trampa +0,6 NC Tramp +1,1 (tramp mora biti dobro zabrinut za NC jer je dodao 2 zaustavljanja u subotu tamo pored jednog u Virdžiniji), Viskonsin je +0,7 Heris (ali viskonsin je do sad bio najteže pollovati i imao je najveću grešku kontra Trampa) i Mičigen je +1,1 Heris. Recimo da ostane ovako do utorka, Tramp 60-40 po meni. Edited October 31 by theanswer
3opge Posted October 31 Posted October 31 (edited) 46 minutes ago, theanswer said: Recimo da ostane ovako do utorka, Tramp 60-40 po meni. naravno, to bi bilo kad bi putin brojao glasove Edited October 31 by 3opge 1 4 1 3
Mel Posted October 31 Posted October 31 Ja sad prognoziram neka surprising jedva pobeda Kamale ako bih se kladila (sto ipak necu in the end), ali nisam onako 100% ubedjena kao sto sam bila pre neki mesec. Ne znam kako im uspeva da non stop izlaze sa ovim 49.9/50.1 brojkama, i to mi je nerealno...
Roger Sanchez Posted October 31 Posted October 31 31 minutes ago, 3opge said: naravno, to bi bilo kad bi putin brojao glasove rekobi da danswer misli na odds, al mogao je to izraziti i nepostotno ja sve više naginjem na let it all burn, želim vidjeti kako će Vini komentirati život i djela budućeg predsjednika, Idpol (ali na nacističko-trad-mačističkoj strani) političara broj 1, želim vidjeti to veselje na viniju kad se transare, homare i lezbare vrate na svoje po viniju zasluženo mjesto, u gutter, koga briga što će usput clown-fašist ekonomiju još jače okrenuti u oligarhiju i utepati bezbroj žena koje su doživjele spontani ---- ja želim vidjeti to vinijevo zadovoljstvo. Bit će bolja atmosfera na forumu kad vini bude zadovoljan... 2
3opge Posted October 31 Posted October 31 ali pazi ovo slozno kenjanje po Brniju koji se usudio cak osuditi divljanje po Gazi. to je po Vinistima licemerno i mlako, no nije licemerno terminatorovo hrabro endorsovanje gde nema ni pomena o Gazi, jer znamo, on ce se vratiti u proslost i roknuti dete trumpa. 1 1
Eleniko Posted October 31 Posted October 31 46 minutes ago, 3opge said: naravno, to bi bilo kad bi putin brojao glasove naravno i vise od toga....
3opge Posted October 31 Posted October 31 7 minutes ago, Eleniko said: naravno i vise od toga.... cuj, ukljucen, kao da je ikada bio iskljucen.
theanswer Posted October 31 Posted October 31 26 minutes ago, Roger Sanchez said: rekobi da danswer misli na odds, al mogao je to izraziti i nepostotno Naravno da se radi o oddsu, normalnom čoveku ne treba to objašnjavati posle svega što sam ovde pisao uključujući i taj post. Realno bi morao biti prilično glup da ne skontaš to.
3opge Posted October 31 Posted October 31 10 minutes ago, theanswer said: Naravno da se radi o oddsu, normalnom čoveku ne treba to objašnjavati posle svega što sam ovde pisao uključujući i taj post. Realno bi morao biti prilično glup da ne skontaš to. u, pa hvala ti sto si tako precizno odredio odds, genijuse, moja pokojna baba ceni da je 55.5 : 44.5 za trumpa. 1
Moonwalker Posted October 31 Posted October 31 (edited) https://www.huffpost.com/entry/donald-trump-protect-women-green-bay-rally_n_6722f2d1e4b02f5ab1d23299?hp_auth_done=1 On ce da «stiti» zene htele one to ili ne. Prvo ce da naprave divljinu, a onda ce od takve divljine da ih stite videci ih na «krakom» lancu. Da ih ne napadaju migranti sto jedu macke, a ovi ostali mogu kako hoce. A i jednog dana da se kandiduju na izborima. Edited October 31 by Moonwalker
Recommended Posts