mandingo Posted October 28 Posted October 28 Ma to da neko (koji je komicar) vredja po rasnoj ili bilo kojoj osnovi, da izvlaci stereotipe koji se ne spominju u kulturnom drustvu - ne znaci da je right winger.
copkillah Posted October 28 Posted October 28 7 minutes ago, braca said: Ovo bi bilo previše čak i za njega nalepnica?
braca Posted October 28 Author Posted October 28 1 minute ago, copkillah said: Ovo bi bilo previše čak i za njega nalepnica? Pa nije on išao i postavljao taj znak. Njegovi sledbenici se baš ne kriju puno :
copkillah Posted October 28 Posted October 28 Just now, braca said: Pa nije on išao i postavljao taj znak. Njegovi sledbenici se baš ne kriju puno : Da, znam da ovakvih nakota među njegovim glasačima ima mnogo, ali tamo bukvalno piše da je on odobrio taj znak, tj da je dao dozvolu. Ma stranu što ono i dalje izlgeda kao nalepnica
braca Posted October 28 Author Posted October 28 1 minute ago, copkillah said: Da, znam da ovakvih nakota među njegovim glasačima ima mnogo, ali tamo bukvalno piše da je on odobrio taj znak, tj da je dao dozvolu. Ma stranu što ono i dalje izlgeda kao nalepnica Moguće, ne znam. Ima još, ali sve polazi od onog prvog što sam postavio. Niko se dosad nije oglasio da je podmetnuto/nalepnica...
mandingo Posted October 28 Posted October 28 5 minutes ago, braca said: A to je sigurno. Ne verujem da su ga pustili unapproved da prica. I prekini da postujes na intervalu od 100 sekundi, ne znam koji post da ti quotujem. 1
Roger Sanchez Posted October 28 Posted October 28 Idiocracy 2.0, this time with the Afrikaner emerald boyo 1 5
theanswer Posted October 28 Posted October 28 Dobro ljudi, ajde malo realnosti, teško da neko može da tvrdi da su mediji u SAD naklonjeni Trampu. Evo kad bih se potrudio mogao bih ovde da nađem 30 klipova sa svih medija od jutros gde se samo priča o Portoriku komentaru. AOC se praktično ne skida sa jutarnjih programa jutros. Evo koga ne mrzi ako stvarno hoće da se informiše nek ukljči CNN USA na početku svakog sata i pogleda koji je nivo komentara tu.
Weenie Pooh Posted October 28 Posted October 28 3 minutes ago, theanswer said: Dobro ljudi, ajde malo realnosti, teško da neko može da tvrdi da su mediji u SAD naklonjeni Trampu. SANEWASHING! Izbacite ga iz autobusa. Jebiga, trenirali su javnost četiri godine da je neprestana histerija i apokaliptično drečanje the new normal. Sad kad to izostane, pa isti ti mediji odbiju da endorsuju kandidata, to se doživljava kao veleizdaja, kao dereliction of duty. Ako ne dubiš na glavi 24/7 i ne prenosiš usplahireno glasine sa Tvitera o krahu demokratije, jasno je da podržavaš fašiste.
Roger Sanchez Posted October 28 Posted October 28 5 hours ago, theanswer said: Dobro ljudi, ajde malo realnosti, teško da neko može da tvrdi da su mediji u SAD naklonjeni Trampu. Evo kad bih se potrudio mogao bih ovde da nađem 30 klipova sa svih medija od jutros gde se samo priča o Portoriku komentaru. AOC se praktično ne skida sa jutarnjih programa jutros. Evo koga ne mrzi ako stvarno hoće da se informiše nek ukljči CNN USA na početku svakog sata i pogleda koji je nivo komentara tu. Nije stvar u naklonosti, alergični, nego što ga filtriraju i redizajniraju u tiskanim medijima da zvuči kao normalni kandidat u nekoj zamišljenoj normalnoj izbornoj utrci, a on ne može biti dalje od toga. Barem bi vama u Srbijici koncept trebao biti očit i jasan, iskusili ste ga 1 1
Recommended Posts