theanswer Posted October 22 Posted October 22 55 minutes ago, VoodooDerina said: Ako Tramp uzme Arizonu, Džordžiju i Nevadu (najneizvesnije), dovljna mu je i "samo" Pensilvanija, može da izgubi S. Karolinu, Mičigen i Viskonsin. Tako da je PA od must win za R, praktično postala neophodna za D. Da, ali baš bi mi bilo teško da zamislim scenario u kome Tramp dobija PA a gubi NC, ne vidim kako bi to moglo biti moguće. Zašto bi Meklenburg i research triangle glasali toliko ubedljivo za Heris a ne bi Filadelfija, Bucks, Mongtomery, Allegheny gde je Pitsburg itd. 1
April Posted October 22 Posted October 22 Sad i zvanično i tamo gde ja pratim Tramp vodi. NIje mi jasno šta se to desilo tako dramatično u međuvremenu. Izgleda ipak da će preskakanje Šapiroa previše koštati Kamalu.
theanswer Posted October 22 Posted October 22 1 minute ago, April said: Sad i zvanično i tamo gde ja pratim Tramp vodi. NIje mi jasno šta se to desilo tako dramatično u međuvremenu. Izgleda ipak da će preskakanje Šapiroa previše koštati Kamalu. Nije se ništa desilo, samo se ispucao balon oko Heris koji je uvek bio veštački nekako. Podsećam da ako postoji jedna stvar koja bi mi dala da kažem prednost Tramp je činjenica da za nju niko na nacionalnom nivou nikada nije glasao. Underline stvari vezano za ekonomiju, troškove života, stanovanje, inflaciju su loši generalno za partiju na vlasti. Ljudi percipiraju Trampovo predsednikovanje kao bolje za njih lično. To je jako teška prepreka za incumbenta koji i nije incumbent. U isto vreme Kamala je odgovorna za to a u isto vreme je nepoznata gomili birača, nezavidna situacija. 2 1
Jimmy Kowalski Posted October 22 Posted October 22 Dosadni ste vise sa tim Shapirom, pa Shapirom. Izbor potpredsednika nema nikakve veze s tim zasto kampanja Harrisove izgleda lose kako se blizi kraju.. 6
Roger Sanchez Posted October 22 Posted October 22 1 hour ago, VoodooDerina said: Tako da je PA od must win za R, praktično postala neophodna za D. 1
VoodooDerina Posted October 22 Posted October 22 (edited) 35 minutes ago, theanswer said: Da, ali baš bi mi bilo teško da zamislim scenario u kome Tramp dobija PA a gubi NC, ne vidim kako bi to moglo biti moguće. Zašto bi Meklenburg i research triangle glasali toliko ubedljivo za Heris a ne bi Filadelfija, Bucks, Mongtomery, Allegheny gde je Pitsburg itd. Mogao bih da zamislim zbog rasne/obrazovne strukture. NC procentualno ima više nego duplo crnaca (ubedljivo najjače Haris baze ~9:1) u odnosu na PA i to "na račun" non-college belaca, najjače Trampove baze. College belaca, hispano, azijata i ostalih imaju u približnim procentima Edited October 22 by VoodooDerina
Weenie Pooh Posted October 22 Posted October 22 4 hours ago, April said: Sad i zvanično i tamo gde ja pratim Tramp vodi. Nije mi jasno šta se to desilo tako dramatično u međuvremenu. Oct 7 Kamala Harris on 60 minutes Oct 8 Kamala Harris on Late Show with Stephen Colbert Oct 9 Kamala Harris on the Howard Stern Show Oct 17 Kamala Harris on Fox News Nadam se da je sad jasnije.
vememah Posted October 22 Posted October 22 https://tippinsights.com/tipp-tracking-poll-day-9-trump-and-harris-tied-at-48/
Budja Posted October 22 Posted October 22 9 hours ago, April said: Sad i zvanično i tamo gde ja pratim Tramp vodi. NIje mi jasno šta se to desilo tako dramatično u međuvremenu. Izgleda ipak da će preskakanje Šapiroa Kamala previše koštati Kamalu. Ispravljeno. Nema ovo veze ni sa Sapirom ni Valcom, vec je Kamala slab kandidat - sto je vise pod zizom, vise gubi. 1
Budja Posted October 22 Posted October 22 24 minutes ago, vememah said: https://tippinsights.com/tipp-tracking-poll-day-9-trump-and-harris-tied-at-48/ Je l su ovo presek svaki dan ili rolling polovi? Mislim, 16 oktobra +4 za Haris, 20 oktobra +3 za Trampa, danas izjednaceni. Bice da je prilicna sampling error. 1
3opge Posted October 22 Posted October 22 sudeci po broju izbornih znakova koji su zataknuti po travnjacima u mom susedstvu ljude nikada pre nije toliko boleo kurac za izbore.
Shan Jan Posted October 23 Posted October 23 TBH, ni ja se ne bi usudio da idem protiv izraelskog lobija u USA. Sahranili bi je in no time. 3 1
Recommended Posts