Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Roger Sanchez said:

Meni je ovo bio nekako signal da je kontrolu nad Dem kandidatima i kampanjom čvrsto preuzelo luzersko krilo deep Democratic stratega™️ , taktičara™️ i konzultanata™️ i da je izvjesno da će to sve skupa luzerski i završiti

To se tako i meni cini. Ne pratim osim ovde na forumu, ali konacni odgovor je: Tramp. 

• +1 1
Posted

1 minute ago, radnik said:

To se tako i meni cini. Ne pratim osim ovde na forumu, ali konacni odgovor je: Tramp. 

Bacate me u sumnje. Htela sam "silni" novac, nekih 50-100 evra, uloziti na Kamalu. Po sistemu Kamala zaradices mi makar cipele. Lepa je i kvota.

• Haha 1
Posted
3 minutes ago, Mel said:

Bacate me u sumnje. Htela sam "silni" novac, nekih 50-100 evra, uloziti na Kamalu. Po sistemu Kamala zaradices mi makar cipele. Lepa je i kvota.

Ovo moje je bukvalno kao kod poker aparata, veca ili manja :D

Osecaj :lolol:

Posted

Licno bih voleo da pobedi Kamala...ta kolicina kerebecenja na KZS bi bila zabavna 

Posted (edited)

Da li ste primetili da je kolicina klipova o Vansu i mackama, zenama, Haicanima dramaticno pala nakon potpredesednicke debate?

Hocu reci, ideja je bila da Vans i Trump nisu weird, i to su Vans disciplinovano ponasao.

Ako je kampanja zasnovana samo i iskljucivo na strahu od Trampa, Vans je u toj debati odlicno ispumpao taj balon.

I to je Kamala samo jos jednom potcrtala u intevjuu FOX-u, koji je, je l da, ´pokusaj da se preokrene trend.

Edited by Budja
Posted
1 hour ago, Tutankamon said:

Licno bih voleo da pobedi Kamala...ta kolicina kerebecenja na KZS bi bila zabavna 

Hoćeš da kažeš da ovo nije bilo zabavno?

• Haha 3
Posted

Vance je u debati hteo da se predstavi kao normalan, civilizovan politicar novije generacije. Da li su mu ljudi poverovali da li je on zaista takav, da se nije samo pretvarao, to je drugo pitanje.

Trump je medjutim nastavio da se ponasa na jedini nacin na koji zna. Odvrne weirdness do daske i jase na tom talasu..

• +1 1
Posted

Ne bih davao preveliki značaj VP debati. Mislim da ne postoji značajan broj ljudi koga stvarno zabole ona stvar ko je VP. Mada mislim da su Demokrate sa Šapirom možda mogli rešiti Pensilvaniju. Nemam nikakav dokaz za to, samo svoj osećaj. Ali videćemo. 

Što se early vote-a tiče, definitivno postoji povećan interes Republikanaca za isti, glasaju u otprilike rekordnim brojevima za sada i jaz između D i R u early vote-u je manji dosta nego 2020. E sad, to naravno ne mora ništa da znači, možda je jednostavno veći broj republukanaca odlučio da glasa ranije ove godine i možda postoji deo demokrata koji su zbog covida glasali poštom ranije a sada će glasati kasnije uživo. U svakom slučaju će se smanjiti fluktuacije kada se budu pratili rezultati 5.11. neće biti onih toliko lopsided dumpova glasova odjednom u odnosu 80-20 za demokrate, bar ne u većini bitnijih država. 

Posted

Sve više izgleda kao da Demokrate namerno forfeit-uju izbore sa ovakvim izborom kandidata.

Tema Džibusa je tamo još uvek preveliki tabu da bi neko ko pretenduje na mesto POTUS-a ovakve idiotske auto-golove zabijao.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
55 minutes ago, vememah said:

Hoćeš da kažeš da ovo nije bilo zabavno?

Tramp je vojnik (zavrsio je srednju vojnu skolu u Njujorku i on zna da kao vojnik mora biti a) nepredvidiv i b) imati inicijativu a to upravo sta od njega ocekujem u spoljnoj politici jer mu unutrasnju nece dati mnogo da dira (pojesce ga lobiji). Tramp je u pravu da Putin nikad ne bi ni napao Ukrajinu da je on bio na vlasti jer je ovaj nepredvidiv...sa demokratama cemo da dobijemo uobicajenu demokratsku spoljnu politiku (Obama-Bajden) gde je Amerika vreca za napucavanje koju ne postuje vise niko, gde ce da se desi da ih prestizu dogadjaji a ovi samo slezu ramenima i ne rade nista...

• Haha 5
  • -1 1
Posted (edited)
15 minutes ago, Tutankamon said:

Tramp je vojnik (zavrsio je srednju vojnu skolu u Njujorku i on zna da kao vojnik mora biti a) nepredvidiv i b) imati inicijativu a to upravo sta od njega ocekujem u spoljnoj politici jer mu unutrasnju nece dati mnogo da dira (pojesce ga lobiji). Tramp je u pravu da Putin nikad ne bi ni napao Ukrajinu da je on bio na vlasti jer je ovaj nepredvidiv...sa demokratama cemo da dobijemo uobicajenu demokratsku spoljnu politiku (Obama-Bajden) gde je Amerika vreca za napucavanje koju ne postuje vise niko, gde ce da se desi da ih prestizu dogadjaji a ovi samo slezu ramenima i ne rade nista...

Degenerik kao i onaj u Kremlju. Koja je to Amerika za postovanje, rasizam, blatantna mizogonija, fejk hriscanstvo. «Prvak» radnicke klase.

Mislis prodao bi Ukrajinu za slicnu uslugu?  Kakav je on vojnik? Kurvar najobicniji.
Na tome mu se cela predizborna kampanja svodi da je qc gazda, cak iako nema druga prava i iako ga oporezuju jos i vise. 

Edited by Moonwalker
  • +1 2
Posted (edited)

“Vojnik” je 5 (slovima : pet) puta eskivirao Vijetnam kad je tata platio lekara za izmišljenu boljku “bone spurs”…

”Vojnik” je nazvao poginule na sred vojnog groblja “suckers and losers”…

Jak ti vojnik… 

Edited by braca
  • +1 6
  • Hvala 1
Posted

Kreteni su (blaga rec) oboje, svako na svoj nacin.

• +1 2
  • -1 2
Posted

Svisuisti, neću da glasam za manje zlo, mene politika ne zanima, bar je otvorio radna mesta, imamo prijatelje u celom svetu, i tri u federaciji

Svega ovoga ne bilo da je američki narod bio dovoljno sposoban da 2016. izabere Bernija Sandersa.

• +1 2
  • Create New...