Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted (edited)

That line, in particular, has further angered supporters of the Palestinian cause.

Edited by vememah
Posted (edited)

Najveća Trampova donatorka ove godine je osoba koja se zalaže da Izrael anektira Zapadnu obalu. Tvrdilo se čak da je donacija Trampu uslovljena time, ali su kao demantovali. Ona se inače na skupu protiv antisemitizma Trampove kampanje hvalila da Tramp ispuni sve što mu oni traže.

But a top confidant, Rabbi Shmuley Boteach, told the New York Times she’s against the establishment of a Palestinian state."

Tramp je inače ovih dana na radiju spominjao da bi Gaza mogla nakon obnove (u kojoj bi verovatno pored Izraelaca učestvovali on i zet mu Kušner) biti bolja od Monaka.

Edited by vememah
Posted
9 hours ago, radisa said:

Ako Tramp izgubi i ja bih stavio pare na ovo...

Stavi, jer nema rezona da bude drugacije nego 2020te

Posted (edited)

NiUZX5l.png

gkFwG6w.png

AtlasIntel is confirmed as the most accurate pollster of the 2020 Presidential Election
AtlasIntel had the best performance across all pollsters of the 2020 US Presidential Election with an average error of 2.01p.p. Our final national-level poll showing Biden with a 4.7 p.p. advantage is likely to be the single most precise estimate of the US popular vote. AtlasIntel also conducted the most precise polls across all pollsters for the states of Michigan and North Carolina. In all states polled by AtlasIntel, results fell within the margin of error of our estimates. The AtlasIntel average error was not only lower than that of other pollsters, but also lower than that of polling averages and model-based polling aggregators.

https://atlasintel.org/media/atlasintel-is-confirmed-as-the-most-accurate-pollster-of-the-2020-presidential-election

Bajden je pobedio s 4,5 procentnih poena prednosti.

Edited by vememah
  • Hvala 1
Posted (edited)
16 hours ago, braca said:

• Kamala ubedljivo pobedjuje, 320+ EV, 85-90M PV
  • Florida i/ili Teksas flipnuti u plavo
  • GOP perjanice poput MTG, Boebert, Cruz & co idu u penziju 
  • Demokrate dobijaju većinu u House i zadržavaju većinu u Senatu

Neka ovo ostane zabeleženo ovde, a razglabaćemo kad budemo imali rezultate.

Ako si toliko siguran u pobedu Kamale eno ti odlična kvota na kladionici pa uplati. 

Edited by Cash
Posted
44 minutes ago, Cash said:

Ako si toliko siguran u pobedu Kamale eno ti odlična kvota na kladionici pa uplati. 

Ne kladim se nikad (za pare). Imam već par opklada u toku za večeru… 

Ako sam omašio, posuću se pepelom, nemam problem da priznam kad pogrešim

Posted (edited)
18 minutes ago, braca said:

To ce Opus Dei ekipa u Vrhovnom sudu da im sredi? Da kaze da su masine stelovane.

Kakvi su to govnari.

Edited by Moonwalker
Posted
21 minutes ago, braca said:

Ne kladim se nikad (za pare). Imam već par opklada u toku za večeru… 

Ako sam omašio, posuću se pepelom, nemam problem da priznam kad pogrešim

Šanse da ti se desi ono pod 2, 3 i kombinovano 4 su realne nuli. Nula posto. Nema teoretske šanse. Kvote na tako nešto su astronomske, možeš bukvalno da se obogatiš ako staviš money where your mouth is. 

• +1 2
Posted (edited)
14 hours ago, 3opge said:

Ja mislim da se ovo sranje od izbora nece zavrsiti bez ponovljenog trumpovog ustanka i pokusaja da proglasi svoju pobedu posto poto.  Dakle cirkus od 6 januara ce se ponoviti posle 4 godine

Tramp neće priznati poraz nikada. On jednostavno nema taj gen u sebi. Ali neće biti nikakvog ustanka. Možemo da se sporimo oko toga šta se tačno dogodilo šestog januara i koje su šanse bile da tu Tramp ostane na vlasti, realno po meni 0,1% ali sada ni taj procenat ne postoji jer jednostavno čovek više nije predsednik, Heris je VP, promenjen je čak i zakon. Da li će biti protesta, verovatno. Šta će ti protesti da promene? Pa veće šanse za prevrat postoje u Srbiji posle protesta nego tamo. 

Što se tiče MTG u pitanju je nesnosna glupača, trenutna izlaznost u republikanskim krajevima države je odlična, ona sad aktivno radi da smanji tu izlaznosti. Količina iq kod izabranih članova kongresa sa R strane je ravna nuli. Na drugoj strani kad čujem odgovor Kamale za Gazu aktivno se zapitam kako je moguće da iko živ može da glasa za ono. 

Izbori su i dalje tossup. Ali ako gledamo šta kampanje rade, meni zaista Kamalina kampanja i šta forsira trenutno ne deluje kao pobednička. Uvek je bitnije čitati šta radi kampanja nego šta kažu pollovi nama dostupni. Ako je tebi srž kampanje da pričao o Trampovoj neuračunljivosti 17 dana pred izbore koji su u stvari uveliko počeli zbog EV, meni to ne deluje dobro. 

Edited by theanswer
  • +1 1
Posted

Meni je ovo bio nekako signal da je kontrolu nad Dem kandidatima i kampanjom čvrsto preuzelo luzersko krilo deep Democratic stratega™️ , taktičara™️ i konzultanata™️ i da je izvjesno da će to sve skupa luzerski i završiti

• Create New...