copkillah Posted September 24 Posted September 24 2 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Znam, nego više sumnjam da će ujutru svanuti novi dan nego da li je ovo istina, gledam te pojave i taj obrazac ponašanja godinama.. E vidiš, to što ti se dešava, ima svoje ime. Verovatno si ponekad u pravu, ali u ovom slučaju je to, kao što mu ime kaže, samo iluzija. 1
Vasilij Zajcev Posted September 24 Posted September 24 Važi, važi, kažem slobodan si nastaviti sa misijom.. Ja sam samo prolazio noseći zidno ogledalo..
copkillah Posted September 24 Posted September 24 2 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Važi, važi, kažem slobodan si nastaviti sa misijom.. Ja sam samo prolazio noseći zidno ogledalo.. Ogledala se često koriste u iluzijama, menjaju percepciju realnosti manipulacijom svetlosti, tako da podsvesno samo potvrđuješ ono šta sam već napisao.
Vasilij Zajcev Posted September 24 Posted September 24 Nisi shvatio metaforu, ja sam pronosio zidno ogledalo, ti si se brecnuo kad si video sopstveni odraz u njemu. I s punim pravom, mogu da dodam, ni meni se ne bi dopalo da to vidim..
copkillah Posted September 24 Posted September 24 Kao što rekoh, preduboko si zglajznuo u tu svoju iluziju. Izvuci se dok se ne zaglibiš još dublje. Delulu IS NOT the solulu.
Jeremija Posted September 25 Posted September 25 Quote Vice President Kamala Harris has more than doubled her lead over former President Trump with Asian American voters, compared to the advantage President Biden previously had, a new survey finds. Why it matters: New data from the nonpartisan APIAVote and AAPIData show that Harris, who is Black and Asian American, is generating excitement about one of the nation's fast-growing voting constituencies. The big picture: Asian American voters in recent elections have been among the Democratic coalition that made the difference for Democrats in battleground states like Georgia. By the numbers: According to the survey, 66% of Asian American voters now say they plan on voting for Harris compared to 28% for Trump. Only 6% said they were undecided or would back another candidate. In a previous survey, 46% of Asian American voters backed Biden and 31% supported Trump, while 23% said they planned to vote for someone else or were undecided. What they're saying: "What Harris has done has brought Asian American voters back into the presidential tent," said AAPI Data head Karthick Ramakrishnan. Ramakrishnan says he expects voter enthusiasm and turnout among this group to rival 2016 and 2020, a historic high. "Especially when you look at voter enthusiasm, this shows an electorate that is energized and is very likely to tip the scales." Zoom in: Harris' favorability among Asian American voters has increased 18 points since the spring. 62% of Asian American voters say they have a favorable opinion of Kamala Harris, compared to 35% who have an unfavorable opinion of her. Meanwhile, 28% of Asian American voters have a favorable opinion of Donald Trump, compared to 70% who have an unfavorable opinion of the former president. https://www.axios.com/2024/09/24/harris-asian-american-voters-survey
Jimmy Kowalski Posted September 25 Posted September 25 Harris i dalje slabije stoji od Bidena i kod crnacke i kod latino populacije. I to znacajno slabije.. 1
Patty Lee Posted September 25 Posted September 25 Sleepy Joe je i od Azijskih Amerikanaca 2020. imao podršku preko 70%.
Weenie Pooh Posted September 25 Posted September 25 (edited) Mali intermezzo u ovoj raspravi oko kukavnog antidemokratskog srpstva - pogledajmo gde su šta rade naša muslimanska braća. Lik konstatuje da se prave da im je stalo do Gaze, da navlače za Tramparu jer mrze žene i ostale pedere™ Kako nas je samo provalio, mashallah! Edited September 25 by Weenie Pooh
Weenie Pooh Posted September 25 Posted September 25 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Harris i dalje slabije stoji od Bidena i kod crnacke i kod latino populacije. I to znacajno slabije.. Da li je moguće, seksizam i transfobija se zapatili i među tamnoputima, astaghfirullah: 😢
vememah Posted September 25 Posted September 25 (edited) 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Harris i dalje slabije stoji od Bidena i kod crnacke i kod latino populacije. I to znacajno slabije.. Da, zasad deluje da će, ko god da pobedi, svakako biti tesnije od Bajdenovih 306:232 i 7 miliona glasova prednosti ukupno. Edited September 25 by vememah
Budja Posted September 25 Posted September 25 On 24. 9. 2024. at 2:05, Roger Sanchez said: Nije to memento nihil, nego tebe jebe "Klinton je kriv za sve" -itis, sindrom koji u Europi pogađa uglavnom samo memoriju jedne europske nacije, pogodi koje. Neki ovdje su to i proširili i proglasili Demokratsku stranku (američku) za transgeneracijskog neprijatelja srpstva. Da, toliko je DS neprijatelj srpstva da je ovde bilo 0 glasova za McCain-a i Romnija. Znam, reci ces, to je zato sto je Obama rasturio Hilari, ali i taj Obama je neki demokrata. Tako da nije rec o podeli demokrate*republikanci medju srpstvom nego neocon vs ostali.
Budja Posted September 25 Posted September 25 1 hour ago, vememah said: Da, zasad deluje da će, ko god da pobedi, svakako biti tesnije od Bajdenovih 306:232 i 7 miliona glasova prednosti ukupno. Deluje da Tramp dobija Arizonu i Nevadu (smanjena latino podrska demokratama), Pensilvanija, Micigen leaning Kamala, i Dzordzija na noz.
borris_ Posted September 25 Posted September 25 Pa Pensilvanija je kljuc za krajnju pobjedu valjda. 1
Recommended Posts