Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Moonwalker said:

Sta time zelis meni da kazes?

Ako vam je dobro, onda ništa. 

• +1 1
Posted (edited)
5 minutes ago, Amos said:

Ako vam je dobro, onda ništa. 

Ti ne znas da li je meni od ovoga dobro, ni sta ja povodom cega cinim u granicima pmojih mogucnosti. I tu cemo zavrsiti kada se ovoga tice.

Edited by Moonwalker
Posted
1 hour ago, Amos said:

I Bosna nije tema u SRJ na način na koji ti to vidiš, pogotovo s obzirom na to da vladajući mediji prilično podržavaju Ratka i Radovana (ništa čudno s obzirom na vlasničku strukturu) i prosečan srpski birač nema pojma šta se tamo dešava. Ali zna da je republika šumska srpski saveznik, plus to su neki muslimani koji su u njihovoj glavi verovatno odgovorni za handžar diviziju i klanje Srba.

E jebiga. 

Ovako?

• Hvala 4
  • -1 1
Posted
3 hours ago, James Marshall said:

Hoće li neko početi da čita šta se ovdje piše ili su svi ušančeni u svoje pa se više ni ne cimaju da iščitaju. 

Ne pričamo o tome ko bi za koga glasao, već ko kakav utisak ostavlja. U poređenju sa vremenom od prije 30-50-70-150 godina Kamala djeluje kao neko ko bi uvrh glave dobacio do nekog lošijeg kongresmena, ali eto sad je kandidat, super, glasaćemo je, jer je prekoputa ekipa zilota i pavijana, ali ne moramo od nje praviti mega giga Tedija Ruzvelta 2.0 kad to nije.  

Slabo se ovde poznaje istorija SAD. Izmedju Linkolna i T. Ruzvelta je bila citava serija kupljenih i slabih predsednika.

Posted

Sve nešto kontam da je najveći uspeh američke politike hirurški precizna podeljenost društva. 50:50. I tako čitav vek!

Onda pogledam navijačku ostrašćenost ljudi koji veze nemaju sa usa pa pomislim ok, pax americana, Srbija je svet.. nema više pljeskavica ima burgera.

Onda skontam taj švedski sto tema od "životne važnosti" i vidim ljude kako biraju po sopstvenom nazoru. Očigledno je "tematika" koja uzima izbore obojena žena.

Kao što je pre toga bio crnac. Ili tematika straha od migranata. Sve super teme od iste važnosti koliko i tema literarnog konkursa u ježu.

Da skratim ja, 50% nas je za trampa a 50% nas je za kamalu.

• +1 1
Posted
9 hours ago, Kenji said:

Sve nešto kontam da je najveći uspeh američke politike hirurški precizna podeljenost društva. 50:50. I tako čitav vek!

Onda pogledam navijačku ostrašćenost ljudi koji veze nemaju sa usa pa pomislim ok, pax americana, Srbija je svet.. nema više pljeskavica ima burgera.

Onda skontam taj švedski sto tema od "životne važnosti" i vidim ljude kako biraju po sopstvenom nazoru. Očigledno je "tematika" koja uzima izbore obojena žena.

Kao što je pre toga bio crnac. Ili tematika straha od migranata. Sve super teme od iste važnosti koliko i tema literarnog konkursa u ježu.

Da skratim ja, 50% nas je za trampa a 50% nas je za kamalu.

Neko mi je pre nek strannu objasnio kako je takva ostrascenost jer je u Americi jako bitno, ono it makes a difference, dal ce biti demokrate i dalje ili republikanci.

Jedino sto na forumu na ovoj temi ima jedno dvoje koji zive u USA.

Al nema veze - zenska prava, prezir prema Arapima, jedna velika nebitnost, machke i imigranti, Tramp bi uostalom genocidisao jache - sve ovo je ogled na temu mama vidi me kako sam lep i bolji od drugih.

• +1 1
Posted
11 hours ago, Peter Fan said:

Memorija sjecanja me jebe, plus nesto vaznijim stvarima sam se bavio tada.

Nije to memento nihil, nego tebe jebe "Klinton je kriv za sve" -itis, sindrom koji u Europi pogađa uglavnom samo memoriju jedne europske nacije, pogodi koje. 

Neki ovdje su to i proširili i proglasili Demokratsku stranku (američku) za transgeneracijskog neprijatelja srpstva.

• +1 3
Posted
34 minutes ago, Roger Sanchez said:

Neki ovdje su to i proširili i proglasili Demokratsku stranku za transgeneracijskog neprijatelja srpstva.

Ispravio sam ti ovo. Žuti ili plavi, isti je to hejt ovde, isti i mindset hejtera, Atlantik je plitak potok za pregaziti kad se razgoropade Vučići uveoci razočarani.

• +1 3
  • -1 1
Posted
27 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Ispravio sam ti ovo. Žuti ili plavi, isti je to hejt ovde, isti i mindset hejtera, Atlantik je plitak potok za pregaziti kad se razgoropade Vučići uveoci razočarani.

Ovo ne da si odvalio nego...

• +1 1
Posted
9 hours ago, Roger Sanchez said:

Nije to memento nihil, nego tebe jebe "Klinton je kriv za sve" -itis, sindrom koji u Europi pogađa uglavnom samo memoriju jedne europske nacije, pogodi koje. 

Neki ovdje su to i proširili i proglasili Demokratsku stranku (američku) za transgeneracijskog neprijatelja srpstva.

9 hours ago, Vasilij Zajcev said:

Znalci™.

• +1 3
  • Haha 1
Posted (edited)

Edited by Jimmy Kowalski
  • Hvala 1
Posted (edited)
13 hours ago, copkillah said:

Ovo ne da si odvalio nego...

Kapiram da istina boli ali tako je, jbg. A sad nastavi da širiš svisuistištvo i razotkrivaš žutogovništvo..

4 hours ago, Peter Fan said:

Znalci™.

Uveocitm

Edited by Vasilij Zajcev
Posted
5 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Kapiram da istina boli ali tako je, jbg. A sad nastavi da širiš svisuistištvo i razotkrivaš žutogovništvo..

Znaš, ako to stalno ponavljaš sebi, to ipak neće postati istina, koliko god ti to želeo i trudio se.

Posted

U isto vreme, neki irački copkillah isto to priča za republikance...

• Haha 1
Posted
4 minutes ago, copkillah said:

Znaš, ako to stalno ponavljaš sebi, to ipak neće postati istina, koliko god ti to želeo i trudio se.

Znam, nego više sumnjam da će ujutru svanuti novi dan nego da li je ovo istina, gledam te pojave i taj obrazac ponašanja godinama..

• Create New...