Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted (edited)

I Bosna nije tema u SRJ na način na koji ti to vidiš, pogotovo s obzirom na to da vladajući mediji prilično podržavaju Ratka i Radovana (ništa čudno s obzirom na vlasničku strukturu) i prosečan srpski birač nema pojma šta se tamo dešava. Ali zna da je republika šumska srpski saveznik, plus to su neki muslimani koji su u njihovoj glavi verovatno odgovorni za handžar diviziju i klanje Srba.

E jebiga. 

Edited by Amos
  • +1 2
Posted
Just now, Amos said:

I Bosna nije tema u SRJ na način na koji ti to vidiš, pogotovo s obzirom na to da vladajući mediji prilično podržavaju Ratka i Radovana (ništa čudno s obzirom na vlasničku strukturu) i prosečan srpski birač nema pojma šta se tamo dešava. Ali zna da je republika šumska srpski saveznik, plus to su neki muslimani koji su u njihovoj glavi verovatno odgovorni za handžar diviziju i klanje Srba.

E jebiga. 

Upravo tako. I zato se niko od naših aktuelnih političara ne bavi time, a eno diže se spomenik Draži Mihajloviću.

Posted (edited)
48 minutes ago, James Marshall said:

Ja pričam. Ti mene sve vrijeme želiš da odvedeš u priču koja nema veze sa mojom početnom tezom, da bih raspravljao o nečemu o čemu uopšte nisam imao namjeru da raspravljam niti po tom pitanju imam nešto drastično različito mišljenje.  

Njegov fan klub i pritajeni fan klub se ne dobijaju nikakvom ponudom pa da je ona ma kakva.

31 minutes ago, Peter Fan said:

Valjda je moguce biti protiv Trumpa, i ujedno reci da je Kamala nakon Trumpa i uz W najslabiji predsjednicki kandidat u zadnjih 30 godina, ako ne i vise. 

Em je intelektualno tanka, em se nicim nije istakla tokom VP termina (da ne kazem nesto teze), te bez isprofilisane politike.

Ko nije intelektualno tanak? Jedan primer. Pelosi, no je matora?  Ko jos? 

Mozda veliki intelektualni kapaciteti nece da se trose sa ovim govedom u ovom vremenu.

Ko je intelektualac na drugoj strani?  I sta ima intelektualno u onom zlu? Ljudsko, humano, hriscansko?

iza je samo teska socijalna i psihijatrijska patologija koja se dokopala nezamislive love. I takva bukvalno “siluje” ostatak.

Edited by Moonwalker
Posted
1 minute ago, Sammael said:

Upravo tako. I zato se niko od naših aktuelnih političara ne bavi time, a eno diže se spomenik Draži Mihajloviću.

Nema ništa od toga, ne brini. Samo klasično dizanje tenzija i skretanje teme. Kod fokus grupa™ to ne bi prošlo dobro.

Posted (edited)
5 minutes ago, Sammael said:

Samo što mi potrošismo 17+ godina ovde pišući protiv toga po celom spektru tema, a sad je zbog ličnog biasa ok malo da se sačeka za možda bolje sutra. To sutra će biti jezivo za jednu ili dve grupe ljudi ko god pobedi na ovim izborima. 

Indy je ovu temu zaključao u svom poslednjem postu pred odlazak u još jedan zauvek. 

Edited by Amos
Posted
Just now, Amos said:

Samo što mi potrošismo 17+ godina ovde pišući protov toga po celom spektru tema, a sad je zbog ličnog biasa ok malo da se sačeka za možda bolje sutra. To sutra će biti jezivo za jednu ili dve grupe ljudi ko god pobedi na ovim izborima

Indy je ovu temu zaključao u svom poslednjem postu pred odlazak u još jedan zauvek. 

Nažalost, da.

Posted
2 minutes ago, Moonwalker said:

Njegov fan klub i pritajeni fan klub se ne dobijaju nikakvom ponudom pa da se jedu govna kakva je ona.

Kao što rekoh, manje zlo je spirala nadole. Nije slobodan pad, ali je spirala na dole. 

• +1 1
  • Hvala 1
Posted (edited)
4 minutes ago, James Marshall said:

Kao što rekoh, manje zlo je spirala nadole. Nije slobodan pad, ali je spirala na dole. 

Pa da li kociti ili pustiti odmah da se sve olupa, pitanje je sad.

Edited by Moonwalker
Posted

Pa znaš šta, ako je samo odlaganje neumitnog da bi se iz pepela rodilo nešto što valja, nisam siguran šta je pravi odgovor. Ali opet, daleko smo otišli od početnih premisa. 

Posted (edited)

Za mene je kociti i plivati na necem iole prihvatljivom dok se ne nadje nacin za U turn. Makar za neke, ali eto svakom svoje.

Edited by Moonwalker
Posted

Pustili smo mi da se olupa, pa vidi sad

Posted

3 minutes ago, Moonwalker said:

Pa da li kociti ili pustiti odmah da se sve olupa, pitanje je sad.

IMG_1289.thumb.jpeg.7a56a05c83dc6de1e2624799c65239b8.jpeg

Da pitamo njih šta bi radije ili da ne smaramo bracu? 

• +1 1
  • Hvala 1
  • Tužno 1
Posted (edited)
7 minutes ago, Amos said:

IMG_1289.thumb.jpeg.7a56a05c83dc6de1e2624799c65239b8.jpeg

Da pitamo njih šta bi radije ili da ne smaramo bracu? 

To sa Trampom i JD Vensom prestaje? Nisu li oni najbolji drugari za Bibijem?

Koga za to da priupitam(o)? Stotine hiljada Izraelaca je bilo na ulicama da ludak ode. 

Edited by Moonwalker
Posted
1 minute ago, Moonwalker said:

To sa Trampom i JD Vensom prestaje? Nisu najbolji drugari za Bibijem?

Naravno da ne prestaje. Nikad ništa neće prestati, ta zemlja jednoroga i čarobnog mira postoji samo u našim mladalačkim idealima. Navijati za neko naše bolje sutra u bilo kojoj od ovih opcija je ogavno. Kako ide ono kod Dostojevskog; Radije ću ostati sa svojim neosvećenim patnjama.Radije ću ostati na svojoj neosvećenoj patnji i na svom neiskaljenom ogorčenju,makar i ne bio u pravu.Pa i previsoku su cijenu odredili toj harmoniji,nije za naš džep tolika ulaznina.I zato hitam da vratim svoju ulaznicu.Ako sam pošten čovjek,dužan sam je što prije vratiti.To upravo i činim.Nije da ja Boga ne priznajem,Aljoša,nego mu samo najponiznije vraćam ulaznicu.

• +1 4
Posted (edited)
16 minutes ago, Amos said:

Naravno da ne prestaje.

Pa kad ne prestaje, sta je svrha ovog citata iz Karamazovih? Sta time zelis meni da kazes?

Edited by Moonwalker
  • Create New...