Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted (edited)

Eto sta kazu polovi, a zamisli da je njim obrisala patos kako zasluzuje. a posebno ona djubrad iza njega. Izasao bi u roku od odmah na 70%. I opet bi bilo da je ona zajebala.

Edited by Moonwalker
Posted (edited)

Edited by vememah
Posted

Za sve vas kojima Kamala nije dobra, ubedljiva, odlučna, štatijaznam... postavio sam pre par strana video gde neka žena kaže da bi glasala za bilo koga sa demokratske strane, pa čak i da kandiduju - sendvič. Potpuno se slažem sa njom.

Mogu da shvatim da niste u toku, mada je i to u današnje vreme uptiljivo, sve se može saznati za par minuta, samo kad se hoće. Na republikanskoj strani je danas čisto nepatvoreno zlo, koje će u slučaju pobede zapaliti Ameriku, a moguće i ceo svet. 

Trump Promises Immigrants He Wants to Deport Will Get Serial Numbers

Immigrants are no longer welcome in Donald Trump’s America. Instead, the Republican presidential nominee posited that under his potential second administration, he would round up and mass-deport noncitizens based on their “serial numbers.”

Speaking with Full Measure’s Sharyl Attkisson, Trump argued that the United States—which was founded by and has historically been a nation of immigrants—shouldn’t be a “dumping ground” for newcomers.

“But we’re getting the criminals out, and we’re going to do that fast, and we know who they are, and the local police know their names, and they know their serial numbers,” Trump said. “They know everything about them.”

Trump has regularly mimicked Adolf Hitler during his campaign. But the mention of serial numbers—a terrifying echo of the identification numbers forcibly tattooed on concentration camp prisoners—is one of his most chilling references yet.

“We’re not a dumping ground,” Trump continued. “We’re going to get all of those people out, and we’re going to get them out fast.”

Attkisson then asked Trump how he even intends to carry out mass deportations. “A lot of the millions of people have had children who are American citizens, and don’t you think the first time there is an image on television of a family tearfully being told to board a bus that that whole program would end?” she asked.

Trump agreed and offered a solution: less media coverage.

“That’s right,” he said. “If you take a young woman with two beautiful children, and you put her on a bus, and it ends up on the front page of every newspaper. It makes it a lot harder.

“You put one wrong person onto a bus or onto an airplane, and your radical left lunatics will try and make it sound like the worst thing that’s ever happened,” he added.

Posted (edited)
7 hours ago, James Marshall said:

Opet ti u klin ja u ploču. Ti meni sve vrijeme pričaš kakvi su ovi oko Trampa, to znamo. I znamo, što sam isto sto puta napisao, da u dvopartijskom sistemu možeš biti ili za jednog od dva kandidata ili protiv jednog od dva kandidata (ili da apstiniraš). Super je biti protiv Trampa, ali to Kamalu ne čini, bar u mojim očima, vrhunskim političarem i magom javnog nastupa. Možda je čini boljim od ekipe protiv koje je. Nekad je to dovoljno, nekad nije, bar meni. 

Ti mene kao da pokušavaš da ubijediš da glasam za nju jer zaboga vidi kakvi su ovi preko plota, ja samo kažem da meni ona ne ostavlja nikakav utisak i da joj je PR u najmanju ruku oportun i šupljikav. Ništa više od toga. Da li bih da imam pravo glasa u SAD glasao za nju iz prostog razloga što su mi ovi drugi odvratni, da, što bi rekli bio bih likely voter. Da li mi se to sviđa potpuno? Ne, ja bih radije i neke druge opcije pored nje. Da li imam zamjerki na njene nastupe i kampanju? Volio bih da imam pravo da imam zamjerke.

Ja šta god napišem sad svede se na "vidi kakva je ekipa debila prekoputa". Odlično, ali to ne čini suprotnog kandidata super kandidatom, već manjim zlom a od politike glasanja za manje zlo mi se kenja. 

Hoće li neko početi da čita šta se ovdje piše ili su svi ušančeni u svoje pa se više ni ne cimaju da iščitaju. 

Ne pričamo o tome ko bi za koga glasao, već ko kakav utisak ostavlja. U poređenju sa vremenom od prije 30-50-70-150 godina Kamala djeluje kao neko ko bi uvrh glave dobacio do nekog lošijeg kongresmena, ali eto sad je kandidat, super, glasaćemo je, jer je prekoputa ekipa zilota i pavijana, ali ne moramo od nje praviti mega giga Tedija Ruzvelta 2.0 kad to nije.  

Edited by James Marshall
  • +1 3
Posted
3 minutes ago, braca said:

Za sve vas kojima Kamala nije dobra, ubedljiva, odlučna, štatijaznam... postavio sam pre par strana video gde neka žena kaže da bi glasala za bilo koga sa demokratske strane, pa čak i da kandiduju - sendvič. Potpuno se slažem sa njom.

Mogu da shvatim da niste u toku, mada je i to u današnje vreme uptiljivo, sve se može saznati za par minuta, samo kad se hoće. Na republikanskoj strani je danas čisto nepatvoreno zlo, koje će u slučaju pobede zapaliti Ameriku, a moguće i ceo svet.

Šta ga je sprečilo prošli put to da uradi i zašto bi mu to ovaj put pošlo za rukom?

A šta znam, meni je čisto i nepatvoreno zlo neko ko podržava genocid, uključujući ove niže oblike života sa konvencije demokrata:

image.png.f774290e27c8f22ba87c24681b35e500.png

• Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

@James Marshall

Da ti ja kazem nesto, da im da pare unapred uzeli bi lovu i glasali opet za njega. Spremna sam da se kladim u to.

Da je Tedi Ruzvelt 2.0 licno u njenom pakovanju opet isto.

Njoj je jedina sansa da istera do poslednjeg one koji kapiraju da ce to zlo doci i po njih.

Edited by Moonwalker
Posted
Just now, Moonwalker said:

@James Marshall

Da ti ja kazem nesto, da im da pare unapred uzeli bi lovu i glasali opet za njega. Spremna sam da stavim pare na to.

Da je Tedi Ruzvelt 2.0 u mjenom pakovanju opet isto.

Pa kako smo došli do toga, teško da je samo jedna strana samo kriva. 

Posted

Ne mogu demokrate da kandiduju sendvič, Trump u toj podeli onda ispade giant douche a znamo svi da je obrnuto.

• Haha 3
Posted (edited)
13 minutes ago, copkillah said:

Šta ga je sprečilo prošli put to da uradi i zašto bi mu to ovaj put pošlo za rukom?

Sprečili su ga par normalnih ljudi oko njega i profesionalna nestranačka administracija. Normalnih u okruženju više nema (40 od 44 ljudi iz njegovog prethodnog kabineta tvrdi da ga ne treba pustiti ni blizu), a jedan od prvih poteza koje javno najavljuje je otpuštanje kompletne administracije i postavljanje poltrona. 

Edited by braca
  • +1 3
Posted
1 minute ago, braca said:

Sprečili su ga par normalnih ljudi oko njega i profesionalna nestranačka administracija. Normalnih u okruženju više nema (40 od 44 ljudi iz njegovog prethodnog kabineta tvrdi da ne treba pustiti ni blizu), a jedan od prvih poteza koje javno najavljuje je otpuštanje kompletne administracije i postavljanje poltrona. 

Hvala, a sad da se vratimo na moju omiljenu temu.

Po čemu se tačno ovi predstavnici pRiStoJnE aMeRiKe razlikuju od MAGA inbreda, u ljudskom smislu?

• +1 1
Posted

22 minutes ago, braca said:

Trump Promises Immigrants He Wants to Deport Will Get Serial Numbers

Takve osobe kao što je ta žena su obične budale i zaslepljeni ekstremisti koje treba zaobilaziti u širokom luku, na kojoj god da su strani i u kojoj god da su zemlji. Naravno da je apsolutno neophodno gledati ko su kandidati na izborima i po tome glasati ili uopšte ne izlaziti na izbore, ne mora se glasati baš za svakog imbecila jer protiv nekoga koga iskonski prezireš.

Za bold - sreća, pa svet sada nije u plamenu, te će ga Tramp zapaliti. 

• +1 1
Posted
4 minutes ago, copkillah said:

Hvala, a sad da se vratimo na moju omiljenu temu.

Po čemu se tačno ovi predstavnici pRiStoJnE aMeRiKe razlikuju od MAGA inbreda, u ljudskom smislu?

Pa da, potpuno su isti MAGA manijaci koji bi da deportuju milione i ovi kojima se besna rulja unosi u lice. Posle DNC su svi išli da genocidišu decu u Gazi.

Bravo. 

• +1 1
Posted (edited)
29 minutes ago, James Marshall said:

Pa kako smo došli do toga, teško da je samo jedna strana samo kriva. 

Zemljace dragi,  pre par decenija dve klinke od 18 godina u matematickom odeljenju koje uzgred imalo 2/3 devojcica. Jedna bukva “filozof” dize svaku ponaosob da nam objasni pred celim odeljenjem da smo najobicnije bubalice na smeru sa desetak matematika, a da su nasi drugari prirodno pametni.  Jedna je doktorirala u Nemackoj. Radi za renomirani sertifikacionu instituciju
Devedestih sama pod sankcijama busom i zaledjenim vozom  isla u Budimpestu i Bukurest da polaze TOEFL. 

Bukva je imala, posao, platu, zdravstveno osiguranje, penziju, stan. Socijalizovana je sa tim.

Sta mislis koliko se takvih sretne u profesionalnom zivotu? To je profil dobrog dela njegovih glasaca koji se nikad nece promeniti sta god da im das ili ponudis, jer se identifikuje sa onim sto je Tramp makar u snovima.   

Nismo nikako dosli tu od negde, nego smo/su se slabo pomakli od neceg drugog.  A i to sto se pomakli bi da resetuju.

Edited by Moonwalker
  • Hvala 1
Posted
4 minutes ago, braca said:

Pa da, potpuno su isti MAGA manijaci koji bi da deportuju milione i ovi kojima se besna rulja unosi u lice. Posle DNC su svi išli da genocidišu decu u Gazi.

Bravo. 

Kao prvo, ne blamiraj se, niko se na snimku nikome ne unosi u lice, ali ok, glumljenje žrtve nije neočekivano, to je taj majndset.

Kao drugo, hvala ti, pošto iz onog "totalno neobavešteni il ibeskrajno zlonamerni i glupi" mogu sada komotno da precrtam ono "totalno neobavešteni" kada su Kamala fanbojs u pitanju.

• +1 2
Posted
1 minute ago, Moonwalker said:

Zemljace dragi,  dve klinke od 18 godina u matematickom odeljenju koje uzgred imalo 2/3 devojcica. Jedna bukva “filozof” dize svaku ponaosob da nam objasni pred celim odrljenjem da smo najobicnije bubalice na smeru sa desetak matematika, a da su nasi drugari prirodno pametni.  Jedna je doktorirala u Nemackoj. Radi za renomirani sertifikacionu instituciju
Devedestih sama pod sankcijama busom i zaledjenim vozom  isla u Budimpestu i Bukurest da polaze TOEFL

Bukva je imala, posao, platu, zdravstveno osiguranje, penziju, stan. Socijalizovana je sa tim.

Sta mislis koliko se takvih sretne u profesionalnom zivotu? To je profil dobrog dela njegovih glasaca koji se nikad nece promeniti sta god da im das ili ponudis, jer se identifikuje sa onim sto je on makar u snovima.  

Nismo nikako dosli tu od negde, nego smo/su se slabo pomakli od neceg drugog.  A i to sto se pomakli bi da resetuju.

Na početku rata u Bosni na čelu GOP je bio GHWB. 

• Create New...