Sammael Posted September 23 Posted September 23 Od Monroove doktrine je tako, i neće se nikada promeniti. Stoga, možda da prestaneš da se čudiš?
Mel Posted September 23 Posted September 23 Just now, Sammael said: Od Monroove doktrine je tako, i neće se nikada promeniti. Stoga, možda da prestaneš da se čudiš? Cudjenje je pod navodnicima. Sem toga ne vidim kako Monroova doktrina diktira individualnoj puchini da mora da uzme jednog od ponudjenih genocid Joova i proziva druge koji u njihovom genocid Jou ne vide moralnu vertikalu prochoisa, a i onaj drugi bi 'genocidirao jos vise' da dodje. 1 1
copkillah Posted September 23 Posted September 23 21 minutes ago, Sammael said: Obama je bio megaharizmatičan pa je opet uspeo da uradi jedno veliko ništa s obzirom na očekivanja. Meni je Kamala, u poređenju s Bajdenom i Trampom, jedno relativno normalno ljudsko biće. Koliko je to moguće za establišment političara. Normalno ljudsko biće koje je nepotrebno dugo zadržavalo ljude sa sitnim prestupima u zatvorima kako bi bili jeftina radna snaga za korporacije? 1
copkillah Posted September 23 Posted September 23 4 hours ago, braca said: Mda, dobro poznata srpska mantra svejetoisto, dve strane iste medalje itd… Pa nazovi to kako god hoćeš, ali je činjenica ono šta sam napisao 1
Mel Posted September 23 Posted September 23 Just now, copkillah said: Normalno ljudsko biće koje je nepotrebno dugo zadržavalo ljude sa sitnim prestupima u zatvorima kako bi bili jeftina radna snaga za korporacije? Vidis kako je, nema veze ako si desna ruka genocid joa, ili ako sluzis djavolu koliko uspes na svom putu ka vrhu, vazno je biti crno zensko koje podrzava abortuse. Jer nije sve isto, neko je beli muskarac a neko crna zena i to su te neke razlike.
Sammael Posted September 23 Posted September 23 7 minutes ago, copkillah said: Normalno ljudsko biće koje je nepotrebno dugo zadržavalo ljude sa sitnim prestupima u zatvorima kako bi bili jeftina radna snaga za korporacije? Relativno normalno za političara i u poređenju s drugom dvojicom, vrlo sam jasno napisao. Idi vidi da nisam negde drugde, recimo na tvom ljubljenom hrvatskom primorju gde nema loših ljudskih bića.
Moonwalker Posted September 23 Posted September 23 (edited) 36 minutes ago, James Marshall said: Žena samo vrti neka opšta mjesta i parole koje ništa ne znače. Sta da vrti? Kad joj se zavlace u matericu, podsecaju je da nema sta da se puva jer sa svim iza sebe i da mora da zna gde joj je mesto. Posle izbora harizmaticnog Obame su digli laznu hajku za krstenicu i ko su pravi, a ko nepravi Amerikanci, jer predsenik moze biti i olos samo da nije pigmentiran Edited September 23 by Moonwalker
Sammael Posted September 23 Posted September 23 10 minutes ago, Mel said: Cudjenje je pod navodnicima. Sem toga ne vidim kako Monroova doktrina diktira individualnoj puchini da mora da uzme jednog od ponudjenih genocid Joova i proziva druge koji u njihovom genocid Jou ne vide moralnu vertikalu prochoisa, a i onaj drugi bi 'genocidirao jos vise' da dodje. Pučinu boli kurac za spoljnu politiku, to je jasno svakome ko je 5 minuta proveo unutar SAD. Al dobro, nastavite da svršavate na Trampa, ipak je on pre neki dan rekao da Jevreji koji ne glasaju za njega nisu praaaavi Jevreji. 7
copkillah Posted September 23 Posted September 23 1 minute ago, Sammael said: Relativno normalno za političara i u poređenju s drugom dvojicom, vrlo sam jasno napisao. Idi vidi da nisam negde drugde, recimo na tvom ljubljenom hrvatskom primorju gde nema loših ljudskih bića. Ae šta se odmah drkaš, nisam te napao, već sam postavio normalno pitanje, s obzirom da ne odaješ utisak ovčice zaluđene američkim političarima bilo koje boje.
copkillah Posted September 23 Posted September 23 2 minutes ago, Sammael said: Pučinu boli kurac za spoljnu politiku, to je jasno svakome ko je 5 minuta proveo unutar SAD. Al dobro, nastavite da svršavate na Trampa, ipak je on pre neki dan rekao da Jevreji koji ne glasaju za njega nisu praaaavi Jevreji. Pa onda iz perspektive svih onih koji su pogođeni njihovom spoljnom politikom, oni bukvalno zaslužuju Trampa. 1 1 1
Sammael Posted September 23 Posted September 23 Just now, copkillah said: Ae šta se odmah drkaš, nisam te napao, već sam postavio normalno pitanje, s obzirom da ne odaješ utisak ovčice zaluđene američkim političarima bilo koje boje. Ne znam što bi bilo ko u srbiji bio zaluđen bilo kojim političarem, srpskim, američkim, ruskim, engleskim, kineskim, pa mi ovde najbolje znamo kakva su svi govna. Izbor je poznat, Kamala vs. Tramp. U toj jednačini smatram da je ovo prvo nešto manje zlo, između ostalog jer nije izlapeli starac kome QAnon v2.0 kreira politiku. 4 1
Mel Posted September 23 Posted September 23 1 minute ago, Sammael said: Pučinu boli kurac za spoljnu politiku, to je jasno svakome ko je 5 minuta proveo unutar SAD. Al dobro, nastavite da svršavate na Trampa, ipak je on pre neki dan rekao da Jevreji koji ne glasaju za njega nisu praaaavi Jevreji. Kapiram da je nekom ko je prigrlio srcem i dushom jedan bukvalno raspali izbljuvak od zene neshvatljivo da joj neko prigovara a da nije sasvim sugurno prigrlio drugog raspalog izbljuva. Jer kako drugachije? Inache sve do jednog USA glasachi pishu ovde, sure thing.
copkillah Posted September 23 Posted September 23 Just now, Sammael said: Ne znam što bi bilo ko u srbiji bio zaluđen bilo kojim političarem, srpskim, američkim, ruskim, engleskim, kineskim, pa mi ovde najbolje znamo kakva su svi govna. Izbor je poznat, Kamala vs. Tramp. U toj jednačini smatram da je ovo prvo nešto manje zlo, između ostalog jer nije izlapeli starac kome QAnon v2.0 kreira politiku. To je samo privid manjeg zla. Manje zlo za same Amerikance, kao što sam napisao u prethodnom postu. Ne vidim baš da oni zaslužuju manje zlo kao nacija, da se ne lažemo. Postoji i ta mogućnost da on još jače podržava genocid, ali ne vidim koliko može jače od ovoga, jedino još fali da SAD lično bombarduju Gazu.
Sammael Posted September 23 Posted September 23 2 minutes ago, copkillah said: Pa onda iz perspektive svih onih koji su pogođeni njihovom spoljnom politikom, oni bukvalno zaslužuju Trampa. Ako Amerika propadne, ostatak sveta ode u kurac ekonomski. Isto važi za Kinu. Zato nikad ne priželjkujem takve stvari. 5
Sammael Posted September 23 Posted September 23 Just now, Mel said: Kapiram da je nekom ko je prigrlio srcem i dushom jedan bukvalno raspali izbljuvak od zene neshvatljivo da joj neko prigovara a da nije sasvim sugurno prigrlio drugog raspalog izbljuva. Jer kako drugachije? Inache sve do jednog USA glasachi pishu ovde, sure thing. Koristiš 1/1 MAGA terminologiju, šta drugo zaključiti? 2
Recommended Posts