Ivo Petović Posted September 22 Posted September 22 5 minutes ago, Weenie Pooh said: Za razliku od tebe, ja pišem tačno ono što mislim i ne bavim se sagovornicima na taj "ja bogata (integritetom) a ti govno" način. Ti, pak, u Mehdijevom budalisanju ne želiš da vidiš banalno vote blue agitovanje (slično onom koje je vadilo Čomskog iz naftalina svake druge godine), već hrabro novinarstvo koje raskrinkava desničarski grift. O tzv. dokazima za to nešto kasnije. Opet, za razliku od tebe koji mlataraš uvredama kao naloženi pubertetlija koji je koliko juče otkrio čari onlajn anonimnosti, meni uopšte nije cilj da te vređam. Tri, odnosno četiri, pasusa razmaka
Weenie Pooh Posted September 22 Posted September 22 Pa gde je kontradikcija? Samo ti crtam da nepotrebno učitavaš shit-slinging, toga na mojoj strani vrlo retko ima. ("Kritika da, ali primitivno vređanje zaboravite, gospodo!") Bavim se tvojim tragikomičnim stavovima - o Napoleonu, Taibiju, Tviteru, itd - a ne tobom lično.
copkillah Posted September 22 Posted September 22 5 hours ago, braca said: Ne vidiš ti ništa. Ako si od svega što se dešava zapamtila tampone i mačke, imam vest za tebe : ili si totalno neobaveštena, ili beskrajno zlonamerna i glupa. U stvari mislim da je u pitanju kombinacija ta dva faktora. a u stvari si efektno opisao prosečnog fanboja plavo/crvene opcije
Ivo Petović Posted September 22 Posted September 22 10 minutes ago, Weenie Pooh said: Pa gde je kontradikcija? Samo ti crtam da nepotrebno učitavaš shit-slinging, toga na mojoj strani vrlo retko ima. ("Kritika da, ali primitivno vređanje zaboravite, gospodo!") Bavim se tvojim tragikomičnim stavovima - o Napoleonu, Taibiju, Tviteru, itd - a ne tobom lično. I sad ja tebi treba da quotujem samog tebe pre dva posta, gde si ti mene isprozivao da se bavim tvojim integritetom, iako to uopšte nisam uradio...dovoljno je pročitati post i zaključiti, pa onda back and forth oko ovih tema koje smo x puta već raspravljali, dok sam još mislio da u tome ima nekog smisla. Smorili smo, i nikome to nije interesantno. Vežbaj se na nekom drugom. Makar je ova rasprava dovela do pominanja Napoleona i Taibija u istoj rečenici, nešto što se verovatno nigde drugde na internetu nije dogodilo. Dosta za danas, i zauvek.
James Marshall Posted September 22 Posted September 22 (edited) Slušao sam nedavno neke izjave i intervjue gospođe Haris, nisam do sad obraćao pažnju a i nije bilo nekog materijala. Pa koliko je ono dosadno i lišenog bilo kakvog sadržaja, ok, Donald djeluje da će sam sebe da pobijedi. Ekipa iz Kamalinog štaba treba samo da pusti da se Donald sapliće do kraja, ali sama Kamala je jedno takvo isprazno neharizmatično stvorenje, stvarno je tragično da će ona biti neko ko će da pokupi kajmak od Trampovog raspada. Ladno je Meril Strip nazvala Merilin Kao Sara Pejlin i njen O'Bajden Edited September 22 by James Marshall 4 1 1
duma Posted September 22 Posted September 22 14 hours ago, 3opge said: Skoro 50% degenerika koji ce da glasaju za trumpa je porazavajuca cinjenica, samo me zanima koji ce izgovor biti sada za srpsku subdijasporu, bajden nas je bombardovao a sta nam je uradila kamala? Šta misliš o degenericima za koje je doskora Bajden bio mnogo bolji kandidat od Haris? Ovde su neki za nju tvrdili da je glupača koju niko ne voli, a da Bajden ima mnogo veće šanse od nje. Da li su ovde neki bili za njega što nas je bombardovao? Normalnije mi je i to nego da su bili baš toliko glupi da ne vide da je za dom, a ne za Belu Kuću. 1
braca Posted September 23 Author Posted September 23 5 hours ago, copkillah said: a u stvari si efektno opisao prosečnog fanboja plavo/crvene opcije Mda, dobro poznata srpska mantra svejetoisto, dve strane iste medalje itd…
Mel Posted September 23 Posted September 23 7 hours ago, James Marshall said: Slušao sam nedavno neke izjave i intervjue gospođe Haris, nisam do sad obraćao pažnju a i nije bilo nekog materijala. Pa koliko je ono dosadno i lišenog bilo kakvog sadržaja, ok, Donald djeluje da će sam sebe da pobijedi. Ekipa iz Kamalinog štaba treba samo da pusti da se Donald sapliće do kraja, ali sama Kamala je jedno takvo isprazno neharizmatično stvorenje, stvarno je tragično da će ona biti neko ko će da pokupi kajmak od Trampovog raspada. Ladno je Meril Strip nazvala Merilin Kao Sara Pejlin i njen O'Bajden Ma bukvalno kao neki medikritet i to dosadni. Ali to valjda i nije prebitno, ako ce slusati sta joj kazu i klimati glavom ionako mnogi drugi voze voznju tamo. 3
Moonwalker Posted September 23 Posted September 23 (edited) Dugogodisnji javni tuzilac Kalifornije mediokritet dosadnii i glupaca koja ce slusati sta joj drugi kazu. Sta jos kazu izvori iz Kremlja? 7 hours ago, James Marshall said: ali sama Kamala je jedno takvo isprazno neharizmatično stvorenje Od kad je za predsednika drzave treba da bude neophodna harizma ili da zabavi populaciju? Od cega ce da zive komicari? Politici su potrebne zive dosade, a za zabavu postoje cirkusi i slicno. Eno medju onim drugima krs “zanimljivih” personalitija? Prosto da je coveku tesko da odabere ko je od te bagre zanimljiviji. Odvratni i spolja i i iznutra. Svi pazljivo finansirani od ljudskog olosa. I onda se zalite na isto u Srbiji? Edited September 23 by Moonwalker 3 1 2
Sammael Posted September 23 Posted September 23 Obama je bio megaharizmatičan pa je opet uspeo da uradi jedno veliko ništa s obzirom na očekivanja. Meni je Kamala, u poređenju s Bajdenom i Trampom, jedno relativno normalno ljudsko biće. Koliko je to moguće za establišment političara. 7 1 1
James Marshall Posted September 23 Posted September 23 Ok, harizma na stranu odnosno antiharizma, zapravo, govorim više o njenom deliveriju i tome šta govori, to je sve floskula do floskule koju kao da izbacuje android koga pogoni malo sporiji kompjuter koji se jedva bori i sa chatGPT-jem, nešto razvlači dok priča kao da kupuje vrijeme ili joj PR rade isti kao i Vučiću pa forsiraju to "da narod razume". Žena samo vrti neka opšta mjesta i parole koje ništa ne znače. Ja i govorim o tome kakav utisak odaje, kakav će joj biti track record bumo vidli, mada koliko sam ispratio nije se proslavila ni ranije no nije to poenta. Jednostavno mi je neubjedljiva, Obama je bio faca, to što nije uradio ništa ili jeste je predmet neke druge diskusije. 1 1
Mel Posted September 23 Posted September 23 15 minutes ago, Moonwalker said: Dugogodisnji javni tuzilac Kalifornije mediokritet dosadnii i glupaca koja ce slusati sta joj drugi kazu. Mmda, sigurna sam da ce zaleci za good causes jer je normalna osoba, kao recima onaj slon u sobi koga necemo pominjati jer je tako do-sad-no i sma-ra vec. Totalno ce neslusati sta joj drugi kazu, tako je i dosla na mesto male od klimoglava.
Sammael Posted September 23 Posted September 23 @Mel a ceniš da će Tramp baš onako muški da zalegne protiv Izraela? MAGA aktivisti su totalno pro-palestinski orijentisani?
Moonwalker Posted September 23 Posted September 23 (edited) 20 minutes ago, Mel said: Mmda, sigurna sam da ce zaleci za good causes jer je normalna osoba, kao recima onaj slon u sobi koga necemo pominjati jer je tako do-sad-no i sma-ra vec. Totalno ce neslusati sta joj drugi kazu, tako je i dosla na mesto male od klimoglava. Jesu li to nesnimljini ostaci iz scenarija za Mean girls? Nikakav apel nema na konzumente 4chan svih rasa koji bi da distribucija ckepi bude socijalizovana i da se zna ko je kome gazda. @Sammael Zadnje pujdanje mu je na sekularne americke Jevreje. To sad njihovi autosovinisti. Pa kad razjarca Klanovce. Edited September 23 by Moonwalker
Mel Posted September 23 Posted September 23 3 minutes ago, Sammael said: @Mel a ceniš da će Tramp baš onako muški da zalegne protiv Izraela? MAGA aktivisti su totalno pro-palestinski orijentisani? Ah pa nisam ja jedna takva elita kao neki ovde pa da tvrdim da u USA bilo koji predsednik, kandidat ili deo establishmenta radi bilo sta sem chistog djavoljeg posla. To ono kao i jeste izvor sveg mog 'cudjenja' time sto neko istovrmeno prica o nekim principima demokratiji ili vec kakvim vrednostima i zaleze onako srcem i dusom za svoj varijetet genocide Joea. Genocide Joe in the meantime u svakoj reiteraciji vec skoro 100 godina.
Recommended Posts