Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted (edited)

nabio im je sada svoj mali beli, pardon narandzasti,  kurcic u crna dupeta, svim tim "non-white" sto su tako zdusno glasali za njega

Edited by 3opge
Posted (edited)

Dok jos tema nija zatvorena da dodam jedan zanimljiv pogled na izbor trampa iz ugla preduzetnika/podcastera 

Edited by Lezilebovich
  • Haha 2
Posted

Da, a sarlatani Vivek i Musk ce problem birokratije da rese. Dogadja se sta je Platon vec davno rekao: masa bira sarlatana autokratu jer misli da ce je on zastiti od specijalnih interesa i oligarhije. How yes no. 

• +1 2
Posted

Meni je najsmešnije što su na čelo te agencije koja bi trebalo da "reši" nagomilanu birokratiju postavili DVE osobe... 

• Haha 8
Posted
13 hours ago, Weenie Pooh said:

GcL0cZPW0AELkV0?format=jpg&name=4096x409 

Non-white suburban jbt

• Haha 1
Posted (edited)

Edited by vememah
  • +1 1
Posted

ako se ista potvrdilo ovim izborima to je a su svi pollovi govna

Posted

Brazilci bili najtacniji, cini mi se - Atlas.

• +1 1
Posted (edited)

Naprotiv, ako se gleda polling average jedine 2 države koje nisu došle po prognozama su Mičigen i Viskonsin, a i tu je prednost Haris bila u domenu statističke greške.

Ovo su bili možda i najbolje "ispredviđani" izbori do sada i ako se gledaju države pojedinačno kao i konačni pobednik. Takođe su praktično sve niže kvote prošle (opet osim MI i WI gde je bilo praktično 50-50), bez iznenađenja.

Edited by VoodooDerina
Posted

I Polymarket je imao Trumpa konstantno kao favorita, nisu verovatnoce bile blizu kao kod npr Silvera. 

Posted

46ca4633-a13b-44f1-9a26-568954bde19d.thumb.png.cc0c2c8bfe0ca966163757521c50f942.png

Dodatni pokazatelj koliko ne treba potceniti informacije koje kruže po medijima nekoliko dana pred izbore, jerbo ima ljudi koje političari ne zanimaju nešto preterano da bi se njima bavili na dnevnom nivou. Ili uopšte, u životu. Osim, eto, ponekad.  

• Create New...